• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köyde yaptığımız evin yanındaki pansiyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde parası olanı tras ederiz bakım yapar göndeririz kocan da seni tras edebiliyor mu onada sen öğret kuaför masrafından yirtarsiniz neresi zoruna gitti dedigimin

Evde kişisel bakımını yapan herkesin parasızlıktan bunu yaptığını zannediyorsunuz sanırım. Bunun kimileri için bir tercih olduğunu söyleyeyim öyleyse. Restaurantlar bu işi profesyonel yapıyor diye evimizde yemek de pişirmeyelim o zaman.

Ayrıca sürekli maddiyatla ilgili imalarda bulunarak, “dükkan açayım, gel yanımda çalış” vs. demeniz yorumları okuyan biri olarak beni rahatsız etti doğrusu. Sizin açacağınız dükkanda çalışmaya ihtiyacı olduğunu nereden çıkardınız? Sırf kadın eşini traş ettiğini söyledi diye üstelik.

Kaldı ki ekonomik koşullar nedeniyle de evde bakımını yapmayı tercih edebilir insanlar. “Parası olanlar”, “parası olmayanlar” şeklinde vurgulamak gerekli mi?

genelevden kastınız nedir? Kişilerin sex yapması mı bunu ticarete dökmesi mi? Kişiler bunu ticarete döküyorsa zAten senin benim gittiğim otellerde yapmazlar bunu

Ben 2 saattir bunu ticarete dökenlerden bahsediyorum. :110:. Neyse

Kuzeninizin maddi durumu iyi değilse geçerli bir mesleği yoksa haklıdır para kazanma derdinde olması, pansiyonculuk zor iştir gelen insanlar çok farklı olduğundan belki de bıkacak, temizlik işleri çok zor, müşteriler zor
Arada hırsızlar dahi çıkıyor, bir hevesle başlayıp bırakan çok ayrıca gelen müşteriler jandarmaya bildirilmesi gerekiyor yoksa yüklü miktarda onun cezası var, kolay iş değil bizimde ailede yapan olduğu için göründüğü gibi kolay değil,

Arazi bizim değil yazmissin
Pansiyon olarak yapılan yerin arazisi bizim değil yahu.
Burda pansiyon siİzn arazinin üstünde mi yapıldı diye sorular sorulmuş. Bende hayır herkes kendi yerinde yaptı demişim. Niye bu kadar ters anlaşıldı bu konu anlamıyorum.

Evde kişisel bakımını yapan herkesin parasızlıktan bunu yaptığını zannediyorsunuz sanırım. Bunun kimileri için bir tercih olduğunu söyleyeyim öyleyse. Restaurantlar bu işi profesyonel yapıyor diye evimizde yemek de pişirmeyelim o zaman.

Ayrıca arkadaşa sürekli maddiyatla ilgili imalarda bulunarak, “dükkan açayım, gel yanımda çalış” vs. demeniz yorumları okuyan biri olarak beni rahatsız etti doğrusu. Sizin açacağınız dükkanda çalışmaya ihtiyacı olduğunu nereden çıkardınız? Sırf kadın eşini traş ettiğini söyledi diye üstelik.

Kaldı ki ekonomik koşullar nedeniyle de evde bakımını yapmayı tercih edebilir insanlar. “Parası olanlar”, “parası olmayanlar” şeklinde vurgulamak gerekli mi?
Senelerce bu işin eğitimini almış bir mesleği küçümsemek normal mi size göre

Kuzeninizin maddi durumu iyi değilse geçerli bir mesleği yoksa haklıdır para kazanma derdinde olması, pansiyonculuk zor iştir gelen insanlar çok farklı olduğundan belki de bıkacak, temizlik işleri çok zor, müşteriler zor
Arada hırsızlar dahi çıkıyor, bir hevesle başlayıp bırakan çok ayrıca gelen müşteriler jandarmaya bildirilmesi gerekiyor yoksa yüklü miktarda onun cezası var, kolay iş değil bizimde ailede yapan olduğu için göründüğü gibi kolay değil,

Bazen bizim dus başliklarini aliyorlar

Yooo bu bahsi geçen olay Türkiye’nin her yerinde oluyor. Kırşehir’de de İzmir’de de İstanbul’un göbeğinde de. Köylere gidin mesela çoğu evin arazinin tapusu yok hepsi böyle yaptığı için e birer de oy potansiyelleri olduğu için belediyeler karışmıyor. Mesela ben her ay binlerce lira verip kiralık bir evde oturuyorum ama hemen karşımızda Bahçeli gecekondular var. Aynı mahallede kalıyoruz ama onlar herhangi bir ücret vermeden istedikleri gibi inşaa ettikleri ve muhtemelen ileride de tapusunu alacakları evde kalabiliyorlar. Ayrıca benim bahsettiğim üniversitenin sahibi de muhalif biri, bir de sözde eleştirirler :) Demem o ki bu garibanlıkla ya da dayısı olmakla alakalı değil. Bu tamamen bireyin kendinde hak görmesi ile alakalı. İnançlı/inançsız yahut fakir zengin farketmiyor, devlet arazisine çökmeyi kendinde hak gören herkes bunu yapıyor ve eninde sonunda da kazanıyor (ne yazık ki).
Ozman beğendiğim bir araziye çökmeye gidiyorum bay😀 devlet devletligini göstermiyorsa ben napayım yani devlet göz yumuyor

ticarete dökenler senin benim gittiğim yerlere gelmezler korkma

Valla geliyorlar bu gozler neleri gördü.
Konu dagilsin gecen sene basimiza gelen bir seyi anlayayim. Kardesim geldi esimde bu gece sen otelde kal ven eve gideyim dedi. Gece 22.00 gibi bir cift geliyor efendi insanlar adamda kadinda kimligi vermisler kardesim kimlikleri alip odaya cikariyor. Yarim saat sonra bir abi kardes geliyor. Bizim arkadaslar biraz once size geldi bizde arkadas grubundayiz demisler. Kardesimde sevine sevine onlarida odaya cikariyor. Aradan 10 dakika geciyor kavga dovüş meger son gelen kadin kocasini basmis megerki. Neyse buz evden geldik kadin kocaasindan imzali senet aldi gitti.

Ailenle gittiğin otel genel ev gibi kullanılıyorsa rahatsız olmazmısınız yasak değilse ailelerin huzuru nasıl sağlanacak normalde yasak ama bazı işletmeler buna uymuyor ya da kılıfına uyduruyorlar
Yasak değil yahu, kanunu koydum şuraya hala yasak diyorsunuz. Kafanızdan yasaklar uydurmayın.

Evli olmadan sevişen insanların olduğu yer genel ev değildir. Evli olmayan insanlar da sizin bizim gibi normal insanlardır. Fuhuş parayla yapıldığında olur.

Senelerce bu işin eğitimini almış bir mesleği küçümsemek normal mi size göre

Asla. Hiç bir mesleği küçümsemek doğru değil. Hele eğitime her zaman saygı duyulmalı.

Ama ben bir hizmeti evde de gayet iyi yapabildiğini belirtmenin küçümseme amaçlı olduğunu düşünmüyorum.

Siz öyle hissettiyseniz keşke daha farklı ifade etseydiniz.

genelevden kastınız nedir? Kişilerin sex yapması mı bunu ticarete dökmesi mi? Kişiler bunu ticarete döküyorsa zAten senin benim gittiğim otellerde yapmazlar bunu
Pavyon kadınlarıyla kalıp gitmesi özellikle pansiyon tarzı yerlerde çok oluyor

Valla geliyorlar bu gozler neleri gördü.
Konu dagilsin gecen sene basimiza gelen bir seyi anlayayim. Kardesim geldi esimde bu gece sen otelde kal ven eve gideyim dedi. Gece 22.00 gibi bir cift geliyor efendi insanlar adamda kadinda avukat kimligi vermisler kardesim kimlikleri alip odaya cikariyor. Yarim saat sonra bir abi kardes geliyor. Bizim arkadaslar biraz once size geldi bizde arkadas grubundayiz demisler. Kardesimde sevine sevine onlarida odaya cikariyor. Aradan 10 dakika geciyor kavga dovüş meger son gelen kadin kocasini basmis megerki. Neyse buz evden geldik kadin kocaasindan imzali senet aldi gitti.

Eee yanii? Hani almıyordunuz bekarları? Daha geçen sene almışsınz. bunun evlilikle bekarlıkla alakası yok. Evli insanlarla da sorun yaşıyorsunz hala abuk subuk hikayelrlehaklı çıkmaya çalışmanız yok mu

Bazen bizim dus başliklarini aliyorlar
Tencere, yatak örtüsü, çaydanluğı çalan çok
Birde 3,4 aile birleşik tatil yapıyorlar çocuk sayısıda çok nasıl rahat ediyorlar hiç anlamadım bu yaşam biçimini, 1 aile veriyorsun arkadan bakmışsın üstlerine 2 aile ve çocuklarda gelmiş, zor iş ve pis iş bunlar
İnsanlar uğraşmak sabır ister

Eee yanii? Hani almıyordunuz bekarları? Daha geçen sene almışsınz. bunun evlilikle bekarlıkla alakası yok. Evli insanlarla da sorun yaşıyorsunz hala abuk subuk hikayelrlehaklı çıkmaya çalışmanız yok mu

Offff kendini bilmeyeni bu işi meslek olarak yapani almiyoruz dedim.ayrica internetten gelcek kisiyi secemedigimizden evli olmayana kapatip almiyoruz. Ama kapidan gelen veya telefindan arayip gelen düzgun insanlari secebiliyoruz dedim.

Asla. Hiç bir mesleği küçümsemek doğru değil. Hele eğitime her zaman saygı duyulmalı.

Ama ben bir hizmeti evde de gayet iyi yapabildiğini belirtmenin küçümseme amaçlı olduğunu düşünmüyorum.

Siz öyle hissettiyseniz keşke daha farklı ifade etseydiniz.
Bende kimseyi asagilamadim ilk cevabımı verdim sonra girgira vurdum yanlış anlasildiydam özür dilerim niyetim öyle değildi hakkınızı helal edin

Offff kendini bilmeyeni bu işi meslek olarak yapani almiyoruz dedim.ayrica internetten gelcek kisiyi secemedigimizden evli olmayana kapatip almiyoruz. Ama kapidan gelen veya telefindan arayip gelen düzgun insanlari secebiliyoruz dedim.

yaaa meslekleri yüzünde mi yazıyor hahahahahahha ayroca telefondan düzgün insanı nasıl anlıyorsunz? Hahaha

Yasak değil yahu, kanunu koydum şuraya hala yasak diyorsunuz. Kafanızdan yasaklar uydurmayın.

Evli olmadan sevişen insanların olduğu yer genel ev değildir. Evli olmayan insanlar da sizin bizim gibi normal insanlardır. Fuhuş parayla yapıldığında olur.
Evli olmadan biriyle kalmak evde yasak değil

Tencere, yatak örtüsü, çaydanluğı çalan çok
Birde 3,4 aile birleşik tatil yapıyorlar çocuk sayısıda çok nasıl rahat ediyorlar hiç anlamadım bu yaşam biçimini, 1 aile veriyorsun arkadan bakmışsın üstlerine 2 aile ve çocuklarda gelmiş, zor iş ve pis iş bunlar
İnsanlar uğraşmak sabır ister

Aynen 2 kisilik oda ayirip 3 de cocukla gelen oluyor. Genelde havlular gidiyor. saglik olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X