Benim arkadaşimin biri hamile oldugunu ogrendigi gun covid oldu cok sukur dogurmak uzere bi sikintisi yok bi diger arkadaşimda covidden sonra cocuk yaptı ondada bibsikinti yok benim doktorum ilaclari kullandiysaniz 1 yıl bekleyin ancak erkek vucuduundan etkisi giduyormuş ilaclarin dogal besleninMrb hanımlar eşim ve ben kovid ve hafif atlattık.Ben hamilelik düşünüyorum.merak ettiğim kovid erkek sperminde yada kadın rahminde anormalliklere sebep oluyor mu.yani erken doğum yada engelli çocuk yada anne karnında ölüm gibi.Acaba kovid geçirip hamile kalanlar da bı sıkıntı oluştu mu.İnternette baktığımda hastalık yeni oludugu için tam bi cevap bulamadim.Yasim 38 geç kalmak istemiyorum.Bir müddet beklesem mi acaba
Evet ikimizde ilaç kullandık.Kullanmadan önce prospektuse bakmıştım .Orda 1 hafta yazdığı için önemsemedim ve kullandık.Simdi pişmanım aslindaBenim arkadaşimin biri hamile oldugunu ogrendigi gun covid oldu cok sukur dogurmak uzere bi sikintisi yok bi diger arkadaşimda covidden sonra cocuk yaptı ondada bibsikinti yok benim doktorum ilaclari kullandiysaniz 1 yıl bekleyin ancak erkek vucuduundan etkisi giduyormuş ilaclarin dogal beslenin
İlaç kullandılar mi .Bı de yaşları kaç acaba ve kovidle hamilelik arası kaç ayCovid geciren 2 tanidigimdan birinin yeni cocugu oldu digeri hamile. Hic bir skkinti yok
Icinizi ferah tutun.
Bazen cok dusunmek iyi degil. Hersey olacagina variyor
Aslında haklısınız çok düşünmekte bı ise yaramıyor ama düşünmekten de kendimi alamıyorumCovid geciren 2 tanidigimdan birinin yeni cocugu oldu digeri hamile. Hic bir skkinti yok
Icinizi ferah tutun.
Bazen cok dusunmek iyi degil. Hersey olacagina variyor
Ben im yakınımda adet düzensizliği vardı 4 aylık hamile ama farketmemiş korona olmuş ilaçları bile içmiş hep ama bi sıkıntı olmadan doğum yaptıMrb hanımlar eşim ve ben kovid ve hafif atlattık.Ben hamilelik düşünüyorum.merak ettiğim kovid erkek sperminde yada kadın rahminde anormalliklere sebep oluyor mu.yani erken doğum yada engelli çocuk yada anne karnında ölüm gibi.Acaba kovid geçirip hamile kalanlar da bı sıkıntı oluştu mu.İnternette baktığımda hastalık yeni oludugu için tam bi cevap bulamadim.Yasim 38 geç kalmak istemiyorum.Bir müddet beklesem mi acaba
Covid ilaclarini hepsi kullanmisti.İlaç kullandılar mi .Bı de yaşları kaç acaba ve kovidle hamilelik arası kaç ay
Hamile oldugunu ogrenen kullanmadi tabiki ama diger arkadasim kullandi covidden 6 ay falan sonra hamile kaldiİlaç kullandılar mi .Bı de yaşları kaç acaba ve kovidle hamilelik arası kaç ay
28 ve 25 yasindalarİlaç kullandılar mi .Bı de yaşları kaç acaba ve kovidle hamilelik arası kaç ay
İlaç kullandı mi süreç nasıldıBenim arkadaşimin biri hamile oldugunu ogrendigi gun covid oldu cok sukur dogurmak uzere bi sikintisi yok bi diger arkadaşimda covidden sonra cocuk yaptı ondada bibsikinti yok benim doktorum ilaclari kullandiysaniz 1 yıl bekleyin ancak erkek vucuduundan etkisi giduyormuş ilaclarin dogal beslenin
Hamileyken ögrenen kullanmadi normal grip gibiydi kronik bir rahatsizlik yoksa normal geçiyorİlaç kullandı mi süreç nasıldı
Açıkçası hafif atlattıysanız ve verdikleri ilacı içmediyseniz korkmayın derim. İçtiyseniz tedbiren bir ay bekleyin ki ilacın vücutta etkisi kalmasın.Mrb hanımlar eşim ve ben kovid ve hafif atlattık.Ben hamilelik düşünüyorum.merak ettiğim kovid erkek sperminde yada kadın rahminde anormalliklere sebep oluyor mu.yani erken doğum yada engelli çocuk yada anne karnında ölüm gibi.Acaba kovid geçirip hamile kalanlar da bı sıkıntı oluştu mu.İnternette baktığımda hastalık yeni oludugu için tam bi cevap bulamadim.Yasim 38 geç kalmak istemiyorum.Bir müddet beklesem mi acaba
Açıkçası hafif atlattıysanız ve verdikleri ilacı içmediyseniz korkmayın derim. İçtiyseniz tedbiren bir ay bekleyin ki ilacın vücutta etkisi kalmasın.
Ben tüp bebek yapacakken covit geçirdim. 10 gün sonra tüp bebek görüşmelerine başladık derken adetimi beklerken hamileliğimi öğrendim. Yani uzun yıllardır beklediğimiz haber covit sonrası ve yumurtlamanın takvime göre geçtiği zamanda oldu. Herhangi bir sıkıntı da yok şükür şuan başlarda olsak da.
İlacı kullanmismiydinizAçıkçası hafif atlattıysanız ve verdikleri ilacı içmediyseniz korkmayın derim. İçtiyseniz tedbiren bir ay bekleyin ki ilacın vücutta etkisi kalmasın.
Ben tüp bebek yapacakken covit geçirdim. 10 gün sonra tüp bebek görüşmelerine başladık derken adetimi beklerken hamileliğimi öğrendim. Yani uzun yıllardır beklediğimiz haber covit sonrası ve yumurtlamanın takvime göre geçtiği zamanda oldu. Herhangi bir sıkıntı da yok şükür şuan başlarda olsak da.
Favipavirin prospektüsünde yazıyordu kullanıldıysa şu kadar süre gebelik olmamalıdır diye. Kullandıysanız bir bakın derim. Süreyi tam hatırlamıyorumİlaç kullandılar mi .Bı de yaşları kaç acaba ve kovidle hamilelik arası kaç ay
1 hafta yazıyordu prospektusdeFavipavirin prospektüsünde yazıyordu kullanıldıysa şu kadar süre gebelik olmamalıdır diye. Kullandıysanız bir bakın derim. Süreyi tam hatırlamıyorum
Hayır kullanmadım. Ama prospektüste yazıyormuş. Ona göre hareket edebilirsiniz.İlacı kullanmismiydiniz
Aaa gerçekten mi ? Bebekte sıkıntı yok dimiBen im yakınımda adet düzensizliği vardı 4 aylık hamile ama farketmemiş korona olmuş ilaçları bile içmiş hep ama bi sıkıntı olmadan doğum yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?