- Konu Sahibi cimcime2709
askerde dedin demi belki ordki sitresle ne dedigini oda bilmiyodur alttan almaya bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sana demiştim, askerdeyken psikolojileri değişebilir, verilen kararlar ani ve yanlış olabilir diye....ama sen tavrını koymyşsun, aklı başına gelmiş....çok sevindim.....:lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyytkızlarrrrrrrrrrrrr size güzel bi haberım var dedıgınız gibi pes etmedim ve aradım dedimki bu ilşkiyi ikimiz yaşıyoruz istediğin zaman başlayıp istediğin zaman bitiremezsin eğer bu kez bitirirsen beni ölene kadar hayatında göremezsin ben senın her şekılde yanında oldum eğer bu şekılde karşılık verıp askerde iken ayrılcaksan senden herşey beklenır ve dönmem dedim oda üzüldü.. ya bırsey daha kendımı tutamadım ağladım sinir oluyorum kendime bazen!!! off neyse telı kapattım ve bir mesaj : aşkım senı herşeyden çok seviyorum sen benimsin burada zor günler yaşıyorum beni anla gelene kadar idare et..deliye dönüyorum buradayken sevdiğim öptüm yazdıyanımda olup destekerını esırgemeyenden Allah razı olsun herkese tesekkurler a.s.
çoook sevindim canım barıştınıza :):) Bir daha yaşamazsınız umarım...