Gebeliğe Hazırlık Kovid ve hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayalci

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
377
22
318
Hamile olduğunu bilmeden kovid ilacı kullanan ve sağlıklı doğum yapanlar burdan bilgi paylaşımı yapalım . Bazen adet düzensizliği nedeniyle böyle durumlarla karşılaşılabilir

Son düzenleme:
Benim arkadaşimin biri hamile oldugunu ogrendigi gun covid oldu cok sukur dogurmak uzere bi sikintisi yok bi diger arkadaşimda covidden sonra cocuk yaptı ondada bibsikinti yok benim doktorum ilaclari kullandiysaniz 1 yıl bekleyin ancak erkek vucuduundan etkisi giduyormuş ilaclarin dogal beslenin

Covid geciren 2 tanidigimdan birinin yeni cocugu oldu digeri hamile. Hic bir skkinti yok
Icinizi ferah tutun.
Bazen cok dusunmek iyi degil. Hersey olacagina variyor

Evet ikimizde ilaç kullandık.Kullanmadan önce prospektuse bakmıştım .Orda 1 hafta yazdığı için önemsemedim ve kullandık.Simdi pişmanım aslinda

Covid geciren 2 tanidigimdan birinin yeni cocugu oldu digeri hamile. Hic bir skkinti yok
Icinizi ferah tutun.
İlaç kullandılar mi .Bı de yaşları kaç acaba ve kovidle hamilelik arası kaç ay

Icinizi ferah tutun.
Aslında haklısınız çok düşünmekte bı ise yaramıyor ama düşünmekten de kendimi alamıyorum

Ben im yakınımda adet düzensizliği vardı 4 aylık hamile ama farketmemiş korona olmuş ilaçları bile içmiş hep ama bi sıkıntı olmadan doğum yaptı

Covid ilaclarini hepsi kullanmisti.

Birinin esinin asi si da vardi hamile kalmadan once yaptirmislardi.

Yaslar birinin 35 birinin 30 gibiydi.

1 sene ydi

İlaç kullandı mi süreç nasıldı

Açıkçası hafif atlattıysanız ve verdikleri ilacı içmediyseniz korkmayın derim. İçtiyseniz tedbiren bir ay bekleyin ki ilacın vücutta etkisi kalmasın.

Ben tüp bebek yapacakken covit geçirdim. 10 gün sonra tüp bebek görüşmelerine başladık derken adetimi beklerken hamileliğimi öğrendim. Yani uzun yıllardır beklediğimiz haber covit sonrası ve yumurtlamanın takvime göre geçtiği zamanda oldu. Herhangi bir sıkıntı da yok şükür şuan başlarda olsak da.

İlacı kullanmismiydiniz

Favipavirin prospektüsünde yazıyordu kullanıldıysa şu kadar süre gebelik olmamalıdır diye. Kullandıysanız bir bakın derim. Süreyi tam hatırlamıyorum

Covıd açısından pek sorun teskıl eden duymadım ama sizin ilerı yas gebelıgı olacagı ıcın nifty testleri felan yaptırmanızı onerırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…