Kova erkeği dengesizliği?

Emin ol burçtan değil. Manyak çokk :KK48: Geçmiş zamanda biri benimle tanışmak için başka bir ilden benim bulunduğum ile geldi. Benden çok hoşlandığını falan söyledi. 3-5 gün sonra da inkar etti. Böylelerini kafaya takarsan,özgüvenini kaybedersin. En mantıklısı hemen kaçmak:rapci:

Kovalar nasıl mesela?
Kızım kova da. Daha 6bucuk ama garip bir kiz🤣 Genç kızlığı vs.nasil olacak merak etmiyor değilim. Çevremde de yok kova burcu
Yani tarif etmekte zor aslında. Değişikler bir kere. Normal bir insan gibi düşünmezler, davranmazlar. Bi aykırılık var. Dediğim dedikler ayrıca, hep kendi dedikleri olsun isterler. Kendilerini birşey zannederler.
Ruhsuz, sıkıcı, duygusuz, mantık ön planda onlarda. Ben erkeklerinden bahsediyorum tabi, kadınlar da belki değişiyordur:) Umarım kova erkeği özelliklerini taşımaz kızınız:)

Bu kadar trip atmana. gerek yok
Adam yazmış biraz bekle yine yazardı yani ne var
Ne var geç cevap yazdıysa
Silmen falan çok ergence

Kova erkeği tam hoşlanmamışsa yazmaz. Karakter olarak zaten geneli problemli... Şimdi dislike yağmuruna tutulucam ama üzgünüm bnm nezdimde gerçek bu.. İnan bana eksik kalsın, kova erkeği kadar merhametsiz çift karekterli Bi burç yok ne ikizler.. Ne başak.. En dengesizi Kova.
işte sorun o hem yazan kendi hem de ben zorla konuşturuyomuşum havalarına giren.. 3 güne yol verdim :D

Eşim kova. Bir sözü gönülsüz bile verse tutar. Su ana kadar hiç dengesizliğin görmedim. Belki bir işi bir sıkıntısı vardır.
Ben ilk zamanlar demistim aramayacaksan neden bu kadar ısrar ettin diye. Oda arayamama nedenisöyledi (mantikli geldi bana) ve iletişimimizi mesajla çözdük. Hemen silmek yerine sorsaydın keske
yok canım meşgul olsa ben zaten anlayışla karşılarım o tel ele alınıp sosyal medyalarda tur atılıyo arkadaşlara gruplara goygoy yapılıyo onun ardından anca bana yazası tutuyo

Yahu dun tanistiginiz adam size pervane olmak zorunda mi.
hayır ben pervanelikten bahsetmedim her dk elinde tel yolumu gözetlesin de demedim, ama o tel ele alınıyo ona buna goygoy yapılıyo bana da anca saatler sonra sıra geliyosa bu saygısızlıktır bence. işim var de değil 6 saat 6 gün sonra yazsa bile gıkımı çıkarmam

"Kova erkeği" olmakla ne alakası var durumun? Evet burçlar belirli bir ölçüde insanları etkileyebilir ama gerisi tamamen kişilik karakter meselesidir. Eşimle ikimizde kova burcuyuz. Söylediğinizin aksine çok net ve karşımızdaki kişilerdende netlik bekleyen insanlarız. (Genelleme yaptığınız için söylüyorum bunu). En başta fiziksel olarak hoşlanmış, sonrasında uyuşamayacağınızı düşünmüş olabilir.
çok teşekkürler

Mesela biraz evel gerçekten cook deger verdiğim bir arkadaşım bana yazdı cevap vermedim. Ama buraya yazıyorum.
Bunun nedeni ondan çok buraya deger vermem mi şimdi?
Hayır sadece şu sıra yoğun ve zor gunler geçiyorum ve tanıdığım kimse ile konuşmak istemiyorum .
Her şeyi kişisel almak doğru değil.
işte onunki öyle olsa onu da anlayışla karşılarım arkadaşlarıyla bolca gırgır edip bana sıra gelince dur bu beklesin bi 6 saat daha düşüncesine kızdım zaten

Burçla alakası yok
neden size yazsın ki hemen diyenleri takma hoşlanan insan hemen yazar
birisi senden hoşlanıyorsa sende şüphe bırakmaz merak etme
yani çok problemli bir tip değilsen tabi :KK66:
kimse 6 saat telefonuna bakmıyor değil, hadi bakamamış tabi ki olabilir ama başka insanlara yazıp sana yazıyorsa demek ki hoşlanmamış. Buna sinirlenmek "yol verdim" falan demek de bana çok mantıklı gelmiyor açıkçası
evet seninle ilgilenmiyor, ilgilenmek zorunda da değil. bu onun kötü bir insan olduğunu da göstermez. yarın sen biriyle tanışacaksın sen de hoşlanmayacaksın belki, sen de cevap bile vermeyeceksin. bu senin sadece o kişiden hoşlanmadığını gösterir, kötü biri olduğunu değil.

Kızlar birkaç gün önce ortak bi gruptan biriyle tanıştım tüm gün bana çok nazik davrandı hemen ardından mesaj attı iltifat etti vs. Ertesi gün resmen 180 derece döndü yazan sosyal medyadan ekleyen kendisi ama attığım mesajlara hep geç cevap vermeye başladı. En son 6 saat geç cevap verince görüldüyü yapıştırıp her yerden sildim. Aklıma yatmıyor cidden derdi neydi, bundan sonra ne yapar. Sizce iyi yaptım mı bana ne önerirsiniz. Burcu kova
Bence onun yükseleni yay yada akrep :kızgın: Konu erkek olunca neyi niye yaptı diye çok düşünmeye gerek yok ki, hepsi dengesiz:rapci:

Burçla alakası yok
neden size yazsın ki hemen diyenleri takma hoşlanan insan hemen yazar
birisi senden hoşlanıyorsa sende şüphe bırakmaz merak etme
yani çok problemli bir tip değilsen tabi :KK66:
kimse 6 saat telefonuna bakmıyor değil, hadi bakamamış tabi ki olabilir ama başka insanlara yazıp sana yazıyorsa demek ki hoşlanmamış. Buna sinirlenmek "yol verdim" falan demek de bana çok mantıklı gelmiyor açıkçası
evet seninle ilgilenmiyor, ilgilenmek zorunda da değil. bu onun kötü bir insan olduğunu da göstermez. yarın sen biriyle tanışacaksın sen de hoşlanmayacaksın belki, sen de cevap bile vermeyeceksin. bu senin sadece o kişiden hoşlanmadığını gösterir, kötü biri olduğunu değil.
canım zaten ben bana karşı bir şey hissetmemesine kızmadım ki hem kendisi yazıp iltifatlar ediyor hem de sanki yazan benmişim iltifatları da ben etmişim edalarında geç cevap veriyor ben buna sinirlendim. zaten mesaj atmasaydı hiçbir sorun olmayacaktı ben de güzel bir arkadaş kazanmış olacaktım. ben hisleri olmamasına değil bu dengesizce ve saygısızca tavrına sinirliyim

Back
X