Ben bir kova kizi olarak asiri derecede usengec ve miskinim. Kendi yapmam gereken isleri baskasina yikarim genelde, bu kotu bi sey biliyorum ama huyum batsin ne yapayimben de ozgurlugume cok duskunum ama birini seversem de cok fazla baglanirim cok kiskancim ama asla belli etmem. Ayrica asiri dengesizim, bir anda fikir degistiririm hatta bazen ben bile kendime inanamam bu dengesizligim sadece dusuncelerimde degil giyim kusamimimda da etkili. Bi gun cok sık giyinmis, sac makyaj superken, baska birgun cok salas ve sifir makyajli olabilirim. Sıkıldıgım zamanlarda ve bir de tanimadigim ya da yeni tanistigim insanlarin icinde pek konusmam, cekinirim. Ama onlar bunu kendini begenmislik olarak algilar. Kendi ailem ve arkadaslarimin yaninda dacenem coook dusuktur. Ayrica asiri sulugozluyum ama asla insan icinde aglamam. Gozyaslarimi sadece ve sadece yastigim gorebileerr ve son olarak cevremdeki diger kova kizlarinda da gozlemledigim bir sey var, anneye asiri bagimlilik, anneye cok fazla yuk olma bu sizde de var mi kizlar merak ettim?
aşık olmaktan korkmana gerek yok çünkü her zaman mantığını kullanarak üstesinden gelirsin. neden evlenmeyi düşünmüyorsun ?dünyanın en mükemmel erkeğini değil belki ama ;senin için en mükemmel erkeği bulduğunda kaçırma.Vay canına aynı beni anlatmışsınız :) Ben de 15 şubat doğumluyum.
Özgürlüğüm için yaşarım
Zekaya önem veririm
yardımsever ve fedakarım
Mükemmeliyetçiyim
Bağlanmayı sevmem
Aileme düşkün değilim ve hiç evlenmiyecem
Aşık olmaktan çok tırsıyorum çünkü kaldıramam
Neşeli konuşkanım ama yırtık değilim
Çok ilginç bir kişiliğim olduğunu söylerler
En orjinal fikirler benden çıkar
Üzgün olduğumda içime kapanırım
Çok entelim
maceracı ve cesurum
Çok dalgınımdır hiç farkındalığım yoktur
Duygularımı belli etmem
Çocuk gibi küsme huyum vardır ve üzüülen de yine ben olurum
Yeni ortamları yeni insanları tüm yenilik ve değişiklikleri severim
Sürekli alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışırım
Toplum kurallarından nefret ederim asiyim
Sıcakkanlıyım ama sınırı hep korurum
burclar bana cok sacma geliyor.mesela ben ikiz eşiyim ve ikizimlle karakterlerimiz çok farklı ...
yükselen filan diyeceksiniz ama yükselenimizde aynı
Daha önce böyle bir konu açıldıysa şimdiden özür dilerim.
Aynı burç olmasına rağmen insanlar farklı özelliklerde olabiliyorlar. mesela ben özgürlüğüme çok düşkün biriyim ama sadece bir kişi için taviz verebiliyorum. biraz inatçıyım. kafama koyduğum şeyi mutlaka yaparım. eğer söz verdiysem o sözü mutlaka tutarım. bambaşka bi dünyam vardır buna kimse müdahale edemez. birine bağlanmak bana göre değil ama aşk oldumu iş değişir. bi sorun olduğunda ağlayarak zırlayarak trip yaparak tavır koyarak hareket etmem öyle olanlarada tahammülüm yoktur. konuşarak herşeyin çözülebileceğine inanırım. ilk defa tanıdığım birisiyle koyu muhabbete dalmam seviyeli davranırım genelde beni çok soğuk havalı biri olarak görürler tanıdıktan sonra yanıldıklarını anlarlar. herkesi severim insan ayırmam. dobra değilimdir genelde susarım. çok espriliyim bu benim görüşüm değil çevremdekiler söylüyor. insanlar yanımda olmaktan mutluluk duyar benimle çok eğlenirler en sıkıcı ortamlara bile ben varsam gelirler. bazen taş kalpli gibi davranırım ama bazende çok duygusalımdır çok basit bişeyde duygulanıp ağlayabilirim. yalan söyleyemem gerekirse susarım hiç konuşmam ama asla yalan söyleyemem vicdanım çok rakatsız olur kendimi kötü hissederim. araştırmacı bir yapım vardır. belirli bi müzik tarzım yok giyim tarzımda yok sevdiğim şarkıyı dinlerim bana yakışanı alıp giyerim. şimdilik benden bu kadar kızlar. SIRA SİZDE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?