köy hayatı

t3soft65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
193
0
0
Aydın
merhaba köyde oturmayı seven varmı aranızda ben 2 3 gn kaldm köyde duramıyorum sevmiyorum sevgilim köye ev yapmış orda otururuz dyor annesde orda şehre gidelim dedim madiyet dyr işi benzinlkte çalışıyor napmalı şehrde 2 göz odayı temzle oturda köy yeri öle degil yaşayan bilir az çok

ben köyde yaşadım küçüktüm tabi ortaokulda. ama köyüne bağlı şimdi. bazı köyler var örneğin eşimin ailesinin yaşadığı köy telefon çekmiyor market yok. orada yaşanmaz. ama bizim köyler var yolları paket taş döşeli kocaman süpermarket tarzı marketi var. burda yaşanır tabi.

valla hiç yaşamadım için bana cazip geliyo olabilir...
hayallerimde hep köyde yaşamak var benim..
tabi söylediğim gibi hiç gitmedim kalmadım bilemeiyorum ama ben olsam isterdim...
sen sevmiyorsan bişey diyemem..
ama maddi sorun varsa çokta üstüne gidip daha kötü hale getirmemekte fayda var

köyden köye değişir tabi
belki köyde değilde ama küçük bir kasabada yaşamak isterim :31:

evet koyde yaşanır fakat emeklilikten sonra.
çok sıkıntı yaşarsın.
ancak 1-2 komşun olur.
sürekli kayınvalıdenın dibinde olursun.
ilçede yaşa sakın köye gitme benden soylemesi.
sosyal hayatın olmuyor bi kere...

köyde degil arkadaşlar izmirin kirazlı ilçesi dagın tepesinde marketi falan varmış bn anemin köyüne gtim 3 gn kaldk anem zeytn dil ink sag ot topla dişarı spür evi supur cam sil bi iş kalkmadn bi iş yap 3 gn ögn çay yap korktum açkcası kaynvaldemi bilemem tabide snçta çok iş oluyo yok töbe etm bidaha köy yok 2 göz oda şehır hayatı

Köy dediğin yer nasıl bi yer.

Evler birbirine çok mu uzak.

Bakkal bir uçta mı?

Yollar asfalt değil çamur mu?

ŞEhre çok mu uzak?

Şartlar nasıl bahset biraz.

Hangi ilin köyü.

Az çok tahmin ederiz nasıl bir yer oldugu hakkında.

Asla!!! Kocamın köyüne gittik bayramda. Tuvalet dışarda sinekler uçuşuyor, her girdiğimde kusmaktan beter oluyordum. Heryer gübre kokulu. Yerde ortadan yemek yiyorsun, buz gibi her yer. Çeşmeden buz gibi su akıyor, elini yıkayana kadar elin donuyor. Benim ilk ve son deneyimim böyle olduğu için çok ön yargılıyım. Belki daha iyi yerler vardır.Ama benim gittiğim de egenin bir köyüydü. bir gün zor kaldım, ikinci gün tuvalete girmemek için geri döndük 15 saatlik yolu. Benzin istasyonunda yapmıştım sanırım:9:

köyde degil arkadaşlar izmirin kirazlı ilçesi dagın tepesinde marketi falan varmış bn anemin köyüne gtim 3 gn kaldk anem zeytn dil ink sag ot topla dişarı spür evi supur cam sil bi iş kalkmadn bi iş yap 3 gn ögn çay yap korktum açkcası kaynvaldemi bilemem tabide snçta çok iş oluyo yok töbe etm bidaha köy yok 2 göz oda şehır hayatı

Nişanlının maaşı şehirde yetecekse, oturun tabi.

Maaşları nasıl bilmiyorum.

kusura bakma ama ben senin yazılarını okuyamıyorum

bizim köy var blki köy ii olsa ble 5dk otramıyosn dedm anenemdn sevdgimin köyü izmir kirazlı arkadaşlar hiç gtmedim bde ev yapmış tbe etim glmiyosa şehre gtmem köye möye bktım evim gbsi varmı bgn gldm rahat nefes aldm

Mis gibi hava, yesillik, köy güzeldir. Lakiiiin sosyal hayattan koparsin, zamanla bunalima girebilirsin. Onun icin en basindan nerede kendini rahat hissediyorsan orada yasaman,

Kızlar ben anemin köyünde kaldım3 günde bunaldm asla dedim zaten onada glmiyosa glmez bter istemiyorum köyü bunalıma grerimbide ben evde de iş pek yapmam kalmış köyde yapcam bana ters

Back
X