• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köyde uyuyamamak

Hayatsahnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
318
75
98
Arkadaşlar ben eşimin zoruyla köye geldim, ya gündüz tamam idare ediliyor ama kesinlikle gece uyuyamıyorum bende öyle bir takıntı var kendi annem de bile uyku tutmuyor, uyuyamadık ça geriliyorum kafatı yicek gibi oluyorum eşim öyle bir uyuyor ki iyice nefret ettim ondan 5 de ancak uyuyorum 7 de geri uyanıyorum evimi o kadar özledim ki anlayışsız koca çok zor gece aglıyordum seni gebertirim defol git, ya başka yerde uyuyamamak bir hastalık mı çevrem de kimsede yok insanlar anlamıyor ben geri gitsem laf ederler eşimin aile sülale dedikoducu ben köyde duramadıgım için beni kınıyorlar şimdi onları haklı çıkarmak ta istemiyorum eger sorunsuz uyusam gündüz idare ederim ama akşam oldumu sorun başlıyor şu an uykusuzluktan zor yazıyorum

Valla yattığım yatak , yastık yüzü yorgan temiz olursa mışıl mışıl uyurum her yerde . Mecburen bir yere gidiyorsam ve temizliğinden emin olmadığım kişilerse de kendim götürüyorum bunları yine uyuyorum..
Sıkıntınız bana çok tuhaf geldi . Hele ki köy gibi havası temiz olan bir yerde uyuyamamak :KK51:

Bence siz köyde kalmayı kendinize dert edinmişsiniz. O kadar ağladığınıza göre.
Sanki ömür boyu mu kalacaksınız; biraz uyum gösterseniz ne olacak sanki.
Papatya çayı ya da ılık süt için yatmadan önce. Gerekiyorsa eczane bulma durumunuz varsa; hafif etkili uyku haplarından deneyin.
Ama sizin ki kafada bitiyor.

Orada olmak istemediğiniz ve eşinize kızgın olduğunuz için uyuyamıyorsunuz sanırım. Sonsuza kadar orada kalacak değilsiniz ya. Biraz rahat olun

Arkadaşlar ben eşimin zoruyla köye geldim, ya gündüz tamam idare ediliyor ama kesinlikle gece uyuyamıyorum bende öyle bir takıntı var kendi annem de bile uyku tutmuyor, uyuyamadık ça geriliyorum kafatı yicek gibi oluyorum eşim öyle bir uyuyor ki iyice nefret ettim ondan 5 de ancak uyuyorum 7 de geri uyanıyorum evimi o kadar özledim ki anlayışsız koca çok zor gece aglıyordum seni gebertirim defol git, ya başka yerde uyuyamamak bir hastalık mı çevrem de kimsede yok insanlar anlamıyor ben geri gitsem laf ederler eşimin aile sülale dedikoducu ben köyde duramadıgım için beni kınıyorlar şimdi onları haklı çıkarmak ta istemiyorum eger sorunsuz uyusam gündüz idare ederim ama akşam oldumu sorun başlıyor şu an uykusuzluktan zor yazıyorum
Börtü böcek ya da ses mi tedirgin ediyor seni, koku ya da eşyalar mı acaba?

Geçici bir durum mu bu köyde kalmanız yoksa sürekli mi orada yaşayacaksınız. Eğer öyleyse bi an önce alışmaya çalışmak lazım yoksa kendiniz psikolojik olarak da çok yıpranırsınız geçici olarak ordaysanız biraz idare edin...

Bende başka yerde pek uyuyamam ama bu benim problemim onun için eşimi ailesini sorumlu tutmam. Kitap oku radyo tiyatrosu dinle biraz positif olmayı dene için huzurlu olsun ilkönce

Seni gebertirim he? Gebertte göreyim deseydin. Adama bak ya.

Geç yatsanız bile erken uyanıyorsunuz köyde. Havası garip. Gündüz biraz yorulmaya çalışın, belki o şekilde uykunuz gelir.

Tatile, otele biryerlere gitmiyor musunuz hiç. Bunlara da uyuyamam diye gitmiyorsanız anlarım. Fakat sırf köy ve eş ailesinde uyuyamıyorsanız kusura bakmayın ama kaprislisinizdir.

Uyuyamamak degil de ben tuvalet kullanamiyorum baskasinin evinde. Kac yillik evliyim kv evinde kullanmam mesela gittigim yerde hep kabizlik cekerim ve beni kimse anlamiyor. Hergun dus almadan uyuyamiyorum baskasini evinde boyle bir inkan olmuyor. Ben de hazetmem farkli bir yerde kalmayi. Ama kaliyorsam da dunyayi kendime zindan etmem yani biraz rahat ol bence sayılı gun cabuk geçer.

Valla ben artık her yerde uyuyorum, universitede alıştım , hiç yadirgamiyorum artık :) ama ilk defa başka yerde kaliyorsaniz bu normal en de ilk zamanlarda yadirgamiyoru böyle. Ama alışırsıniz

Bende köyde uyuyamam yemek yiyemem tuvalete giremem 6 gün aç kalıp tuvalete gitmedm 6 günde 2 çikolatayla idare ettim yemin ederm. seni çok iyi anliorm benm bunları yapamama sebebim tiksinti ve korkuydu seninki sebepsiz bi uyku sorunumu

Sizi cok iyi anliyorum bende evimden baska yerde uyuyamam.Ayni sizin gibiyim.Illa yatagimi ararim.Ama zaten benim uyku problemim ileri boyutta hapla uyuyabiliyorum bir tek.

Back
X