Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yooo bu bahsi geçen olay Türkiye’nin her yerinde oluyor. Kırşehir’de de İzmir’de de İstanbul’un göbeğinde de. Köylere gidin mesela çoğu evin arazinin tapusu yok hepsi böyle yaptığı için e birer de oy potansiyelleri olduğu için belediyeler karışmıyor. Mesela ben her ay binlerce lira verip kiralık bir evde oturuyorum ama hemen karşımızda Bahçeli gecekondular var. Aynı mahallede kalıyoruz ama onlar herhangi bir ücret vermeden istedikleri gibi inşaa ettikleri ve muhtemelen ileride de tapusunu alacakları evde kalabiliyorlar. Ayrıca benim bahsettiğim üniversitenin sahibi de muhalif biri, bir de sözde eleştirirler :) Demem o ki bu garibanlıkla ya da dayısı olmakla alakalı değil. Bu tamamen bireyin kendinde hak görmesi ile alakalı. İnançlı/inançsız yahut fakir zengin farketmiyor, devlet arazisine çökmeyi kendinde hak gören herkes bunu yapıyor ve eninde sonunda da kazanıyor (ne yazık ki).Onların arkası sağlamdır dayısı amcası ve parası vardır gariban biri yapsa kanun işler
Okudum.Kim karışmış o karıştı bizim işimize ayıp iyi oku oncesini
Son cümle hariç hepsi sana canım doğru oldu
Bak senide alayım ise iyi yapıyorsan yanlız sağımız solumuz kuaför berber memur kesim bura bskimli takiliyo herkesOkudum.
Ben de evde kaş bıyık hallediyorum.
Bir meslek sadece eğitim alana ait değildir biliyorsunuzdur herhalde, kişi eğitimsiz de olsa elinden gelebilir.
Neye yükseliyorsunuz işimiz falan.
Üstüme iyilik sağlık a dostlar
Haklisin ama insanlar herseyi kararinca yasasa bunlar olnaz. Yoksa zarar goren hep esnaf oluyor. Zaten vergisi iviri ziviri basedemiyoruz . Inanki dua ediyorum hergun Allahim düzgün insanlar gelsin diye.
Peki evlilik cüzdanının sahte olup olmadığını nerden anlıyorsunuz![]()
Ben size Türkçe dersleri vereyim.Bak senide alayım ise iyi yapıyorsan yanlız sağımız solumuz kuaför berber memur kesim bura bskimli takiliyo herkes
düzgün insan olmak için evlilik bi kıstas değil işte. Kendiniz söylediniz karısını dövüyor adam diye. Bekar çift gelir hiç zararvermeden giden de çıkar
Olur kaça anlaşırızBen size Türkçe dersleri vereyim.
Ailenle gittiğin otel genel ev gibi kullanılıyorsa rahatsız olmazmısınız yasak değilse ailelerin huzuru nasıl sağlanacak normalde yasak ama bazı işletmeler buna uymuyor ya da kılıfına uyduruyorlarcüzdan sormak yasak değil. ailece veya arladaşlarınızla ev de kiralasanız, otele de gitseniz, villa da tutsanız kimlik sorarlar.Biz bi kere ailemle erikliye gittik ev kiraladık ve bizden kimlik istediler. Tek sebebi bu evde kimlerin kaldığını göstermek. Tc no su bildiriyoruz dediler medeni durumlarını değil. Her otelde bekar çiftler var polisin her otele baskın düzenlemesi gerekir o zaman. Baskın yapılan oteller içinde istibarat alınmıştır sağlam kaynakları vardır
Hergece icisleri bakanliginin sayfasina bilgileri giriyoruz eger tutarsizlik varsa cikiyor. Kayıt tamamlanmiyor.![]()
Arazi bizim değil yazmissinArkadaşlar bazıları kendinden o kadar emin bir şekilde yazmış ki. Kanunsuz kuralsız iş yaptık gibi. Devletin arazisine konmuşuz gibi. Yani devletin arazisine ev yapacak kadar zengin değiliz. O kadar cesaretimizde yok.
Ki bahsettiğim sıradan bir köy. Yayla vs değil. Konu iyice saptıMune
Ailenle gittiğin otel genel ev gibi kullanılıyorsa rahatsız olmazmısınız yasak değilse ailelerin huzuru nasıl sağlanacak normalde yasak ama bazı işletmeler buna uymuyor ya da kılıfına uyduruyorlar
Hangi şehrin karakolu orası ya şikayet etmek istiyorum ben, evli olamayan çiftin birlikte konaklaması fuhuş mu oluyor? Fuhuş para karşılığı yapılır. Terbiyesizler ya iyice saçmaladılar.Ya ben bize karakoldan söylenen dedim. Almayin diyorlar almiyoruz. Yanlis biliyorsam bilgi verirsiniz düzeltirim saldirmak niye. Ben istemezmiyim otelim dolsun taşsın para kazanayim. Bak ocak ayından berı boş kapalı.