- 3 Haziran 2021
- 3.183
- 3.754
- 83
- Konu Sahibi mervegrkan0841
-
Taze transfer mi oldu yoksa rahim dinlendirme oldu mu sizin, birde ilaçlar ne kadar tuttu sorması ayıpHayırlısı olsun hakkımızda ben transfer oldum da test günümü bekliyorum
Ben ilki taze transferdi ikincisi ikinci eegl dönemİmde gelmiştim dondurulmuş embriyo transferi oldum.3 bin i buldu ilaçlarTaze transfer mi oldu yoksa rahim dinlendirme oldu mu sizin, birde ilaçlar ne kadar tuttu sorması ayıpgidince reçetemi alıcam şimdi de
Ben ilki taze transferdi ikincisi ikinci eegl dönemİmde gelmiştim dondurulmuş embriyo transferi oldum.3 bin i buldu ilaç ben 1600 TL ye aldım bugün
Bencede doğrusu tüp bebek bizde de aynı durum vardı 2 kere boş yere aşılama yapıldı zaman ve para kaybı oldu bizim için şimdi de tüp bebek için para biriktirmeye çalışıyoruz direk tüp bebek daha iyi olmuş inşallah nasip olur sizede bende çok istiyorumSelam kızlar, Bende bu sürece yeni başlıyorum hayırlısı ile benim eşimde problem var sperm sayısı ve kalitesinde azlığı var bu konu ile karşılaşan oldumu ? Daha yeni öğrendik bu durumu aşılama işlemi çok düşük olduğu için direk olarak tüp bebeğe yönlendirdiler, Kan tahlimi verdim ve başlangıç için adet takvimimi bekliyorum heyecandan ziyade şaşkınım aslında hiç bilmediğim bir konu merakla olacakları bekliyorum :)
Hayırlı geceler, Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah , kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah yardımcınız olsun zor bir süreç diyorlar bakalım ilk aşamayı atlattık adet bitiminden sonra smear alınacakBencede doğrusu tüp bebek bizde de aynı durum vardı 2 kere boş yere aşılama yapıldı zaman ve para kaybı oldu bizim için şimdi de tüp bebek için para biriktirmeye çalışıyoruz direk tüp bebek daha iyi olmuş inşallah nasip olur sizede bende çok istiyorum
Acaba ne ladat ödeme yaptınız aşılamaya ve tüp bebeğe bende aşılama yaptıracağım önümüzdeki ayBende yarın başlıyorum inşallah Umuttepe tüp bebeğe 2021 de 2 aşılama oldum orda şimdi tüp bebek
Merhaba aşılamaya sadece ilaç ücreti ödedim 2020 Şubat ve Mayıs ta yaptırmış tım tüp bebek de covit pozitif çıktığım için yumurta toplama öncesi iptal edildi 1490 TL idi 2022 Şubat'ta fiyatı şuan ne kadar bilmiyorum umarım güzel geçer sürecinAcaba ne ladat ödeme yaptınız aşılamaya ve tüp bebeğe bende aşılama yaptıracağım önümüzdeki ay
Teşekkür ederim yazdığınız için bana bir fiyat soylemedikleri için en azından aklımda bir fiyat belli olsun istemistimMerhaba aşılamaya sadece ilaç ücreti ödedim 2020 Şubat ve Mayıs ta yaptırmış tım tüp bebek de covit pozitif çıktığım için yumurta toplama öncesi iptal edildi 1490 TL idi 2022 Şubat'ta fiyatı şuan ne kadar bilmiyorum umarım güzel geçer sürecin
Aşılama da fostimon kullanmıştım ben ama kişinin durumu yaşı kilosuna vöre bile ilaç değişebiliyor fostimon çok pahalı değil ama gonalf verirse biraz daha yüksek olabilir heleki yakın bir zamanda %36 zam geldi ilaçlara Allah kolaylık versin inşallah umarım ilk deneme de tutar ben 3 aşılama yaptırdım 2 si Umuttepe de biri özelTeşekkür ederim yazdığınız için bana bir fiyat soylemedikleri için en azından aklımda bir fiyat belli olsun istemistim
Allah razı olsun teşekkür ederim evet maalesef ki hele ki yeni yılla beraber muhtemelen muayane ücretleri dahil herşey pahalanıcak ama yapacak birşey yok insan önce uğraşıcak sonrası ise tevekkül. Rabbim herkese bu yolda kolaylık versinAşılama da fostimon kullanmıştım ben ama kişinin durumu yaşı kilosuna vöre bile ilaç değişebiliyor fostimon çok pahalı değil ama gonalf verirse biraz daha yüksek olabilir heleki yakın bir zamanda %36 zam geldi ilaçlara Allah kolaylık versin inşallah umarım ilk deneme de tutar ben 3 aşılama yaptırdım 2 si Umuttepe de biri özel
Size bişey sormak istiyorum aşılama tam olarak nasıl gerçekleşti hangi günlerde gittiniz birde bana ovitrelle diye bir ilaç yazdılar onu aldim buzdolabında tutmam söylendi eczanedeki adam buz kalıbıyla goturebilirsiniz dedi ama bu ilacı adetliyken gittiğimiz ilk günde mi kullanıyorlar yoksa diğer günlerde mi bilginiz var miMerhaba aşılamaya sadece ilaç ücreti ödedim 2020 Şubat ve Mayıs ta yaptırmış tım tüp bebek de covit pozitif çıktığım için yumurta toplama öncesi iptal edildi 1490 TL idi 2022 Şubat'ta fiyatı şuan ne kadar bilmiyorum umarım güzel geçer sürecin
3. Günü ilaçlara başlanıyor normal döngüdeki gibi adedin ortası 14. 16 günler arasına denk gelebilir sizin yumurtalarınızın ne zaman olgunlaştığıba bağlı ovitrella yı vuruyorsunuz gece çatlatma iğnesi o aşılamadan önce vuruluyor aşılama da kolay bir işlem korkma biraz karın ağrısı yapıyor benim acayip başım dönmüştü 2 günde bir de yumurtlama takibi için gitmiştim fostimon 75 kullanmıştım benSize bişey sormak istiyorum aşılama tam olarak nasıl gerçekleşti hangi günlerde gittiniz birde bana ovitrelle diye bir ilaç yazdılar onu aldim buzdolabında tutmam söylendi eczanedeki adam buz kalıbıyla goturebilirsiniz dedi ama bu ilacı adetliyken gittiğimiz ilk günde mi kullanıyorlar yoksa diğer günlerde mi bilginiz var mi
Bana adetimin 2. Yada 3. Günü randevu al gel dediler daha hiç başlamadık gittiğimde baslanicakmis ama tam da bilmiyorum .doktoruma ulaşma şansım yok bu ovitrelle iğnesini ne zaman yapılıyor çünkü evim uzak ve o iğne buzdolabinda duruyor ya o gün giderken onu boşu boşuna götürmek istemiyorum eğer boşuna götürürsem git gel falan bozulmasindan korkuyorum.3. Günü ilaçlara başlanıyor normal döngüdeki gibi adedin ortası 14. 16 günler arasına denk gelebilir sizin yumurtalarınızın ne zaman olgunlaştığıba bağlı ovitrella yı vuruyorsunuz gece çatlatma iğnesi o aşılamadan önce vuruluyor aşılama da kolay bir işlem korkma biraz karın ağrısı yapıyor benim acayip başım dönmüştü 2 günde bir de yumurtlama takibi için gitmiştim fostimon 75 kullanmıştım ben
Yok canım onu yanında götürme belki şuan muayene ve tahlillerinş yenileyecek lerdir şimdilik yanında götürme ne gerek yok onlar söylüyor zaten herşeyi gittiğinde ilk myaneler den sonra emek bey bakmıyor bile ki yumurtlama takibini diğerleri devam ediyor ilklerden sonra aşılamamı da oradakiler yaptı benim emek bey girmedi aşılamalarımaBana adetimin 2. Yada 3. Günü randevu al gel dediler daha hiç başlamadık gittiğimde baslanicakmis ama tam da bilmiyorum .doktoruma ulaşma şansım yok bu ovitrelle iğnesini ne zaman yapılıyor çünkü evim uzak ve o iğne buzdolabinda duruyor ya o gün giderken onu boşu boşuna götürmek istemiyorum eğer boşuna götürürsem git gel falan bozulmasindan korkuyorum.
Tamam çok teşekkür ederimYok canım onu yanında götürme belki şuan muayene ve tahlillerinş yenileyecek lerdir şimdilik yanında götürme ne gerek yok onlar söylüyor zaten herşeyi gittiğinde ilk myaneler den sonra emek bey bakmıyor bile ki yumurtlama takibini diğerleri devam ediyor ilklerden sonra aşılamamı da oradakiler yaptı benim emek bey girmedi aşılamalarıma
Rica ederim umarım tutar ilk aşılamadan aklına takılan bişey olursa sor yineTamam çok teşekkür ederim
Merhaba birşey danismak istiyorum ben umuttepeden bu ay rapor cikardim ama hemen baslamak istemiyorum.verilen raporda ilaclar yaziyor bunlar sorun teskil ediyor mu.ve her denemede ayri rapor mu cikartiliyorRica ederim umarım tutar ilk aşılamadan aklına takılan bişey olursa sor yine
Tabi ki raporla ilaç alma hakkı 1 ay içinde 6 ay içinde de yumurta toplama için kullanabilirsiniz ama 1 ay içinde başlamak istediğiniz doktor dan ilaçların reçetesini yazdırarak almalısınız boşa gider yoksaMerhaba birşey danismak istiyorum ben umuttepeden bu ay rapor cikardim ama hemen baslamak istemiyorum.verilen raporda ilaclar yaziyor bunlar sorun teskil ediyor mu.ve her denemede ayri rapor mu cikartiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?