• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötüyüm...

mmry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
771
442
103
kızlar boğazıma balık kılçığı battı çıkmıyor saat 7den beri gitmedi gitcegede benzemiyor nasl cıkcak bu?

Bence bi dr a gidin .
Asiri buuuk degilse sadece rahatsizlik hissi veriyorsa ekmek yiyin belki goturur

Doktora gidin tabi ki...

Küçükken ekmek yedirirlerdi kılçık batınca. Geçmiş olsun. Yarına kadar geçmezse doktor yolu görünüyor.

Küçükken ekmek yedirirlerdi kılçık batınca. Geçmiş olsun. Yarına kadar geçmezse doktor yolu görünüyor.
denedim ekmeği yiyip duruyorum ama olmadı.çok sevdiğim balıktanda oldum artk yiyemem hrld korkudan:(

doktor nasl çıkarıyor acaba yarn gitcem inş sabaha kadar geçer
Yiğenimde aynı şey olmuş ablamlar hastane hastane gezmişler cerahlar, çocuk doktorları çıkaramamış.En sonunda kbb yi çağırıyorlar kamerayla bakıyor ve cımbız gibi bir aletle 2 saniyede çıkarıyor

Yiğenimde aynı şey olmuş ablamlar hastane hastane gezmişler cerahlar, çocuk doktorları çıkaramamış.En sonunda kbb yi çağırıyorlar kamerayla bakıyor ve cımbız gibi bir aletle 2 saniyede çıkarıyor
kolay bişey yani korktum bende teşk ederim

Acile gitsene cnm.. neyi bekliyorsun.. oraya takili kalmis belliki.. gecmis olsun bu arada

Muhtemelen icten yaraladi bogazinizi o aci veriyor ve siz hala kulcik batiyor gibi hissediyorsunuz

Acile gitsene cnm.. neyi bekliyorsun.. oraya takili kalmis belliki.. gecmis olsun bu arada
teşk ederim.merkeze uzak bi ilçedeyim burdaki acildede bişey yapamazlar sabah ilgili doktora git derler sabahta geçmesse gitcem kbbye

Bogazin yaralanmistir kilcik yoktur sana oyle geliyor basima geldi.batiyo gibi oluyo benim uc gun surmustu sonra yavas yavas gecti.korkma evham yapma ama dr a git mutlaka.gecmis olsun

Bogazin yaralanmistir kilcik yoktur sana oyle geliyor basima geldi.batiyo gibi oluyo benim uc gun surmustu sonra yavas yavas gecti.korkma evham yapma ama dr a git mutlaka.gecmis olsun
teşk ederim. duruyor malesef hissediyorum varlığını:(

Back
X