Kovid-19 pozitif eşimle aynı evde yaşamak

D vitamini ve c vitamini takviyesi alın. Günlük c vitamini alımını 3000 mg toplamda, yani 1000 er mg dan 3 doz sabah öğle akşam alın. 1000 ünite de d vitamini alın hatta onu da 2 paf alabilirsiniz. Kronik bir hastalığınız yoksa hafif geçirirsiniz yakalansanız bile. Yani ihtiyatlı olun. Eşiniz de uygulasın bunu.
Bu vefat eden doktorlar sanieikm bu bilgileri bilmiyorlar. Kronik hastalığı yoktu çoğunun

Kayinvalidem kanser olduğu için gidiyoruz torununu görmesi için yoksa elbette hicbir yere gitmezdik aylardır gitmediğimiz gibi !
Evet kanser olduğu için hiç gitmemeniz lazm zaten !!. Sizde de korona varsa kanser ile mücadele eden bir kadna bu kötülüğü yapmamak için !!!!!

Ben de artık abartilmayacak bir şey olduğunu düşünmeye başladım ama duyarsizlastik mi diyorum artık maske mesafe hijyen hepsine dikkat ediyorum tabii ki ama tanidigim ve bulaşan kişiler atlattı hep
Yok marka değil de hap mi ? Şurup mu ? Yoksa eritilenlerden mi diye sordum.
Teşekkürler
Benim takip ettiğim kadarıyla zaten korkulacak birşey değil, asıl arkasında hedeflenen şeyler var. Basta komplo teorisi diye düşünüyordum ama şu an hiç de öyle gelmiyor.
Bir tarafta aman şöyle bulaşıyor aman böyle bulaşıyor deniliyor bir tarafta aynı aileden birinin pozitif olup diğer aile üyelerine bulaş olmayan çok insan var. Öte taraftan maske kullanımı daha tehlikeli bulan hekimler var. Ki okuyunca çok mantıklı. Tabi ki hijyen kurallarina dikkat etmek gerekir o zaten baki. Ama ben kendi adıma ekstra dikkat etmiyorum. Hayatımı normal yaşıyorum

Evet kanser olduğu için hiç gitmemeniz lazm zaten !!. Sizde de korona varsa kanser ile mücadele eden bir kadna bu kötülüğü yapmamak için !!!!!
Bizde korona yok millet tatile gidiyor biz aile ziyaretine gideceğiz emin olun ben de sizin gibi dusunuyirum ama eşim bir şey olursa torununu görmeden ölürse vicdan azabı çekeceğim diyor ben de mecburiyetten gidiyorum

Benim takip ettiğim kadarıyla zaten korkulacak birşey değil, asıl arkasında hedeflenen şeyler var. Basta komplo teorisi diye düşünüyordum ama şu an hiç de öyle gelmiyor.
Bir tarafta aman şöyle bulaşıyor aman böyle bulaşıyor deniliyor bir tarafta aynı aileden birinin pozitif olup diğer aile üyelerine bulaş olmayan çok insan var. Öte taraftan maske kullanımı daha tehlikeli bulan hekimler var. Ki okuyunca çok mantıklı. Tabi ki hijyen kurallarina dikkat etmek gerekir o zaten baki. Ama ben kendi adıma ekstra dikkat etmiyorum. Hayatımı normal yaşıyorum
Ben maske mesafe hijyen hepsine dikkat ediyorum eve gelen eşyaları meyveleri havalandiriyorum ve yıkıyorum dışarıdaki kıyafetleri hemen havalandiriyorum bu kadarı yeterli mi oluyor virüs taşıyan biriyle mi karsilasmadim henüz bilmiyorum
Komplo teorisi diye düşünmedim açıkçası gözümüzün önünde hasta olanlar oldu ama belki bağışıklık seviyesine göre etki ediyordur
Maske kullanmadan da nasıl önleyeceğiz ama hava yoluyla bulaşıyor sonuçta

Bizde korona yok millet tatile gidiyor biz aile ziyaretine gideceğiz emin olun ben de sizin gibi dusunuyirum ama eşim bir şey olursa torununu görmeden ölürse vicdan azabı çekeceğim diyor ben de mecburiyetten gidiyorum
İnşaALLAH birşey olmaz.. Rabbim acık etsin yolunuzu ... Kaynvalidenize şifa versin inşaALLAH.

Kayinpederim de koronadan yatti hastaneye diye onceki konunuzda söylemiştim.
Taburcu oldu suan ayri idada kaliyor gece gunduz. Kaynanam ve kaynim da ayni evde onlar negatif cikmislar. Dediginiz gibi yemegini vs kapiya bırakıyorlar ama ayni wc banyoyu kullaniyorlar. Nelere dikkat ediyorlar bilmiyorum.
Siz bagisikliginizi yuksek tutun. Insallah testiniz negatiftir.

Kayinvalidem kanser olduğu için gidiyoruz torununu görmesi için yoksa elbette hicbir yere gitmezdik aylardır gitmediğimiz gibi !
Eğer doğru anladıysam gitmek için sonucunuzun açıklanmasını beklemeyeceksiniz. Hangi sebeple olursa olsun bu hiç etik değil! Pozitifseniz çok düşündüğünüz(!) kanser hastası kayınvalidenizin en yüksek risk grubunda olduğunu ve aynı anda yüzlerce kişiye bulaştırma ihtimalinizin olduğunu hatırlatırım!

herhalde kaynananı tahtalı köye göndermek istiyorsun.Ayrıca başkalarında sebep olacaksın taşıyıcı olmadığınız ne malüm sizin sayenizde bitmiyor corona

İşte oluşsan şu algı yüzünden vakalar istenilen oranda düşmüyor, insanlar ciddiye almıyor... Ta ki ailelerinden birilerinin başına gelene kadar... Konuyu açan konu sahibi bile evinde vaka olmasına rağmen yüksek risk grubunda olan kayınvalideye gitmeyi planlıyor... Pes yaa hepinize pessss.

[/QUOTE]
Tabiki de negatif olmadan hiçbir yere gitmeeceksiniz ....!
merhaba konunuzu okudum ama sızdede olabılır cocugunuz tasıyıcı olabılır mutlaka esınız onu opmustur sarılmıştır asıl kayınvalıdenız kanser oldugu ıcın gıtmemenız gerekır ona bulasırsa kurtulma rıskı sızden daha az ve daha agır gecırıyorlar

esınızde umarım en kısa zamanda sıfa bulur artık vırus etkısını azalttı cogu grıp gıbı atlatıyor cok sukur olum sayıları dustu
Eğer doğru anladıysam gitmek için sonucunuzun açıklanmasını beklemeyeceksiniz. Hangi sebeple olursa olsun bu hiç etik değil! Pozitifseniz çok düşündüğünüz(!) kanser hastası kayınvalidenizin en yüksek risk grubunda olduğunu ve aynı anda yüzlerce kişiye bulaştırma ihtimalinizin olduğunu hatırlatırım!
herhalde kaynananı tahtalı köye göndermek istiyorsun.Ayrıca başkalarında sebep olacaksın taşıyıcı olmadığınız ne malüm sizin sayenizde bitmiyor corona
Esinize yaklaşmıyorsunuz ama kanser kv denize gideceksiniz yorumun yok
Asıl bu sebepten gitmemelisiniz, evinizde pozitif çıkmış biri var, hayatına mal olabilirsiniz Allah korusun.

hanımlar farkında mısınız bu yüklendiğiniz arkadaş konu sahibi değil o sadece bizler gibi yorumda bulunanlardan biri işin garip yanı;ne o,sizin onu konu sahibi sanıp,yüklendiğinizi anlamış,ne de siz onun konu sahibi olmadığını😂ben burdan dayanamayıp açıklama yapayım dedim valla
Inşallah gelmez ben de endişeliyim ama kayinvalidem bugün pazara gitmis mesela umarım anlatabilirim ona durumu

Esinize yaklaşmıyorsunuz ama kanser kv denize gideceksiniz yorumun yok

Öyle demeyin ama yaa ölümlü dünya, mesela ben 7 aydır sabırsizlikla bekliyorum , pozitif çıktığım gün gidip el öpüp sarılıp barışıcam kv yle, neme lazım bi daha göremem filan, helallik almadan ölmeyelim

hanımlar farkında mısınız bu yüklendiğiniz arkadaş konu sahibi değil o sadece bizler gibi yorumda bulunanlardan biri işin garip yanı;ne o,sizin onu konu sahibi sanıp,yüklendiğinizi anlamış,ne de siz onun konu sahibi olmadığını😂ben burdan dayanamayıp açıklama yapayım dedim valla
[/QUOTE]
Hay cok yasa ben de kim ne zaman farkedecek diye bekledim 🤣🤣🤣

Ya süper tasiyiciysaniz yazik degilmi kv ye bulasir birde kadincagiz zaten hasta...torununu tlf da gorsun cok zor degil
Sizle aynı fikirdeyim fakat bunu isteyen kendisi bir de elimler yanında onlar hiç dikkat etmiyor kayinvalidem de dün pazara gitmiş mesela asıl benim korkum onların dikkatsizliginden bize gelmesi

Yok ya konu sahibi ve ben farklı kişileriz bana test yapılmadı mesajlar karışmış

Back
X