Bu köydeki 2. yılı bıtırdik:))
ben de okul öncesi öğretmenliği okuyorum bu sene son sınıfa geçtim umarım hakkımızda hayırlısı olur:) yatarak okuduğumuzu yatarak para kazandığımızı sadece oyun oynadığımızı düşünen zihniyet inşallah bir gün değerimizi anlar.
köyde park yok..bank aldık beledıyeden 10 tane..okula koyduk..
pıknık masası ıstedık ormak işletmeden..aldık koyduk yıne okula..
esra erola göndermek için 3500 kapağı anasınıfıma toplattım..köyu sosyallığe davet ettım..köy adı ve resımlerle tvye çıktık..
yıl sonu çekılış gecesı düzenledık..üstelik laptop gıbı buyuk hedıyeler vardı..
dernekle konuşuldu çocuklara diş macunu fırça setını dağıttık..
sınavda başarılı çocuklara ayakkabı hedıyesı verılmesını sağladık..
okul aile bırlığıyle sosyallık ve köy yararı adına ne varsa muhtarın gram emeği olmadan yaptım..
sonuç ne;
kaymakam sadece projeye başarı belgesı verırmiş
bazen insanlar çabanı görmeyebiliyor malesef ama önemli olan senin kendi farkında olman ve mesleğini sevmen bence :)
aslında ben atandıktan sonra yüksek lisans ve doktora yapıp ünivde kalmak istiyorum bu sonbaharda alese girmeyi planlıyorum ama nasıl olur bilmiyorum
mrblar hocam bende son sınıf oldum bu sene branşım sınıf öğretmenliği bnmde..allah yardımcınız olsun..hayrlısıyla bende atanrm inşlh...gerçekten zor bi meslek bunu ben staj yaptığımda anladım yani..üniverstede okumakla farklı...allah kolaylıklar versin...
çok teşekkrler hocam açıklamalarınız bize yol gösterr inşlh..siz nerde görev yapıyosunuz?
karamanda doğu hızmetı sayılan ucra bır köyde..
inşallah sizde aramıza katılırsınız..atanmanız ve emeğınızın karşılığını almanız dıleğimle
hmm karaman demeyn hocam eskisehrde bile öle okullar varmş..inşlahh allah bizede nasip eder:)
amin hocam..siz orayı yazarken atmalrda inceleyip mi yazdınz? bide atandığınız yere gittiginiz de ilk nereye gittiniz..merk edyrm sorarak öğrencem:) çok soru soruyrm bu arada k.bakmayın..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?