Köyde öğretmenlik yapmak iki kat zor..

ben de okul öncesi öğretmenliği okuyorum bu sene son sınıfa geçtim umarım hakkımızda hayırlısı olur:) yatarak okuduğumuzu yatarak para kazandığımızı sadece oyun oynadığımızı düşünen zihniyet inşallah bir gün değerimizi anlar.

HAYIRLISI ILE GUZEL BIRYERE ATAN İNŞALLAH CANIMEN ONEMLISIDE IYI ARKADAŞLARIN OLSUN YOKSA YALNIZLIK ARTIYOR..HUZUR KALMIYOR..

MESLEK DEĞERINI İSTEYEN ANLASIN İSTEMEYEN ANLAMASIN..KARŞISINDA DİMDİK DURUNCA VELİNİN OYLE BİR ŞAŞIYORKİ :))ÖĞRETMEN OLDUĞUN ANCAK O ZAMAN DANK EDIYOR BAZILARINA.. BN ÇOK TARTIŞMA YAŞADIM TOPLANTILARDA BABALARLA,OKULDA ÖĞRETMENLERLE.. OYUN OYNATIYORMUŞUM BİR DÖNEME 30 TL ÇOK PARA ALIYORMUŞUM BESLENME LİSTESI VERDIM UNUTMUŞLAR ARAMAMIŞIM SABAH..ÇEŞİT ÇEŞİT İNSAN.. NERDE ÖĞRETMENE DEĞER VEREN O INSANLAR..KİTAPTA KALDI ÇOĞU TOZLU RAFTA..

ÖĞRETMENCILIK HAYALIYLE SAKIN ÇIKMA YOLA.. HAKKINDA HAYIRLISI..

köyde park yok..bank aldık beledıyeden 10 tane..okula koyduk..

pıknık masası ıstedık ormak işletmeden..aldık koyduk yıne okula..

esra erola göndermek için 3500 kapağı anasınıfıma toplattım..köyu sosyallığe davet ettım..köy adı ve resımlerle tvye çıktık..

yıl sonu çekılış gecesı düzenledık..üstelik laptop gıbı buyuk hedıyeler vardı..

dernekle konuşuldu çocuklara diş macunu fırça setını dağıttık..

sınavda başarılı çocuklara ayakkabı hedıyesı verılmesını sağladık..

okul aile bırlığıyle sosyallık ve köy yararı adına ne varsa muhtarın gram emeği olmadan yaptım..

sonuç ne;

kaymakam sadece projeye başarı belgesı verırmiş

bazen insanlar çabanı görmeyebiliyor malesef ama önemli olan senin kendi farkında olman ve mesleğini sevmen bence :)

bazen insanlar çabanı görmeyebiliyor malesef ama önemli olan senin kendi farkında olman ve mesleğini sevmen bence :)

hakkım yendiği için öyle öfkelıyımkı tepeden bakanlara.. dosyamı hazıladım dökumanlarla bu kez.. bır daha deneyeceğim cuma

aslında ben atandıktan sonra yüksek lisans ve doktora yapıp ünivde kalmak istiyorum bu sonbaharda alese girmeyi planlıyorum ama nasıl olur bilmiyorum

aslında ben atandıktan sonra yüksek lisans ve doktora yapıp ünivde kalmak istiyorum bu sonbaharda alese girmeyi planlıyorum ama nasıl olur bilmiyorum

yapabılırsen bnce kal.. ilköğretımde olduktan sonra y.lısansı atandığın yer dışında öğrenım özru olarak yapamıyorsun artık..o hakkı aldılar gıbı bırşey..
y.lisans yapsan sadece 1 derece verıyor..o da çok bır anlam ıfade etmıyor maaş ya da özluk açısından..

hakkında hayırlısı olsun..

her ıkı kurumda olmanında ıyı yanları ve kötu yanları mevcut..

iyi düşün canım..

mrblar hocam bende son sınıf oldum bu sene branşım sınıf öğretmenliği bnmde..allah yardımcınız olsun..hayrlısıyla bende atanrm inşlh...gerçekten zor bi meslek bunu ben staj yaptığımda anladım yani..üniverstede okumakla farklı...allah kolaylıklar versin...

amin hepimize kolaylıklar versın ALLAH

atanmanız kolaycacık olsun inşallah

bugun gittim milli eğitim müdürüne konuştum..

dosyamı verdım..başarı belgemı ıstedım..kaymakamla görüşecekmiş..kendısıde bana teşekkür belgesı yazacakmış..inşallah hepimiz emeğimızin karşılığını alırız..

ALLAHım sen büyüksün

olurda köye atanırsanız kıtap ve muzık dışındada hobınız olsunbenım kulak göz yoruldu

ben okula gıdıp kuşlara su verıyorum,bahçeyı suluyorum,kışa kozalak topluyorum..eve gelıp hamurişi yapıyorum..

köyde öğretmenlık sosyal ilişki açısındanda tam kıskaç olabılıyor..

o nedenle kımseyle samımıyet kurmayın..detaylı bılgı ya da sır vermeyın..şahsen ben gıdıp gelmedığım halde dedıkodularda adımın basıt şeyler içinde olsa geçtığını duyuyorum.. o nedenle gızemlı olun..samımıyet kurmayın..

bayanlara abla,teyze..erkeklere abi gıbı sıfatlarla asla hıtap etmeyın..hanım,bey gıbı ısımlendırmelere özen gösterın..

hatta bızım öğretmenımız el öpmeyın,alışmayın derdı..

kadının öğütlerı hep aklımda hıç pişman olmadım..

sizlerınde aklında bulunsun köye atanırsanız..

çok teşekkrler hocam açıklamalarınız bize yol gösterr inşlh..siz nerde görev yapıyosunuz?

karamanda doğu hızmetı sayılan ucra bır köyde..

inşallah sizde aramıza katılırsınız..atanmanız ve emeğınızın karşılığını almanız dıleğimle

Son düzenleme:
hmm karaman demeyn hocam eskisehrde bile öle okullar varmş..inşlahh allah bizede nasip eder:)

memleketım manısada bomboş sınıf verdıler bana..merkeze 1 saat uzak yuntdağı köyunde..müfettişlerın benım sınıfın varlığındn haberı yk..ilk sene gelmedıler bıle..

bızım işin doğusu da batısıda aynı..

çoğu ınsan zorluuğu sadece doğuda sanıyor ama aynı koşul batıdada mevcut,anadoludada.. doğuda kış koşulu ve terör yuku daha ağır kılıyor sadece..ALLAH herkese kolaylık versın..

güzel anılar bırıktırelim heybemizde

amin hocam..siz orayı yazarken atmalrda inceleyip mi yazdınz? bide atandığınız yere gittiginiz de ilk nereye gittiniz..merk edyrm sorarak öğrencem:) çok soru soruyrm bu arada k.bakmayın..:)

amin hocam..siz orayı yazarken atmalrda inceleyip mi yazdınz? bide atandığınız yere gittiginiz de ilk nereye gittiniz..merk edyrm sorarak öğrencem:) çok soru soruyrm bu arada k.bakmayın..:)

ben atamalarda asla işi şansa bırakmayan bırıyım..5 yıllık okul atama puanlarını ındırdım..okul okul eledım..2 gunumu aldı ama değdi..egede balıkesır denızlı gıbı ıllerın merkezı geldı puanıma ama bn bılerek ılk tercıhe burayı yazdım son gun..doğu hızmetı olması ve tabı o dönem nışanlıma yakın olma nedenı ile
nişanlım askerdeyken onun tercıhınıde bn yaptım..şimdi sıvasta..o da doğu hızmetı görunuyor ve aynı puanı olan 6 kişi atandı onunla bırlıkte..ama çoğu doğuyaydı

çok ıyı araştırın atama dönemınde..once elınızden gelenı yapın,sonra ALLAHA güvenın..hiçbişey yapmadan tevekkül edılmez..

bu nedenle şanslıyız diyebilirim..ALLAH herkese hayırlı bıryerde ısteğince nasip etsın atanmayı..

atandığınız yerde ilk nereye gıttınız sorusunu anlamadım tam??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…