- Konu Sahibi cakiltasi061
-
Hay cok yasa ben de kim ne zaman farkedecek diye bekledimhanımlar farkında mısınız bu yüklendiğiniz arkadaş konu sahibi değil o sadece bizler gibi yorumda bulunanlardan biri işin garip yanı;ne o,sizin onu konu sahibi sanıp,yüklendiğinizi anlamış,ne de siz onun konu sahibi olmadığınıben burdan dayanamayıp açıklama yapayım dedim valla
Ya biter mi cahil insanlar yüzünden benim kp pozitif çıkmış evde izole ol demişler ama işe gidiyor kendi dükkanı ama yanına gelen giden eksik değilÇok geçmiş olsun inşallah Allah şifa versin
Bı bitemedi illet şey Allah büyük
Başta ben de öyle sanıp yorum bölümüne saldırdım da sonra yok ya bu kadar gerizekalılık olamaz derken baktım ki ben yanlış anlamışımhanımlar farkında mısınız bu yüklendiğiniz arkadaş konu sahibi değil o sadece bizler gibi yorumda bulunanlardan biri işin garip yanı;ne o,sizin onu konu sahibi sanıp,yüklendiğinizi anlamış,ne de siz onun konu sahibi olmadığınıben burdan dayanamayıp açıklama yapayım dedim valla
Sizin bakış açısınizi anlıyorum ama ben daha geniş açıdan baktığımı düşünüyorum. Amacım polemik vs. değil ama sadece medyayı takip ederek edindiğiniz bilgiler ile bana sizin yüzünuzden falan deme hakkınız olduğunu düşünmüyorum.İşte oluşsan şu algı yüzünden vakalar istenilen oranda düşmüyor, insanlar ciddiye almıyor... Ta ki ailelerinden birilerinin başına gelene kadar... Konuyu açan konu sahibi bile evinde vaka olmasına rağmen yüksek risk grubunda olan kayınvalideye gitmeyi planlıyor... Pes yaa hepinize pessss.
Size yüklenen çok kişi olmuş beni de yanlış anlamışsınız sanırım o yüzden. Ben sizin kadar bile dikkat etmiyorum bu virüsun yansıtıldığı gibi olduğuna inanmıyorum zatenBen maske mesafe hijyen hepsine dikkat ediyorum eve gelen eşyaları meyveleri havalandiriyorum ve yıkıyorum dışarıdaki kıyafetleri hemen havalandiriyorum bu kadarı yeterli mi oluyor virüs taşıyan biriyle mi karsilasmadim henüz bilmiyorum
Komplo teorisi diye düşünmedim açıkçası gözümüzün önünde hasta olanlar oldu ama belki bağışıklık seviyesine göre etki ediyordur
Maske kullanmadan da nasıl önleyeceğiz ama hava yoluyla bulaşıyor sonuçta
Size yüklenen çok kişi olmuş beni de yanlış anlamışsınız sanırım o yüzden. Ben sizin kadar bile dikkat etmiyorum bu virüsun yansıtıldığı gibi olduğuna inanmıyorum zaten
Size bulaşma ihtimali yüzünden psikolojiniz bozulmuş ama kanser kayınvalidenize gitmekte sakınca görmüyorsunuz 15 gün daha görmezse bişey olmaz heralde aylardır görmemiş zaten.. bu riski almaya değer mi ?Kayinvalidem kanser olduğu için gidiyoruz torununu görmesi için yoksa elbette hicbir yere gitmezdik aylardır gitmediğimiz gibi !
Ay evet ben de şu an fark ettim bunu yaHay cok yasa ben de kim ne zaman farkedecek diye bekledim
Ay evet ben de şu an fark ettim bunu ya
Testiniz ne olduarkadaşlar konu sahibi benim ya
Aslında çok anlaşılıyor.ama.herkesin bi yükleneceği varmiş da birini bulmuşlar gibi:)))))hanımlar farkında mısınız bu yüklendiğiniz arkadaş konu sahibi değil o sadece bizler gibi yorumda bulunanlardan biri işin garip yanı;ne o,sizin onu konu sahibi sanıp,yüklendiğinizi anlamış,ne de siz onun konu sahibi olmadığınıben burdan dayanamayıp açıklama yapayım dedim valla
Baştan okuyarak geliyorum kendi kendime kudurdum yanlış o mesajlar diyeAslında çok anlaşılıyor.ama.herkesin bi yükleneceği varmiş da birini bulmuşlar gibi:)))))
Allah'a şükür testim negatif eşimle kaç gün yanyanaydik optuk koklastik ama şükürler olsun negatif çıktımTestiniz ne oldu
Covid riskiniz varsa kanser hastası birinin yanına gitmeyinIşte o pimpirikli olanlardan biri de bendim ilk zamanlar tek tek yumurtaları bile yıkadım şimdi yine de dikkat ediyorum ama abartmadan çünkü insan psikolojisini bozuyor
Benim Astimim var ama mesela komşumuzun ciğerleri rahatsızdı o da atlattı
Tabii ki tedbire devam hem kendimiz hem başkaları için dikkatli olmalıyız
Aynı evde bulaşmadıysa demek ki gerçekten tedbirleri doğru uygulamışsınız
İnanmıyorum yaYa biter mi cahil insanlar yüzünden benim kp pozitif çıkmış evde izole ol demişler ama işe gidiyor kendi dükkanı ama yanına gelen giden eksik değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?