- 31 Mart 2020
- 327
- 177
- 103
- Konu Sahibi cakiltasi061
-
Hap olarak mi kullanacağız ben de alayım eczaneden bayramda kayinvalideme gidecegiz de orayı riskli buluyorum cocuk için falan ne kullanılabilir?D vitamini ve c vitamini takviyesi alın. Günlük c vitamini alımını 3000 mg toplamda, yani 1000 er mg dan 3 doz sabah öğle akşam alın. 1000 ünite de d vitamini alın hatta onu da 2 paf alabilirsiniz. Kronik bir hastalığınız yoksa hafif geçirirsiniz yakalansanız bile. Yani ihtiyatlı olun. Eşiniz de uygulasın bunu.
Doktor tavsiye etmişti bunlarıArkadaşlar merhaba eski konumdan bilirsiniz eşim testi pozitif cikti. bende dün test yaptırdım sonuç bekliyorum çok tedirginim 2.gun bitti daha sonuç çıkmadı eşim odada kalıyor sonucum çıkana kadar hicbiseyine ellemiyorum temas etmiyoruz yemeğini odanın kapısının oraya koyuyorum o alıyor onda tat ve koku almama sıkıntısı başladı sesi de grip gibi geliyo fakat bana belli etmek istemiyo tuvaleti banyosu aynı yerde ben başka tuvalet banyo kullanıyorum yatak odamın kapısı kapalı yatacağım zaman açıyorum havalandiriyorum gündüz heryeri sizler nelere dikkat ettiniz aranızda varmı benim gbi bu süreci yasayan çok da moralim bozuk eşimin sesini bugün öyle kotu duydukça ağlıyorum kendime engel olamıyorum
Geçmiş olsun. Üzülmeyin iyileşir en kısa zamanda.Arkadaşlar merhaba eski konumdan bilirsiniz eşim testi pozitif cikti. bende dün test yaptırdım sonuç bekliyorum çok tedirginim 2.gun bitti daha sonuç çıkmadı eşim odada kalıyor sonucum çıkana kadar hicbiseyine ellemiyorum temas etmiyoruz yemeğini odanın kapısının oraya koyuyorum o alıyor onda tat ve koku almama sıkıntısı başladı sesi de grip gibi geliyo fakat bana belli etmek istemiyo tuvaleti banyosu aynı yerde ben başka tuvalet banyo kullanıyorum yatak odamın kapısı kapalı yatacağım zaman açıyorum havalandiriyorum gündüz heryeri sizler nelere dikkat ettiniz aranızda varmı benim gbi bu süreci yasayan çok da moralim bozuk eşimin sesini bugün öyle kotu duydukça ağlıyorum kendime engel olamıyorum
Doktorunuzla görüşün, bu söylediklerim çerçevesinde gerekli vitamini önerecektir size, ben burdan marka vermeyeyim.Hap olarak mi kullanacağız ben de alayım eczaneden bayramda kayinvalideme gidecegiz de orayı riskli buluyorum cocuk için falan ne kullanılabilir?
Ben de artık abartilmayacak bir şey olduğunu düşünmeye başladım ama duyarsizlastik mi diyorum artık maske mesafe hijyen hepsine dikkat ediyorum tabii ki ama tanidigim ve bulaşan kişiler atlattı hepAilem yeni cikti karantinadan abartmayin ve aglamayin annem ve kardesime bulasti ayri odalarda kaldilar evde onlardna baska iki kardesim babam babannem amcam vardi hicbirine bulasmadi ve hepsi atlatti odadan cikmasin plastik tabak falan kullanin herseyi cope atin size bulasmamista olabilir bulastiysa biri size yemek falan getirir idare edersiniz
Yok marka değil de hap mi ? Şurup mu ? Yoksa eritilenlerden mi diye sordum.Doktorunuzla görüşün, bu söylediklerim çerçevesinde gerekli vitamini önerecektir size, ben burdan marka vermeyeyim.
Tabiki de negatif olmadan hiçbir yere gitmeeceksiniz ....!Hap olarak mi kullanacağız ben de alayım eczaneden bayramda kayinvalideme gidecegiz de orayı riskli buluyorum cocuk için falan ne kullanılabilir?
Yasli yada kronik rahatsiz degilseniz korkacak bisey yok zaten bazi insanlar cok pimpirikli davraniyor genclerin olmeyecegi garantisi yok falan ama bu ihtimal normal kosullarda olme ihtimalinden cok daha dusuk bence. Sadece benim ailemin evinde yasli babannem oldugu icin endiseliydik ama dikkat edince ayni evin icinde bile bulasmadi yaniBen de artık abartilmayacak bir şey olduğunu düşünmeye başladım ama duyarsizlastik mi diyorum artık maske mesafe hijyen hepsine dikkat ediyorum tabii ki ama tanidigim ve bulaşan kişiler atlattı hep
Yok marka değil de hap mi ? Şurup mu ? Yoksa eritilenlerden mi diye sordum.
Teşekkürler
Hap olarak mi kullanacağız ben de alayım eczaneden bayramda kayinvalideme gidecegiz de orayı riskli buluyorum cocuk için falan ne kullanılabilir?
Kayinvalidem kanser olduğu için gidiyoruz torununu görmesi için yoksa elbette hicbir yere gitmezdik aylardır gitmediğimiz gibi !Tabiki de negatif olmadan hiçbir yere gitmeeceksiniz ....!
Işte o pimpirikli olanlardan biri de bendim ilk zamanlar tek tek yumurtaları bile yıkadım şimdi yine de dikkat ediyorum ama abartmadan çünkü insan psikolojisini bozuyorYasli yada kronik rahatsiz degilseniz korkacak bisey yok zaten bazi insanlar cok pimpirikli davraniyor genclerin olmeyecegi garantisi yok falan ama bu ihtimal normal kosullarda olme ihtimalinden cok daha dusuk bence. Sadece benim ailemin evinde yasli babannem oldugu icin endiseliydik ama dikkat edince ayni evin icinde bile bulasmadi yani
Kayinvalidem kanser olduğu için gidiyoruz torununu görmesi için yoksa elbette hicbir yere gitmezdik aylardır gitmediğimiz gibi !
Evet dikkat edip ona gore yasamamiz gerek hayat devam ediyor sonucta buna mecburuz. Psikolojinizon duzelmesine sevindim en kotusu psikolojik olarak zayif olmak bana göre. Eve gorevliler geldi herseyi plastik kullanin dediler bardak tabak catal hersey cope atildi el degmedi sadeve lavabo icin ciktilar maske ve eldivenli olarak bu sekilde cok şükür bulasmadi söylenenleri yaptik ama. 14 gun kimsede evden cikmadi testler negatif ciktigi halde.Işte o pimpirikli olanlardan biri de bendim ilk zamanlar tek tek yumurtaları bile yıkadım şimdi yine de dikkat ediyorum ama abartmadan çünkü insan psikolojisini bozuyor
Benim Astimim var ama mesela komşumuzun ciğerleri rahatsızdı o da atlattı
Tabii ki tedbire devam hem kendimiz hem başkaları için dikkatli olmalıyız
Aynı evde bulaşmadıysa demek ki gerçekten tedbirleri doğru uygulamışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?