• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kovid süresince eş desteği

Ne yaptınız ki bukadar ?
Yani 9.gün artık sükür bitmis sayılır.
Cok gecmis olsn ama evde hafif atlatırken neyi abartabilir insan kavga cıkaracak kadar?

Valla abartiyorlar. Mesela benim kan pıhtılaşmam vardı kan sulandırıcı iğne kullandim. Eşimin kan değerleri gayet iyiydi ama benim ignelerimden oda kullanmaya kalktı :) hatta covid atlatali iki ay olacak nerdeyse hala kan sulandırıcı hap içer, tüm vitaminlerini alır. iyileştiğine ikna olmuyor. Neyine destek olayım şimdi evlilik destek tamamda yani bizde insanız :)

adam durum tespiti yapmis, yanlis birsey soylememis ki. Ha siz istiyorsunuz ki bütün saçma takintilariniza dayansın ama o da insan sonucta, nereye kadar. Es değil, profesyonel destek lazim size.

5,6,7. Günlerde çok kuru öksürügüm oldu .biraz korktum açıkçası ama sadece korkuyorum dedim
O abartmıs ozman tabiki insan korkar.
Ne etki edeceğini bilmediğimiz bi hastalık sonucta.
Ben gecirmemisken(gecirmedim herhlde)korkuyorım diyorum.
Ben abartlı tepkiler verdiniz falan sandım😑

Bence tüp bebek isini erteleyip önce tedavinize devam edin. Bu sekilde anne baba olsaniz cabul birbirinize girersiniz gibi geliyor. Kesinlikle yargilayip söylemiyorum. Insan cocuguna zaten kaygilandigi da cok oluyor. Bu kaygi isini biraz yenmeden devam etseniz evliliginiz cok yipranacak. Benim bir tanidigimin akrabasi coronayi agir gecirdi, ondan bu yana depresyonda..kaygi bozuklugu da baslamis. Her insan coronayi ayni sekilde atlatamiyor. O yüzden imkaniniz varsa muhakkak psikolojik destek alin atlattiktan sonra..cok gecmis olsun. Bende bu sene corona gecirdim..insan basta kaygilaniyor nasil gececegini bilmedigi icin. Insallah kolay atlatirsiniz
Yoğun
Ama bayağı yoğun
Avuç avuç saçlar döktünuz mu ?
Covid sonrası ?

Yoğun
Ama bayağı yoğun
Avuç avuç saçlar döktünuz mu ?
Covid sonrası ?

Saclar döküldü, kaşlarim da döküldü. Dökülme ama sükür bir süre sonra durdu. Nefes darligi da gecti. Tat ve koku kaybi iki hafta sonra gecmeye basladi, ama hala tuzun tadini eskisi kadar alamiyorum.

Saclar döküldü, kaşlarim da döküldü. Dökülme ama sükür bir süre sonra durdu. Nefes darligi da gecti. Tat ve koku kaybi iki hafta sonra gecmeye basladi, ama hala tuzun tadini eskisi kadar alamiyorum.
Çok geecmis olsun ne zaman covide yakalanmistiniz

Artık daha dik duracagim.Kendim için yasayacagim
Yanlış anlamanı istemem ama bu hastalıkta söylenen bir gün Allah korusun felç vs olsan bakmak ilgilenmek istemez.
Annem 4 sene kadar yatalaktı, babam bazı kırıcı lafları olsa da gönülden baktı anneme. Tam tersi olsa annem of bile demezdi eminim. Erkekler biraz daha keyiflerine düşkünler ama orada hayat arkadaşın canıyla uğraşırken böyle laflar da etmezsin ya.

Koronayi eşimle ayni vakitlerde gecirdik. Eşim hastalandiktan 5 gun sonra bende de başlamıştı.
Eşim çok daha agir geciriyordu bana göre, ben oldukça hafif atlattim ama işte korkuyla ateşimin ciktigi bir gece yatagin icinde zır zır agliyordum sacma sapan şeyler soylerek ki o sirada eşim de hala hastaydi ve ateşi vardi. Ona rağmen ters bir şey soylemedi, yapmadi.

Böyle zamanlarda höt höt çeken adamlara güvenmeyin, yari yolda kalirsiniz belli ediyor kendini.

Yanlış anlamanı istemem ama bu hastalıkta söylenen bir gün Allah korusun felç vs olsan bakmak ilgilenmek istemez.
Annem 4 sene kadar yatalaktı, babam bazı kırıcı lafları olsa da gönülden baktı anneme. Tam tersi olsa annem of bile demezdi eminim. Erkekler biraz daha keyiflerine düşkünler ama orada hayat arkadaşın canıyla uğraşırken böyle laflar da etmezsin ya.
Evet keyiflerinene düşkünler kadının yaptığı cefakarligi yapmazlar çoğu .

Koronayi eşimle ayni vakitlerde gecirdik. Eşim hastalandiktan 5 gun sonra bende de başlamıştı.
Eşim çok daha agir geciriyordu bana göre, ben oldukça hafif atlattim ama işte korkuyla ateşimin ciktigi bir gece yatagin icinde zır zır agliyordum sacma sapan şeyler soylerek ki o sirada eşim de hala hastaydi ve ateşi vardi. Ona rağmen ters bir şey soylemedi, yapmadi.

Böyle zamanlarda höt höt çeken adamlara güvenmeyin, yari yolda kalirsiniz belli ediyor kendini.
Ah ah daha neler neler ....

Çok çok gecmis olsun. Korona çok ayri bir hastalik eşin bu durumda alttan almayiydi. Ama bazilari ufak hastaliklarda çok bezdiriyor . Benim eşimde nezaman hasta olsa hep keşke onun yerine ben hasta olsam derim. Çünkü ben hasta olunca gider yatarım sesim çıkmaz. Amaaaaa eşim resmen inliyor. Ama ne inleme. ahhhhhh uhhhhh anammmmm ahhhh ıhhhhh. :kızgın:Resmen beynim ölüyor. İnternetten hastaliğiyla ilgili şeyler araştırıp araştırıp bana soruyor. en son beli tutuldu adam böğürdü resmen . Çocuklarda strese giriyor. Bende dayanamadım keşke belin tutulacağına dilin tutulsaydı dedim.3 gün küstü küserse küssün. Hastalık yaşamanında bir adabı var canım. Adam sivilce çıkartsa ya yüzümu ameliyat ederlerse ya suratım çukur kalır yarısı giderse muhabbeti yapiyor.

Çok geçmiş olsun peki şimdi durumunuz nasıl?

*Kusura bakmayın eşinize yorum yapamayacağım.

Çok çok gecmis olsun. Korona çok ayri bir hastalik eşin bu durumda alttan almayiydi. Ama bazilari ufak hastaliklarda çok bezdiriyor . Benim eşimde nezaman hasta olsa hep keşke onun yerine ben hasta olsam derim. Çünkü ben hasta olunca gider yatarım sesim çıkmaz. Amaaaaa eşim resmen inliyor. Ama ne inleme. ahhhhhh uhhhhh anammmmm ahhhh ıhhhhh. :kızgın:Resmen beynim ölüyor. İnternetten hastaliğiyla ilgili şeyler araştırıp araştırıp bana soruyor. en son beli tutuldu adam böğürdü resmen . Çocuklarda strese giriyor. Bende dayanamadım keşke belin tutulacağına dilin tutulsaydı dedim.3 gün küstü küserse küssün. Hastalık yaşamanında bir adabı var canım. Adam sivilce çıkartsa ya yüzümu ameliyat ederlerse ya suratım çukur kalır yarısı giderse muhabbeti yapiyor.
Evet kovid gerçekten çok değişik bir hastalık yaşamayan bilemez .Sivilce olayı kadar da değil cnm benim yaptığım .

Teşekkür ederim nefes darlığı ve erken yorulma var.Hizli iş yapamiyorum .nabzim biraz yükseliyor.karantindan sonra göğüs ve kardiyoloji ye gideceğim.
Mümkün olduğunca dinlenin yormayın kendinizi. Ben de bugün covid olduğumu öğrendim.

Kusura bakmazsanız hastalığın ilk gününden bu yana süreciniz nasıl ilerledi yazabilir misiniz?

Evet kovid gerçekten çok değişik bir hastalık yaşamayan bilemez .Sivilce olayı kadar da değil cnm benim yaptığım .

Bende kovit farklı yazdım zaten canım. Sonuçta tüm dünyanın korktuğu bir hastalık ve psikolojisi yeter insana. Sende bundan sonra ona sana davrandığı gibi davranırsın. Sen şimdi iyileşmeye odaklan moral şart.

Back
X