Kovid-19 pozitif eşimle aynı evde yaşamak

hanımlar farkında mısınız bu yüklendiğiniz arkadaş konu sahibi değil o sadece bizler gibi yorumda bulunanlardan biri işin garip yanı;ne o,sizin onu konu sahibi sanıp,yüklendiğinizi anlamış,ne de siz onun konu sahibi olmadığını😂ben burdan dayanamayıp açıklama yapayım dedim valla
Hay cok yasa ben de kim ne zaman farkedecek diye bekledim 🤣🤣🤣
[/QUOTE]
Ay evet ben de şu an fark ettim bunu ya

Çok geçmiş olsun inşallah Allah şifa versin 😔
Bı bitemedi illet şey Allah büyük
Ya biter mi cahil insanlar yüzünden benim kp pozitif çıkmış evde izole ol demişler ama işe gidiyor kendi dükkanı ama yanına gelen giden eksik değil

Arkadaşlar konu sahibi ben değilim mesajlar karışmış sanırım daha fazla karışmadan ben gideyim en iyisi bu konudan 😄
Allah konu sahibinin eşine şifa versin kendisi de umarım pozitif değildir
Ben test yaptırıp sonuç beklesem kanser hastası kayinvalideme gitmem zaten ne isim var öyle şey olur mu ? Kendim yakalanmaktan korkutugum kadar hastalığı başkasına da bulaştirmaktan korkarım kul hakkı bu büyük vebal Allah korusun
Herkese sağlıklı günler

hanımlar farkında mısınız bu yüklendiğiniz arkadaş konu sahibi değil o sadece bizler gibi yorumda bulunanlardan biri işin garip yanı;ne o,sizin onu konu sahibi sanıp,yüklendiğinizi anlamış,ne de siz onun konu sahibi olmadığını😂ben burdan dayanamayıp açıklama yapayım dedim valla
Başta ben de öyle sanıp yorum bölümüne saldırdım da sonra yok ya bu kadar gerizekalılık olamaz derken baktım ki ben yanlış anlamışım 😄

[/QUOTE]
Yorum gittikten sonra farkettim 😂😂 Ama yine de tehlikeli yaa sonuçta kanser hastası kaynvalidee ya ailecek taşıyıcıysalar 😁 (Allah korusun)

[/QUOTE]
Görünce çok sinirlendim yanlış anlamışım😂😂😂😂

İşte oluşsan şu algı yüzünden vakalar istenilen oranda düşmüyor, insanlar ciddiye almıyor... Ta ki ailelerinden birilerinin başına gelene kadar... Konuyu açan konu sahibi bile evinde vaka olmasına rağmen yüksek risk grubunda olan kayınvalideye gitmeyi planlıyor... Pes yaa hepinize pessss.
Sizin bakış açısınizi anlıyorum ama ben daha geniş açıdan baktığımı düşünüyorum. Amacım polemik vs. değil ama sadece medyayı takip ederek edindiğiniz bilgiler ile bana sizin yüzünuzden falan deme hakkınız olduğunu düşünmüyorum.

Ben maske mesafe hijyen hepsine dikkat ediyorum eve gelen eşyaları meyveleri havalandiriyorum ve yıkıyorum dışarıdaki kıyafetleri hemen havalandiriyorum bu kadarı yeterli mi oluyor virüs taşıyan biriyle mi karsilasmadim henüz bilmiyorum
Komplo teorisi diye düşünmedim açıkçası gözümüzün önünde hasta olanlar oldu ama belki bağışıklık seviyesine göre etki ediyordur
Maske kullanmadan da nasıl önleyeceğiz ama hava yoluyla bulaşıyor sonuçta
Size yüklenen çok kişi olmuş beni de yanlış anlamışsınız sanırım o yüzden. Ben sizin kadar bile dikkat etmiyorum bu virüsun yansıtıldığı gibi olduğuna inanmıyorum zaten

Bende virüsün sonrasında bırakacağı etki ve hasar ne oalcak ondayım🤔
Size yüklenen çok kişi olmuş beni de yanlış anlamışsınız sanırım o yüzden. Ben sizin kadar bile dikkat etmiyorum bu virüsun yansıtıldığı gibi olduğuna inanmıyorum zaten

Kayinvalidem kanser olduğu için gidiyoruz torununu görmesi için yoksa elbette hicbir yere gitmezdik aylardır gitmediğimiz gibi !
Size bulaşma ihtimali yüzünden psikolojiniz bozulmuş ama kanser kayınvalidenize gitmekte sakınca görmüyorsunuz 15 gün daha görmezse bişey olmaz heralde aylardır görmemiş zaten.. bu riski almaya değer mi ?

[/QUOTE]
Aslında çok anlaşılıyor.ama.herkesin bi yükleneceği varmiş da birini bulmuşlar gibi:)))))

Aslında çok anlaşılıyor.ama.herkesin bi yükleneceği varmiş da birini bulmuşlar gibi:)))))
[/QUOTE]
Baştan okuyarak geliyorum kendi kendime kudurdum yanlış o mesajlar diye😂😂 hayır hadi biri öyle sandı tamam da hiçbiri de fark etmedi aynen devam ediyorlar😂

Baştan okuyarak geliyorum kendi kendime kudurdum yanlış o mesajlar diye😂😂 hayır hadi biri öyle sandı tamam da hiçbiri de fark etmedi aynen devam ediyorlar😂
[/QUOTE]
Galiba o ilk sanan benim 😂😂😂 kuyuya taş aktım kırk akıllı peşmden geldi 🙄

Testiniz ne oldu
Allah'a şükür testim negatif eşimle kaç gün yanyanaydik optuk koklastik ama şükürler olsun negatif çıktım
[/QUOTE]
Bildiğim kadaryla 3 kere tekrarlanıyor test pozitif oldu mu diye kontrol etmek için aksatmayın lütfen

Işte o pimpirikli olanlardan biri de bendim ilk zamanlar tek tek yumurtaları bile yıkadım şimdi yine de dikkat ediyorum ama abartmadan çünkü insan psikolojisini bozuyor
Benim Astimim var ama mesela komşumuzun ciğerleri rahatsızdı o da atlattı
Tabii ki tedbire devam hem kendimiz hem başkaları için dikkatli olmalıyız
Aynı evde bulaşmadıysa demek ki gerçekten tedbirleri doğru uygulamışsınız
Covid riskiniz varsa kanser hastası birinin yanına gitmeyin

Ya biter mi cahil insanlar yüzünden benim kp pozitif çıkmış evde izole ol demişler ama işe gidiyor kendi dükkanı ama yanına gelen giden eksik değil
İnanmıyorum ya 😔 bazen diyorum bu virüs sadece bize var bakıyorum herkes aynı devam ediyor 1 seneyi geçti gidemiyorum ailemin yanına vakalar arttıkça uçaklar erteleniyor yine eylüle kaldı gerçi açılsa bile nasıl giderim orasida muamma ama bazen içim sıkılıyor artık gerçekten 😔

Bizimde akrabalar aile apartmanı 3 erkek 1 kız kardeş hepsi 4 katlı binadalar bütün kardeşler yakalanıyor birde gelinin annesi kalıyordu kızında oda hastalanıyor dışardan damadı çağırıyorlar gel hastane götür diye onada bulastiriyorlar hepsi yatıyor 4 ev ve bulastirdiklari damat evini karantinaya alınıyor hastalardan birini dün kaybettik ama yinede evde sıkıldık deyip diger kardeşin kızına kalmaya gidiyorlar cahillik değilde nedir

Back
X