Kou Umuttepe tüp bebek

Merhaba kou Umuttepe tüp bebek ünitesinde tedavi sürecindeyim kısaca serüvenimden bahsetmek isterim.
2019 yılında iki aşılama tedavisi gördüm sonuç negatif
2021 yılında ilk tüp bebek transferi gerçekleşti sonuç negatif
2022 ocak ayında transferim gerçekleşti sonuç beklemedyim sizlerde tecrübelerinizden bahsederseniz birbirimize destek oluruz herkes için hayırlısı olsun Rabbim tüm isteyen anne adaylarına güzel haberler almayı nasip etsin❤Doktorumuz Emek Doğer’e ve Hemşirelerine sonsuz teşekkürler hepsi çok ilgili ve güleryüzlü

Son düzenleme:
İnşallah bebetolarimiza kavuşuruz. Bende beklemedeyim Perşembe test günüm 2 tane 5. Gün orta kalite embriyo transferim oldu ve ilk denememdi inşallah tutunmuşlardir

Siz belirti olarak birşeyler hissediyor musunuz?
Transferin ertesi günü kasıklarımda orta şiddetli bir ağrı oldu. 3. Günü batma şeklinde ara ara ağrı girdi birde bugün yani 7. Gün sabah 8.30 dan beri özellikle sağ tarafimda kasık ağrısı var ama hafif öyle şiddetli değil. Progestan fitilden midir bilmiyorum ama arada bir istemsiz şekilde ıslaniyorum iç çamaşırım batıyor. Birde kasık tarafım şiş duruyor. Öyle pek bir belirtim yok açıkçası bu beni tedirgin ediyor sende var mı belirti

Siz belirti olarak birşeyler hissediyor musunuz?

Bende transfer sonrası sol tarafımda aç olmadığım halde bir gurultu oldu 2 gün boyunca birde ishal vardı ama bugün Yani transfer sonrası 3.gün hiç bişey hissetmiyorum

Bende transfer sonrası sol tarafımda aç olmadığım halde bir gurultu oldu 2 gün boyunca birde ishal vardı ama bugün Yani transfer sonrası 3.gün hiç bişey hissetmiyorum.Benmde iç çamaşırımda ıslaklık oluyor sanırım fitilden kaynaklı bende de pek bir belirti yok malesef umudum yok

Hayırlısı hakkımızda bende umutlu değilim hiç nedense olumsuz düşünüyorum inşallah olumlu sonuçlarla karşılaşırız

Bende yarın başlıyorum inşallah Umuttepe tüp bebeğe 2021 de 2 aşılama oldum orda şimdi tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…