• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

köy hayatı

ya bende bıktımda şehir hayatından... ondan bukadar doluyum aklım almıyo yani...keşke köyde olsam zati en büyük hayalim şehir dışında bir çiflik yapmak eşim sıcak bakmıyo yoksa başlamıştım temeli atmaya bişeyler yapmaya...

Ben sizleri başbaşabrakıyorumköyle bn 3 gn kaldm amn desem ha gderim ekmegini yaparım işini yaparım herseyini yaparım ama kökten akl karı degl korkuyrum galiba altndn kalkamam sevglime soledim ev yaptı oraya scak bakmıyo bnde istemıyrum

Ben sizleri başbaşabrakıyorumköyle bn 3 gn kaldm amn desem ha gderim ekmegini yaparım işini yaparım herseyini yaparım ama kökten akl karı degl korkuyrum galiba altndn kalkamam sevglime soledim ev yaptı oraya scak bakmıyo bnde istemıyrum

tamamda köyde kalmakla ilgili soru soran biz değiliz sanırım sensin. herkese kalınmaz diye cevap veriyorsun. neden soruyorsun ozaman?

ben köyde yaşamak istemem açıkcası. arada bir iş dolayısıyla köyde yaşayan teyzeme kalmaya giderdik. akdeniz kıyısında güzel bir köydü. tüm akrabalar orda ise belki güzel olabilir ama benim hoşuma gitmemişti. belki tatil amaçlı yaşanır, kısa süre. ben şehir hayatını seviyorum. görkemli binaları, restoranları, büyük alışveriş merkezlerini. tabi başa gelen çekilir. mecbursanız tadını çıkarmaya bakın. seçim şansınız varsa nerede mutlu olacaksınız onu düşünerek karar verin.

İlçede yaşıyorum ama oturduğum yerden 5 dk uzaklıkta çiftlik var ineklerimiz,koyunlarımız,tavuklarımız var inekte sağıyorum yemde veriyorum,gübrede atıyorum buzağasınada emziriyorum 2 senedir bu böyle ve ben şehirde büyüdüm bir ayağımız köydeydi ama yapmazdım bu şeyleri ama şimdi çok hoşuma gidiyor
O kadar korkulacak bir şey değil köy hayatı bana göre.

sırf bir ayağım o köyde olsun diye 2 tane bağ aldım geçen yaz.abla abi annem düşman kesildiler bana.kavga gürültü yaptılar ama pes ettmedim.en son bağın içindeki zeytinleri toplamaya götürdüm bunları iyice çığırından çıktılar sabahtan akşama kadar kavga gürültü zeytin ağacının başında:66:
sonra halis zeytinyağını yiyince,seneyede toplayalım işçi tutma haa dediler:64:
köyü çok severim ben

Hiç yapmadım tabi bilemem belki gzeldr zeyn bende topladm kızlar topluyomda sehri köye degşmem bnde sehrde byudum köyede gderiz hele yazları ömrlük yasamak mcbr deglm seçimim var ailemde dahil kimse şart kosamaz bna köye gtm anemi anladm

Canım ben köyde hiç yaşamadım yani çocukken annemlerle 10 günlüğüne filan giderdik 8 yaşımdan beride gitmedim. Annem anlatır genelde sana şöyle bilgi verim bizim köyden yola çıkarak; eskisi gibi elektrikmiş suymuş derdi yok tv var internet yok, köydeysen mutlaka hayvan besliyorsun etinden sütünden yumurtasından filan yararlanmak için. Şuan da zaten köylerin nüfusu yarıdan fazla düştü can sıkıntısı filan kaçınılmaz yani. Tabi bunlar köyden köye değişir. Ama kasaba gibi biryerse o zaman başka canım sadece gezecek yer sıkıntın olur çevrede.

yani soyle soyliyim kolay degil her istedigini bulamıyorsun merkeze gitmek durumunda kalıyorsun:44: oda olmuyor tabi herzaman :26: ben cok sıkılmıstım yasadıgım sure boyunca

Ben köy hakkında bilgi verdim ama senin bilgiye ihtiyacın yok galiba canım ben sadece konuyu okudum mesajlara bakmadım.

Kızlar bizim köy var dedimse yaşamadm ya anemn köyü dgru drst kalmadm ble erkek arkadaşmdakoylu olnca srdum zatn gtmcem bn köye sehir hayatı diyorum bliyom koyu gtmem allah dşrmesn i

Kızlar bizim köy var dedimse yaşamadm ya anemn köyü dgru drst kalmadm ble erkek arkadaşmdakoylu olnca srdum zatn gtmcem bn köye sehir hayatı diyorum bliyom koyu gtmem allah dşrmesn i

öncelikle yazınız çok bozuk,harflerin çoğunu yutmuşsunuz ve yazdıklarınız zor anlaşılıyor :19:

konunuza gelince; iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş derler :16:

Samanlık seyran olur diyosunuzda neden kayınvalıde aynı yerde siz yaşamayıp ayrılıyorsunuz ben kaynvalıde için evlenmem bile ben galiba zora gelemiyom

Back
X