Kovid-19 pozitif eşimle aynı evde yaşamak

Şu yazdığınizi dehşet içinde okudum. Bizde maaile korona atlattik. Korona gençler ve çocuklar için asla tehlikeli değil. Cogu kişi belirtisiz geçiriyor. Aynı evde pozitif olmama şansınız yok. Çocuklar da pozitiftir. Sadece hastalık ile vücutları savaştığı için testleri negatif çıkıyor. Benim bebeğim 1 yaşında. Hafif ateşlendi. Ağız içinde yara çıktı. Ağız yaraları vucut mikroplar ile savasirken çıkar zaten. Geçirdiğine eminim doktor da böyle soyledi. Ama testi negatif çıktı. Eşimin de testi negatif çıktı. 8 gün sonra hiç belirtisi olmadığı halde benim için kontrole gittiğimizde tekrar test istedi ikinci testte pozitif çıktı. Kardeşlerim de benzer olaylar oldu. Birinde sürüntu negatif çıktı tomografi pozitif ya da tam tersi gibi. Yani sizin mikrobu taşıma ihtimaliniz Cook yüksek. Kayinvalideniz ne durumda bilmiyorum ama annecigim son evre kanser ile 3 yıl yasadi. Ne olur kadıncagizi öldürmeyin..
Hanımefendi çok geçmiş olsun fakat konu sahibi ben değilim karışıklık olmuş
Ben korona değilim eşim de değil hatta ailemizden hiç kimse değil
Ha gitme konusunda haklısınız fakat eşim ısrar ediyor

Konu sahibi arkadaş kusura bakmasın konusu sabote olmuş gibi oldu ben değilim konu sahibi arkadaşlar
Kayınvalide olayı konu sahibiyle ilgili degil yazmıştım tekrar yazıyorum

Hanımefendi çok geçmiş olsun fakat konu sahibi ben değilim karışıklık olmuş
Ben korona değilim eşim de değil hatta ailemizden hiç kimse değil
Ha gitme konusunda haklısınız fakat eşim ısrar ediyor
Evet kusura bakmayın bende sonradan fark ettim😂 silmk istedim beceremedim. Neyse konu sahibi içinde bilgi olsun. Testinin negatih olmasi negatif olduğu anlamına gelmiyor 😁

Eşinizin sağlık durumu nasıl? Hastanede nasıldı durumu?
eşim şu an hiç hastalık geçirmemiş gibi sağlıklı, 15 gün kaldı hastanede ayakta yoğun bakım deniyor kaldığı yere; ilaç ve serum kullanıldı tedavisinde, makineye vs bağlanmadı. ateşi vardı, göğsü ağrıyordu fakat nefes darlığı sorunu yaşamadı. belirtiler geçince tekrar test yapıp eve gönderdiler. test sonucu negatif gelince evde bakıma devam ettik iyileşti çok şükür.

Konuyla ilgili olarak bizim komşumuz korona çıktı ama eşi ve kızında çıkmadı bulasmamis olabilir bulaşmaya da bilir hasta olan kisinin evde de tuvalete banyoya giderken maske takması gerekiyormus sanırım
Plâstik tabak falan kullanırsanız size de eziyet olmaz direkt çöpe atarsınız
plastik tabak kullanılsanızda dezenfektan sıktıktan sonra çöpe atın lütfen yada çamaşır sulu su sıkıp atın

Bir akrabamıza covid pozitiff çktı
.. ve bis annemdeys eşimle 😔 kaynvalidem temas etti öğranince bise yaklaşmadı ama ya bize de bulaştysa.diye.yiyorum kendimi 😭😭

Back
X