• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kovid

selennn

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.297
En iyi cevaplar
1
16.474
448
40
Bursa
Merhabayın kızlar..alt komşum kovid oldu hamile ve aşısız ve ne yazık ki temaslıyız..onun durumu evde yatıyor klasik kovid belirtileri var..bizde şuan için hiçbirşey yok inşallah da olmaz..çember çok daraldı..hep dediğim şeyi halen diyorum ne kadar geç olursak o kadar iyi bizim için..tabiki gönlüm olmamak..çok korkuyorum olursak diye..C vitamini ve d vitamini içiyoruz (solgar)
Temaslıyız ama şöyle sarılma öpüşme el sıkışma falan yok 2-3 metre mesafeden konuştuk hep..
Bize de dualarınızda yer verirseniz sevinirim

İnşallah kapmamışsınızdır ama eğer kaptıysanız da hafif atlatırsınız. Dikkat edin kendinize bol bol meyve de yemeye çalışın🙏

Merhabayın kızlar..alt komşum kovid oldu hamile ve aşısız ve ne yazık ki temaslıyız..onun durumu evde yatıyor klasik kovid belirtileri var..bizde şuan için hiçbirşey yok inşallah da olmaz..çember çok daraldı..hep dediğim şeyi halen diyorum ne kadar geç olursak o kadar iyi bizim için..tabiki gönlüm olmamak..çok korkuyorum olursak diye..C vitamini ve d vitamini içiyoruz (solgar)
Temaslıyız ama şöyle sarılma öpüşme el sıkışma falan yok 2-3 metre mesafeden konuştuk hep..
Bize de dualarınızda yer verirseniz sevinirim
Çok geçmiş olsun
Bulas durumu biraz tuhaf
Eşiyle cinsel ilişkisine rağmen korona bulaşmayan var
Çokta bulaşacak diye korkmayin

Çok geçmiş olsun
Bulas durumu biraz tuhaf
Eşiyle cinsel ilişkisine rağmen korona bulaşmayan var
Çokta bulaşacak diye korkmayin
Aynen araştırdığımda kovidli biri 1,5 saat ailesiyle arabada seyahat etmiş ama kapmamışlar falan..çok teşekkür ederim..inşallah kapmamışızdır

Komsunuza Allah şifalar versin inşallah sizde korkmayın bol bol sebze meyve tüketin olmazsınız inşallah

Bize günaymadı ne yazık ki annem kovid 19 oldu..😭😭😭😭😭😭
Kızlar kovid olduğunuzda neler yediniz neler içtiniz vitamin olarak ne alıp içtiniz yazar mısınız

Bize günaymadı ne yazık ki annem kovid 19 oldu..😭😭😭😭😭😭
Kızlar kovid olduğunuzda neler yediniz neler içtiniz vitamin olarak ne alıp içtiniz yazar mısınız
Çok geçmiş olsun üzülmeyin stres yapmayın.
C vitamini içtik biz bide kekik yağı kullandık koku kaybı yaşadığımız için ozon yağı kullandık. Kekik çayı içebilirsiniz. Sumağı kaynatıp içmiştik birde.

Çok geçmiş olsun üzülmeyin stres yapmayın.
C vitamini içtik biz bide kekik yağı kullandık koku kaybı yaşadığımız için ozon yağı kullandık. Kekik çayı içebilirsiniz. Sumağı kaynatıp içmiştik birde.
Çok teşekkür ederim lütfen dua eder misiniz bize 😭😭

Pozitif çıktıktan sonra
Karantina ilk gün annem
Baş ağrısı ayakları ağrıyor sırtı ve beli hafif ağrıyor ateşi falan yok

Bugün ikinci gün karantinanın
Biraz yorulunca sırtı ağrıdı..o yüzden de ağladı 😭😭😭😭 parol içti ve şuanda iyi
Bizde hiçbir belirti yok

Karantina da 3. Günümüz
Annemin hafif sırt ağrısı var başka birşey yok
Ben kızım ve eşimde bişey yok

Back
X