kızlar kova burcu bi sevgilim var ama aşık olunca nasıl olurlar nasıl anlayabiliriz bu hallerini bilirsiniz biraz gizemli ve zor erkeklerdir.
yardımlarınıza ihtiyacım var.
benim sevgilim de kova :130:
kova erkeği başlarda pek belli etmez çaktırmadan izler sen yakalarsan ilgilenmiyormuş gibi davranır. aslında hep gizemli oldukları söylenir ama ben bir gizem göremedim :) sadece çok sık boğaz edip üstüne gitmeyeceksin bunalıyorlar sonra :)
duygusal hareketlerle belli etmesini beklemeyin. daha çok sizinle beraber film izliyorsa, dışarıda geziyorsa, yanınızda bıçak kullanmaktan çoktan vazgeçmişse ve bütün gününü sizle geçirebiliyorsa bir kova erkeği aşık değilse bile çok hoşlanıyordur.
genelde evcil bir tavrı var benim nişanlımın, bütün gün evde dursa durur, çok fazla konuşmaz :)
Herzaman davrandigi gibi davranir pekte belli etmez, seviyorum demesini beklersiniz bazen istersiniz "sen bilmiyormusun sevdigimi" gibi zekasini kullanarak sizi susturucak kelimeler kullanir apisip kalirsiniz (not: apisip kalmam ustune laf soylerim diyorsaniz yandiginiz gündür, denendi )