- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
Merhaba hanımlar annenizle ufak bir tartışma yaşadınız.Sorun ciddi değil ama anneniz birden size bagırmaya başladı.Sonra gitti sizden 3 yaş küçük erkek kardeşinizi çagırdı o da size defol git bu evden bir daha gelme istemiyorum dedi.
Kardeşiniz bekar ev kendinin değil alt katta annenizin verdiği evde yaşıyor.
Anneniz ve babanız seslenmedi bu duruma.
Siz ne yaparsınız o eve gider misiniz.
Yoksa mesafe mi koyarsınız.
Babanız da erkek kardeşinizden dolayı onu söylediğini savunup o anlamda demedi huzursuzluk olmasın demek istedi diyor.Geleceksin diyorlar.
Ekleme:
Olayı ufak da olsa anlatmak istiyorum içim rahatlasın.
annemler salça yaptı ben de para verdim 30 kilo kadar bana da alındı.
O gün işim vardı yukarı çıktım çay vs yaptım hemen yemek yaptım salçaya yardım edemedim.
Teyzem de geldi yardıma sen elleme dedi.
Neyse bugun mangal yapacaktım onlara barbeku var onlarda etleri hepsini hazırladım teyzemi de davet ettim pişiriyoruz.
Benim salçadan 2 kilo kaldar salça artmış bir kutuya koymuşlar.
Ben de tamamen iyi niyetle ,anne birazını sen al biraz da teyzeme verim, emek ettiniz ben fazla yardım edemedim dedim.
Bana döndü dedi ki ben zaten fazla verdim salçayı sana dedi.
Ben de ben fazla istemiyorum zaten var, al bunu sen dedim.
Ben de evdeki salçamdan teyzeme verim dememle, bana bagırdı hep huzursunuzluk yaratıyorsun da bilmeme ne diyince.
Ben de ne huzursuzlugu ne dedim ben yalancılık mı yaptım, açgözlülük mü ,iyi niyetli davrandım dedim.
Her defasında beni kovuyorsun,bagırıyorsun dedim.
Dolmuştum hanımlar bu olayda bile gelme git dedi.
Ben de söylendim yalan yok her defasında ben suçluyum dedim.
Ondan sonra işte hısımla assagıya indi kardeşimi çagırdı o da defalarca gelme bu eve istemiyrum adım bile atma dedi.
Artık sorgulamayacak duruma geldim ,sindirildim sindim hep hatayı kendimde arar oldum.
Diyorum ki ben hatalı olmasam hepsi bir olup beni kovar mıydı?
Kardeşiniz bekar ev kendinin değil alt katta annenizin verdiği evde yaşıyor.
Anneniz ve babanız seslenmedi bu duruma.
Siz ne yaparsınız o eve gider misiniz.
Yoksa mesafe mi koyarsınız.
Babanız da erkek kardeşinizden dolayı onu söylediğini savunup o anlamda demedi huzursuzluk olmasın demek istedi diyor.Geleceksin diyorlar.
Ekleme:
Olayı ufak da olsa anlatmak istiyorum içim rahatlasın.
annemler salça yaptı ben de para verdim 30 kilo kadar bana da alındı.
O gün işim vardı yukarı çıktım çay vs yaptım hemen yemek yaptım salçaya yardım edemedim.
Teyzem de geldi yardıma sen elleme dedi.
Neyse bugun mangal yapacaktım onlara barbeku var onlarda etleri hepsini hazırladım teyzemi de davet ettim pişiriyoruz.
Benim salçadan 2 kilo kaldar salça artmış bir kutuya koymuşlar.
Ben de tamamen iyi niyetle ,anne birazını sen al biraz da teyzeme verim, emek ettiniz ben fazla yardım edemedim dedim.
Bana döndü dedi ki ben zaten fazla verdim salçayı sana dedi.
Ben de ben fazla istemiyorum zaten var, al bunu sen dedim.
Ben de evdeki salçamdan teyzeme verim dememle, bana bagırdı hep huzursunuzluk yaratıyorsun da bilmeme ne diyince.
Ben de ne huzursuzlugu ne dedim ben yalancılık mı yaptım, açgözlülük mü ,iyi niyetli davrandım dedim.
Her defasında beni kovuyorsun,bagırıyorsun dedim.
Dolmuştum hanımlar bu olayda bile gelme git dedi.
Ben de söylendim yalan yok her defasında ben suçluyum dedim.
Ondan sonra işte hısımla assagıya indi kardeşimi çagırdı o da defalarca gelme bu eve istemiyrum adım bile atma dedi.
Artık sorgulamayacak duruma geldim ,sindirildim sindim hep hatayı kendimde arar oldum.
Diyorum ki ben hatalı olmasam hepsi bir olup beni kovar mıydı?
Son düzenleme: