Kovid-19 pozitif eşimle aynı evde yaşamak

Kayinvalidem kanser olduğu için gidiyoruz torununu görmesi için yoksa elbette hicbir yere gitmezdik aylardır gitmediğimiz gibi !
Risk varsa gitmeyin,kadına bulaştırırsanız ki çocuklar taşıyıci olabiliyor belirti göstermedikleri halde,bağışıklığı düşüktür kayınvalidenizin,sonuçları ağır olur.

Arkadaşlar konu sahibi ben değilim mesajlar karışmış sanırım daha fazla karışmadan ben gideyim en iyisi bu konudan 😄
Allah konu sahibinin eşine şifa versin kendisi de umarım pozitif değildir
Ben test yaptırıp sonuç beklesem kanser hastası kayinvalideme gitmem zaten ne isim var öyle şey olur mu ? Kendim yakalanmaktan korkutugum kadar hastalığı başkasına da bulaştirmaktan korkarım kul hakkı bu büyük vebal Allah korusun
Herkese sağlıklı günler
Kusura bakmayın bende konu sahibiymişsiniz gibi yorum yapanlardanım.

Bizimde akrabalar aile apartmanı 3 erkek 1 kız kardeş hepsi 4 katlı binadalar bütün kardeşler yakalanıyor birde gelinin annesi kalıyordu kızında oda hastalanıyor dışardan damadı çağırıyorlar gel hastane götür diye onada bulastiriyorlar hepsi yatıyor 4 ev ve bulastirdiklari damat evini karantinaya alınıyor hastalardan birini dün kaybettik ama yinede evde sıkıldık deyip diger kardeşin kızına kalmaya gidiyorlar cahillik değilde nedir
Ve gittikleri kisi de kabul mu ediyor :KK57: Cahillikler silsilesi.

İnanmıyorum ya 😔 bazen diyorum bu virüs sadece bize var bakıyorum herkes aynı devam ediyor 1 seneyi geçti gidemiyorum ailemin yanına vakalar arttıkça uçaklar erteleniyor yine eylüle kaldı gerçi açılsa bile nasıl giderim orasida muamma ama bazen içim sıkılıyor artık gerçekten 😔
Herkes o kadar saldı ki artık bir boşvermişliktir gidiyo Allah'ım sonumuzu hayr etsin

Herkes o kadar saldı ki artık bir boşvermişliktir gidiyo Allah'ım sonumuzu hayr etsin
Benim bir akrabam da hastaymş.. ankaradan kızkardeşnn kızrır nişanına gitmiş gerizekalı diceem çünkü hakediyor.. gitmiş sonra fenalamş test yaptılar pozitif çkmış.. ve gitmeden önce ateş, öksürük, boğaz ağrısı ve nefes darlığı şikayetleri vardı.. gelin şimdi buna ne deyin ? Her cümleyi hakediyor da işte... 😡😡😡

Benim bir akrabam da hastaymş.. ankaradan kızkardeşnn kızrır nişanına gitmiş gerizekalı diceem çünkü hakediyor.. gitmiş sonra fenalamş test yaptılar pozitif çkmış.. ve gitmeden önce ateş, öksürük, boğaz ağrısı ve nefes darlığı şikayetleri vardı.. gelin şimdi buna ne deyin ? Her cümleyi hakediyor da işte... 😡😡😡
Aynen gerizekalı zır cahiller çok sinirliyim çok

Eşimin de testi pozitif belirtiler bende de var bugün test yaptırdım ancak negatif çıksa da negatif anlamıma gelmiyor. Bazen çıkmayabiliyor bu arada eşim doktor eşimin söylediği de bu şekilde enfeksiyon doktorunun söylediği de bu şekilde

Eşim nisan ayında geçirdi hastalığı bana ve kızıma bulaşmadı. Biz şöyle yaptık; belirti gösterdiği an (ateşi yükselmişti) odaları ayırdık, yeme, içme vs temassız kapıya bırakıyordum alıyordu (arkadaşlar demiş plastik çatal kaşık kurtarıcı olur), tuvalete maske ile gidiyordu ben biraz bekleyip yine maske ile girerek lavaboyu temizliyor, kapı kolu, elektrik düğmesi vs dokunduğu yerleri siliyordum. kaldığı odayı sık sık havalandırsın diye uyarıp durdum eşimi. evi de aynı şekilde havalandırdım sürekli. belirtiler geçmeyince hastaneye gitti, yatırdılar zaten. tedavi bitip eve dönünce de 14 gün bu şekilde devam ettik. Stres yapmayın atlatırsınız inşallah beraberce

Eşimin de testi pozitif belirtiler bende de var bugün test yaptırdım ancak negatif çıksa da negatif anlamıma gelmiyor. Bazen çıkmayabiliyor bu arada eşim doktor eşimin söylediği de bu şekilde enfeksiyon doktorunun söylediği de bu şekilde
Evet maalesef bizim testlerimiz de negatif gelmisti 14 gun izole olduk sonra esimin testi pozitif geldi 14 daha izole oldu yine pozitif geldi simdi tekrar izole test ne zaman ve nasil negatife donecek bilmiyoruz hic bir semptom gostermedi

Bu
Hap olarak mi kullanacağız ben de alayım eczaneden bayramda kayinvalideme gidecegiz de orayı riskli buluyorum cocuk için falan ne kullanılabilir?
Bu halde ne bayram ziyareti Allahaskina ya. Geçmiş olsun da en ufak riski bile taşımaktan korkuyoruz siz eşim Corona derken bayram ziyaretinden bahsediyorsunuz.

Eşim nisan ayında geçirdi hastalığı bana ve kızıma bulaşmadı. Biz şöyle yaptık; belirti gösterdiği an (ateşi yükselmişti) odaları ayırdık, yeme, içme vs temassız kapıya bırakıyordum alıyordu (arkadaşlar demiş plastik çatal kaşık kurtarıcı olur), tuvalete maske ile gidiyordu ben biraz bekleyip yine maske ile girerek lavaboyu temizliyor, kapı kolu, elektrik düğmesi vs dokunduğu yerleri siliyordum. kaldığı odayı sık sık havalandırsın diye uyarıp durdum eşimi. evi de aynı şekilde havalandırdım sürekli. belirtiler geçmeyince hastaneye gitti, yatırdılar zaten. tedavi bitip eve dönünce de 14 gün bu şekilde devam ettik. Stres yapmayın atlatırsınız inşallah beraberce
Eşinizin sağlık durumu nasıl? Hastanede nasıldı durumu?

Kayinvalidem kanser olduğu için gidiyoruz torununu görmesi için yoksa elbette hicbir yere gitmezdik aylardır gitmediğimiz gibi !

Şu yazdığınizi dehşet içinde okudum. Bizde maaile korona atlattik. Korona gençler ve çocuklar için asla tehlikeli değil. Cogu kişi belirtisiz geçiriyor. Aynı evde pozitif olmama şansınız yok. Çocuklar da pozitiftir. Sadece hastalık ile vücutları savaştığı için testleri negatif çıkıyor. Benim bebeğim 1 yaşında. Hafif ateşlendi. Ağız içinde yara çıktı. Ağız yaraları vucut mikroplar ile savasirken çıkar zaten. Geçirdiğine eminim doktor da böyle soyledi. Ama testi negatif çıktı. Eşimin de testi negatif çıktı. 8 gün sonra hiç belirtisi olmadığı halde benim için kontrole gittiğimizde tekrar test istedi ikinci testte pozitif çıktı. Kardeşlerim de benzer olaylar oldu. Birinde sürüntu negatif çıktı tomografi pozitif ya da tam tersi gibi. Yani sizin mikrobu taşıma ihtimaliniz Cook yüksek. Kayinvalideniz ne durumda bilmiyorum ama annecigim son evre kanser ile 3 yıl yasadi. Ne olur kadıncagizi öldürmeyin..

Size bulaşma ihtimali yüzünden psikolojiniz bozulmuş ama kanser kayınvalidenize gitmekte sakınca görmüyorsunuz 15 gün daha görmezse bişey olmaz heralde aylardır görmemiş zaten.. bu riski almaya değer mi ?
Arkadaşlar konu sahibi benim ya birinin yaptığı yoruma takılıp kalmış herkes o ben değilim

Back
X