Kova erkeği dengesizliği?

Emin ol burçtan değil. Manyak çokk :KK48: Geçmiş zamanda biri benimle tanışmak için başka bir ilden benim bulunduğum ile geldi. Benden çok hoşlandığını falan söyledi. 3-5 gün sonra da inkar etti. Böylelerini kafaya takarsan,özgüvenini kaybedersin. En mantıklısı hemen kaçmak:rapci:
HAHAHAHAHA K A Ç T I M :D YOK ARTIK CİDDEN

Bu kadar trip atmana. gerek yok
Adam yazmış biraz bekle yine yazardı yani ne var
Ne var geç cevap yazdıysa
Silmen falan çok ergence
trip atmadım zaten yok nasıl yazmazsın diye kıyamet koparmadım. işlerinden meşgul olsa da yazamasa isterse 6 gün boyunca yazmasın sorun yok. o ele tel alınıp sosyal medyada goygoy edilip arkadaşlarla lakırtı yapılıp sıra bana gelince dursun bikaç saat daha diyosa az bile yapmışım ergence de değil onun yaptığı ergenlik

Kova burcu erkeklerinden nefret ederim, bence kesinlikle ciddi ilişki insanı değiller. Dengesizler ve flörtözler sürekli gözleri dışarda. Bence arkana bile bakmadan kaç.
canım zaten daha yazsa da görüldüden başka cevap vermeyeceğim rehberden hala silmemiş aklı varsa siler bir daha da yazmaz

Merkür 7. evi olan Kova burcunda. Jüpiter, uranüs, neptün Balık burcunda. Bu yüzden sevgiliniz size geç yazıyor. Eğer mars kova burcuna 11 derece açılık vaziyette dursaydı hiçbirşey böyle olmayacaktı. Temmuz ayının 17'si itibari ile Jüpiter, uranüs, neptün kova burcuna geçecek ve gerçekleşecek ay tutulması ile kova burçları sevgililerine artık geç yazmayacak. Görüldü atmayacak. Tüm dertleriniz son bulacak. Sevgiler. Astrolog Cici.

Merkür 7. evi olan Kova burcunda. Jüpiter, uranüs, neptün Balık burcunda. Bu yüzden sevgiliniz size geç yazıyor. Eğer mars kova burcuna 11 derece açılık vaziyette dursaydı hiçbirşey böyle olmayacaktı. Temmuz ayının 17'si itibari ile Jüpiter, uranüs, neptün kova burcuna geçecek ve gerçekleşecek ay tutulması ile kova burçları sevgililerine artık geç yazmayacak. Görüldü atmayacak. Tüm dertleriniz son bulacak. Sevgiler. Astrolog Cici.
SÜPERSİN TEŞEKKÜRLER URANÜS NEPTÜN VE 11 DERECELİK AÇIDA BULUNAN 7. EVİM HAHAHAHA

canım zaten ben bana karşı bir şey hissetmemesine kızmadım ki hem kendisi yazıp iltifatlar ediyor hem de sanki yazan benmişim iltifatları da ben etmişim edalarında geç cevap veriyor ben buna sinirlendim. zaten mesaj atmasaydı hiçbir sorun olmayacaktı ben de güzel bir arkadaş kazanmış olacaktım. ben hisleri olmamasına değil bu dengesizce ve saygısızca tavrına sinirliyim

ya evet de mesela ne demek isterdiniz ona bir düşünün savunmanız ne olurdu?
bana dün iltifat ettin bugün 6 saat mesajıma cevap vermedinn?!!! ve tam 2-3 gündür görüşüyoruz seninleee?!!
Koskoca 3 günümü verdim sana ve bana iltifat edip gözlerimi boyadın bana umutlar verdin mi?

hani bunu demezsiniz diye düşünüyorum tabi ki.
İltifatlarıyla moralinizi yükseltin demek ki güzel bir kadınsınız, geri kalanını boş verin.

ya evet de mesela ne demek isterdiniz ona bir düşünün savunmanız ne olurdu?
bana dün iltifat ettin bugün 6 saat mesajıma cevap vermedinn?!!! ve tam 2-3 gündür görüşüyoruz seninleee?!!
Koskoca 3 günümü verdim sana ve bana iltifat edip gözlerimi boyadın bana umutlar verdin mi?

hani bunu demezsiniz diye düşünüyorum tabi ki.
İltifatlarıyla moralinizi yükseltin demek ki güzel bir kadınsınız, geri kalanını boş verin.
çok teşekkürler aynen umursamaya bile değmez. bakalım o ne zamana silecek beni :D

trip atmadım zaten yok nasıl yazmazsın diye kıyamet koparmadım. işlerinden meşgul olsa da yazamasa isterse 6 gün boyunca yazmasın sorun yok. o ele tel alınıp sosyal medyada goygoy edilip arkadaşlarla lakırtı yapılıp sıra bana gelince dursun bikaç saat daha diyosa az bile yapmışım ergence de değil onun yaptığı ergenlik
Keşke buraya yazana kadar ona sorsaydın da merakin gitseydi

Bu dengesizlik degil ki. Belki ilk goruste begendi, heyecan duydu ama daha sonra muhabbetiniz sarmamistir yani. İlk yazdi, ilgilendi diye ayni devam etmek zorunda degil ki.

Burclara gelince kova erkeklerini severim ben. Erkek arkadas, sevgili olarak gayet iyiydi kovalar hatta eşim de bir kova. Pisman degilim kendisinden.

canım zaten ben bana karşı bir şey hissetmemesine kızmadım ki hem kendisi yazıp iltifatlar ediyor hem de sanki yazan benmişim iltifatları da ben etmişim edalarında geç cevap veriyor ben buna sinirlendim. zaten mesaj atmasaydı hiçbir sorun olmayacaktı ben de güzel bir arkadaş kazanmış olacaktım. ben hisleri olmamasına değil bu dengesizce ve saygısızca tavrına sinirliyim

Sana iltifat etti ilgilendi diye buna devam etmek zorunda degil. Cevap vermemesi "sanki se yazmissin" havalarindan degil, seninle konusmak istememesinden.
Bir insan size iltifat etti ve ilk once kendisi yazdi diye konusmama veya cevap vermeme luksu olmuyor mu yani?

Benim eski erkek arkadasim valla burcu kova yukleseni yaydi bende duygusal yengec en son patladim ilgisizligine mesaj atmamasina. Kedi gibi simdi pesimdede 1 hafta sonra ondanda sıkılır 😒

Kova erkeği tam hoşlanmamışsa yazmaz. Karakter olarak zaten geneli problemli... Şimdi dislike yağmuruna tutulucam ama üzgünüm bnm nezdimde gerçek bu.. İnan bana eksik kalsın, kova erkeği kadar merhametsiz çift karekterli Bi burç yok ne ikizler.. Ne başak.. En dengesizi Kova.
Az önce bi arkadaşımla kovaların ne kadar garip olduklarını konuşuyorduk:) Sana tavsiyem kova gördüğün an kaç ordan :KK66:
Kova burcu erkeklerinden nefret ederim, bence kesinlikle ciddi ilişki insanı değiller. Dengesizler ve flörtözler sürekli gözleri dışarda. Bence arkana bile bakmadan kaç.
Buradaki arkadaslara canı gönülden katılıyorum benim de eski sevgilim kovaydi ve tam bir karaktersizdi. Dengesiz ne sevdiği ne sevmediği belliydi ve aldattı şerefsiz. Neyse gözü hep disaridaydi zaten ayrıldıktan bir gün sonra hemen başkalarını aramaya koyulurdu. Hayatının her döneminde illaki bir kız vardı kızlarla konuşmadan düşmüyordu hayvan. Neyse sevince de takıntılı oluyor ama sevmeyince hepten bırakıyor aklindan siliyor ama yine de merak ediyordu. Velhasıl kelam garip varlıklar kovalar ben burçlara inanıyorum ama günlük yorumlara değilde genel özelliklerine iki gün önce de Onedio kova burclarina guvenmemeniz için şu kadar sebep diye bir yazı paylaşmıştı o kadar doğruydu ki yazdıkları her şey. Neyse iyiki konusmamissin iltifatlarina da çok takılma, onemseme çünkü onlar için nefes alsın yeter. İnan her kıza iltifat edecek tipteler.

çok teşekkürler. ben zaten her dakika elinde tel beni beklesin demek istemedim. ama o tel elindeyken sosyal medyada paylaşımlar yapılırken arkadaşlardan gelen mesajlara anında dönüş yapılırken sıra bana gelince dursun bu beklesin bikaç saat zihniyetine sinirliyim ve tepkiliyim zaten
Kendince taktik yapıyor ayyy bu tipleri anlamıyorum😫😫😫😫😫😫😫

Babam kova burcudur. Valla bugün siyah dediğine yarın beyaz der 😄 Hava grupları genel olarak biraz gelgitli olur. Allah sabır versin.

Back
X