Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova Kadını

bende tam bir kovayım ama bir özelliğim hariç kova burcu kıskançlık duygusunu bilmez deniyor heryerde hatta en önemli özelliklerinden biridir diye bilirim .ama ben sevgilim çok kıskanıyorum öyle böyle değil paranoyaklığım yüznden kendime zarar veriyorum .nie böyle oluyor acaba ya ?

aynen bende cok kskncm dayanamıorm hiçbşyeee(tbi sewdıgıme karşı arkdşmı kskanmam):enbuyukkk:

sıkı çalışan, patron edalı, yarı çatlak ve bencil kadınlardır.
çok haşarı, enerjik, hayat dolu, bir okadarda dar görüşlü, özgürlük düşkünü, herşeye rağmen sadık ve dengsizlikleri çok olan kadınlardır
okudugum kadariyla bu burcun kadınları birine kancayı atarlarsa o şanssız*mahluğun*pek bir şansı kalmamışmış.allem eder kallem eder tuzağına düşürürmüs.çekici tavırları varmis ama tavlamakta gösterdigi basariyi erkek kişiyi elinde tutma konusunda gösteremezmis.

kendimden bildigim kadariyla ise;
sevdigi erkege buz gibi davranarak,özel bir ilgi duymadigi erkeklere ise fazla samimi davranarak iki ya da daha fazla tarafa yanlis mesajlar veren ve ortaya çikan the oc senaryosuyla basa çikamayan kadinlardir.

ayrica kendi duygularından en ufak bir şüpheye düştüğü anda,ki bu çok sık olan bir şeydir,hemen silip atar.
sonra da pişman olur.yalana karsi duyarliliginin en buyuk cezasi, bir ikizler burcu erkegi olabilir..
sanılanın aksine aşık olma yetileri olan kadınlardır, ayran gönüllüdürler ama aşık olduklarında gözleri başka birşeyi görmez. aşık oldukları erkeğin ayaklarını yerden kesecek kadar beceriklidirler. deli doludurlar, onları baskı altına almaya çalışmak büyük bir hüsranla sonuçlanacaktır. kendine güvenen her erkeğin hayatında fark yaratacak kadınlardır. bunu en iyi annesi ve sevgilisi kova olan erkekler bilir. her erkeğe nasip olmaz hayatı iki kova kadınıyla paylaşmak
zeki olurlar, cabuk kanmazlar, superdirler, bazen cozuturlar, cok severler en az o kadar sevilmek isterler * sevginizi gostermeseniz bile sevdiginizi anlarlar vs... superdirler demis miydim?
ideal erkeğinin yay burcu olduğu söylenen kadınlardır.hatta kendileride buna yıllarca emin olaraktan karşılarına çıkan bir yay erkeğine 9 ay harcamışlıkları vardır.yalan yanlış şeyler bunlar inanmayın.yaydan kovaya koca olmaz.
ajda pekkan.da kova burcu kadınıdır:)
kendisinin nezdinde, tek bir kadına olan nefretin kusulmasına vesile olmuş, şeklen tekil, manaen çoğul kadındır.
evet.. zekidir.
evet.. isterse süper oynar..
evet.. ağzı iyi laf yapar..
evet.. farklıdır, farklılığını anlamayana bö! der.
evet.. ukalaya yakınsar, abes kelimeler kullanır oysa o kelimeler tam yerine yakışır..
evet.. kendini sevmesi için pek çok neden vardır.. gördüğü korkunç genelleyiciler, işittiği manasız nefret dolu cümleler bile kendi varlığının bir lütuf, bir armağan olduğunu anlaması için kafidir bu dünyaya..

bir başak erkeğine kızıp, başak burcu erkeği başlığına, yetersiz örneklem sayısı (zira tekdir) ile genellemeler saydırmaz.

velhasıl süperdir.
evet..
öyledir
kova kadını arıza feministtir. seks hayatı az ama özdür. akıllıdır,fakat maymun iştahlıdır. "beni rahat bırak" cümlesi en sık söyledikleri şeydir.arıza yine arıza
(daha fazla bilgi verebilirdim ama okumaktan sıkılırsınız die bukadar) :))

ay bu ben ayoollllll lülülülülülükafamçokkarıştılaelaelaelaelae

kova burcu hümanisttir insanlara yardım etmeyi çok sever ve hiçbir zaman karşılık beklemez...kova anneleri kova kadınları yanlış düzeni düzeltmek için geleceğin anneleri diye okumuştum kova burcu gerçekten özel bir burç diye yazıyordu...

Son düzenleme:
bende bi kova kadını olrak özelliklerini tma olark taşıyorum
inatçı aklına koydunu yapan
sevcen arkadş canlısı
özgür kendi kafasına uyan
zeki sadık vs ne varsa
hepsi bende var:roflol::roflol:

en belli özelligim inatçı olmam hiç takmam kimseyi yaparım indı kafamçokkarıştı ve sevdgimi kimseyle paylaşamam:kızgın:
sevdimmi tam severimŞeniz
sildimmi bir kalemde atarım:1closedeyes:

valla tam bır kova burcuyum ama tek uymayan sey bende bıraz kıskanclık var oda cok cüzzi miktarda . . ve sezqilerim cok cok qüclüdür qrcekten hata ben qozumu kapatırım qozumun onune qelen sey %100 doqrudur Allah verqisi sanırım coktan semelı bılqı yarısmalarında ve öss denemelerinde cok qozumu kapatıyorum hiç yanılmadım eheuehe xD

Özgürlük isteği onu bağlanmaktan alıkoyar. Hiç kimseye ait olmak istemez, herkesle birlikte olmayı tercih eder. Ancak özgürlük isteğine müdahale etmeyen biri ile yapabilir ve sonsuza kadar da o kişiye bağlı kalır. Erkeklerin parası onu ilgilendirmez, entelektüel başarılar daha önemlidir. Toplumun kuralları onu bağlamaz, değişik de olsa kendi kuralları vardır. İnsanlara zaman ayırır, inceler ve özgürlüklerini sonuna kadar kullanır. Zarif ve zekidir. Herkese ve her ortama hemen uyum sağlar.Kendi özel düşüncelerini saklayıp, yanıltmaktan hoşlanırlar. Hatalarında inat ederler. Giyinişleri ve görünüşleri enteresandır, kılık kıyafette çılgınlıklar yapabilirler. Saçlarına verdiği absürd şekiller sadece bir kısmı. Çekingen ve çekici tavırları vardır. Dikkate değer konuşmalar yapar, lafını kesmenize içerleyebilir. Kıskançlıktan hoşlanmaz, kendisine sahip çıkılmasını istemez. Yargıları ileriye dönük
olduğundan doğruluğunu görmek için zaman tanımak gerekir. Sezgileri kuvvetlidir.Arkadaşlık ve aşk arasında çok ince bir çizgi vardır onlar için. Duygularını açıkça ifade edemeyebilir ama kendine uygun insanı bulduğunda örnek bir beraberlikleri olur.

burcum kova yukselenim terazi super bı uyum yakaladıgıma ınanıyorum.Özgürlük derken herseyı kendı ırademle yapmak ısterım bu benım secımım benım dusuncem der sahıp cıkarım.Baskı altına gırmekten ve psıkolojık olarak sömürülmekten nefret ederim.Sevdiğim insana mahşere dek sadık kalırım ama canıma tak dedırtmedıgı surece tabıkı.Saygı benım ıcın herseyın basında gelır.Birçok şeye muhalif olmam eşimi bazen çileden çıkartır ama benım gorus ve dusuncelerımı koru korune kabul eden bırıyle zaten yapamazdımkaydirigubbakcemilesosyallıkten hoslanırım kıtap okumak sınemaya gıtmek guncel tıyatro etkınlıklerını takıp etmek gıbı entellektuel bır tarafım var ama ben bunları sosyal kultur olarak nıtelıyorum.Benım ıcın en buyuk hapıs dusunce hapsıdır bu yuzden en azından ınsanların dusuncelerınde ozgur olmalarından yanayım bu arada kurallara baglılıgık da belırgın ozellıgımdır

hee bu arada ben de ben de ..Birini yada birşeyi gözden çıkarmıssam cıkarırım benım ıcın bıtmıstır sıler atarım.Ve deee birşeyi görmek istemıyorsam da gormem:roflol::sm_cool::1rolleyes::dance::teytey:

Özgürlük isteği onu bağlanmaktan alıkoyar. Hiç kimseye ait olmak istemez, herkesle birlikte olmayı tercih eder. Ancak özgürlük isteğine müdahale etmeyen biri ile yapabilir ve sonsuza kadar da o kişiye bağlı kalır. Erkeklerin parası onu ilgilendirmez, entelektüel başarılar daha önemlidir. Toplumun kuralları onu bağlamaz, değişik de olsa kendi kuralları vardır. İnsanlara zaman ayırır, inceler ve özgürlüklerini sonuna kadar kullanır. Zarif ve zekidir. Herkese ve her ortama hemen uyum sağlar.Kendi özel düşüncelerini saklayıp, yanıltmaktan hoşlanırlar. Hatalarında inat ederler. Giyinişleri ve görünüşleri enteresandır, kılık kıyafette çılgınlıklar yapabilirler. Saçlarına verdiği absürd şekiller sadece bir kısmı. Çekingen ve çekici tavırları vardır. Dikkate değer konuşmalar yapar, lafını kesmenize içerleyebilir. Kıskançlıktan hoşlanmaz, kendisine sahip çıkılmasını istemez. Yargıları ileriye dönük
olduğundan doğruluğunu görmek için zaman tanımak gerekir. Sezgileri kuvvetlidir.Arkadaşlık ve aşk arasında çok ince bir çizgi vardır onlar için. Duygularını açıkça ifade edemeyebilir ama kendine uygun insanı bulduğunda örnek bir beraberlikleri olur.

kesinlikle doğru bir kova olarak tam beni anlatmış... ama yükselenim yengeç genelde mantığım ağır basar sorunlarımı konuşarak mantıkla çzmeye çalışırım bu yükselen nerden çıktıysa bazen böyle mantık profesörü gibi konuşurken birden ağlayabiliyorum bu yüzden insanlarla anlaşmam çok zor oluyor mantıklı bir insanım alınmam ağlamam derken ummadığınız bir anda bi söze alınıp ağlamak gerçekten çok kötü...

olduğundan doğruluğunu görmek için zaman tanımak gerekir. Sezgileri kuvvetlidir.Arkadaşlık ve aşk arasında çok ince bir çizgi vardır onlar için. Duygularını açıkça ifade edemeyebilir ama kendine uygun insanı bulduğunda örnek bir beraberlikleri olur.[/QU

işte buda benimm tanıştığıma memnun oldum a.s. valla benim kadar uyan bi insan daha yoktur şu burca bee kaydirigubbakcemile3

Bende kova burcuyum ve gördüğüm bütün kovalar şöyle diyor:kaydirigubbakcemile3benim kadar uyan bi insan daha yoktur şu burca :roflol:

evet.. zekidir.
evet.. ukalaya yakınsar, abes kelimeler kullanır oysa o kelimeler tam yerine yakışır..
evet.. kendini sevmesi için pek çok neden vardır.. gördüğü korkunç genelleyiciler, işittiği manasız nefret dolu cümleler bile kendi varlığının bir lütuf, bir armağan olduğunu anlaması için kafidir bu dünyaya..

çok süperrr :)

merhaba kızlar bende kova burcuyum hemde yükselenide kova olanlardanım.ya kızlar beni anlatmışınız.buzdolabımın üstü resimlerimle dolu evdeki bütün çerçevelerde benim resmim var telefonumun ekranında harikayım yazıyo.özgürlügüme düşkünümdür ve farklı bi yapım oldugu herkesce söylenir.:lepi::teytey::roflol:

burcum kowa yükselenim yay we tam bir özgürlük sawaşçısıyım :lepi:
ayran gönüllyüm Şeniz
kendime bayılıorum..her tarafta kendi fotoğraflarım...hatta poster yapcam artık sengözlerimebaksanab
hisselerim kuwwetli we arkadaşlarıma çewremdekilere çok değer weririm:1hug::teselli:
eğlenmeye bayılırım :içelim::sm_cool:sositososito
bütün kowaları sewerim :enbuyukkk:
en çok kullandığım cümle 'beni rahat bırakın ' şakkıdı

sıkı çalışan, patron edalı, yarı çatlak ve bencil kadınlardır.
çok haşarı, enerjik, hayat dolu, bir o kadarda dar görüşlü, özgürlük düşkünü, herşeye rağmen sadık ve dengsizlikleri çok olan kadınlardır
okudugum kadariyla bu burcun kadınları birine kancayı atarlarsa o şanssız*mahluğun*pek bir şansı kalmamışmış.allem eder kallem eder tuzağına düşürürmüs.çekici tavırları varmis ama tavlamakta gösterdigi basariyi erkek kişiyi elinde tutma konusunda gösteremezmis.

kendimden bildigim kadariyla ise;
sevdigi erkege buz gibi davranarak,özel bir ilgi duymadigi erkeklere ise fazla samimi davranarak iki ya da daha fazla tarafa yanlis mesajlar veren ve ortaya çikan the oc senaryosuyla basa çikamayan kadinlardir.

ayrica kendi duygularından en ufak bir şüpheye düştüğü anda,ki bu çok sık olan bir şeydir,hemen silip atar.
sonra da pişman olur.yalana karsi duyarliliginin en buyuk cezasi, bir ikizler burcu erkegi olabilir..
sanılanın aksine aşık olma yetileri olan kadınlardır, ayran gönüllüdürler ama aşık olduklarında gözleri başka birşeyi görmez. aşık oldukları erkeğin ayaklarını yerden kesecek kadar beceriklidirler. deli doludurlar, onları baskı altına almaya çalışmak büyük bir hüsranla sonuçlanacaktır. kendine güvenen her erkeğin hayatında fark yaratacak kadınlardır. bunu en iyi annesi ve sevgilisi kova olan erkekler bilir. her erkeğe nasip olmaz hayatı iki kova kadınıyla paylaşmak
zeki olurlar, cabuk kanmazlar, superdirler, bazen cozuturlar, cok severler en az o kadar sevilmek isterler * sevginizi gostermeseniz bile sevdiginizi anlarlar vs... superdirler demis miydim?
ideal erkeğinin yay burcu olduğu söylenen kadınlardır.hatta kendileride buna yıllarca emin olaraktan karşılarına çıkan bir yay erkeğine 9 ay harcamışlıkları vardır.yalan yanlış şeyler bunlar inanmayın.yaydan kovaya koca olmaz.
ajda pekkan.da kova burcu kadınıdır:)
kendisinin nezdinde, tek bir kadına olan nefretin kusulmasına vesile olmuş, şeklen tekil, manaen çoğul kadındır.
evet.. zekidir.

bir başak erkeğine kızıp, başak burcu erkeği başlığına, yetersiz örneklem sayısı (zira tekdir) ile genellemeler saydırmaz.

velhasıl süperdir.
evet..
öyledir
kova kadını arıza feministtir. seks hayatı az ama özdür. akıllıdır,fakat maymun iştahlıdır. "beni rahat bırak" cümlesi en sık söyledikleri şeydir.arıza yine arıza
(daha fazla bilgi verebilirdim ama okumaktan sıkılırsınız die bukadar) :))

özgürlük konusunda kimseye bağlanmaktan korkmam ama kendi özgürlüğüme düşkünümdür çok fazla hayatıma müdahele eden insanlarla iyi geçinemem bana karışılmasını sevmem rahat bırakılmayı severim ama sevdiğim adamdan ilgide beklerim her kadın gibi şımartılmayı nazlanmayı severim. kılık kıyafetim saçım başım çok garip acayip falan da değildir öle çılgın bi tarzım yok yani. pek çekingen olduğumu da söyleyemem. kendi kurallarım vardır doğru sezgilerim kuvvetlidir. ama her zaman her ortama ayak uyduramam özel hayatımda ve sosyal hayatımda arıza çıkarma eğilimim ve üstün başarılarım mevcuttur :jeyyar:
bencillikte yapabilirim zaman zaman
sürekli enerjik değilim maalesef tembelliğim vardır
ama maymun iştahlı değilimdir sahip olduklarından kolay vazgeçemeyenlerdenim
hani evi çöp ev olanlar var ya onlar kadar olmasa da saklayabildiğim her şeyi saklarım atmaya kıyamam ya lazım olursacılardanım -tatlicadiarzu-

bende kovayım ve gerçekten özgürlükten yanayım benim de kişiliğim ve düşüncelerim var kimse elimden alamaz :))

Kıskançlıktan hoşlanmıyorum alanıma girildiğini düşünüp kavga çıkarıyorum.Ayrıca mantık gerçektende ön planda oluyor kova 'larda.

Back
X