Köyde yaptığımız evin yanındaki pansiyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanliz bu cok cirkin.siz hic otele gitmedinizmi. Lütfen akıl verirken mantık cercevesinde ve vicdanlı öneriler verelim. Adamin belki başka bir gelir kapisi yok. Günah.
Kendi rahatları ve keyifleri dışında hiç bir şey önemli değil. Nasıl bu kadar kötü düşünebiliyorlar hiç anlamıyorum. Adamın çoluğu çocuğu aç kalsa mutlu olacak.

Bizim evin önü bir kısmı çocuk parkı bir kısmı spor aletlerinin olduğu park alanı. Şimdi ben desem ki bir sürü çocuk parka geliyor oynuyor şen şakrak sussunlar, insanlar geliyor spor yapıyorlar yapmasınlar gençler geliyor basketbol oynuyor oynamasınlar. Böyle bişey bu, bencillik yahu. Burada oturmasam camii yanında oturabilirdim lise yanında cafe yanında ne bileyim inşaat yanında vs vs. cami yıkılsın parklar sökülsün dükkanlar kapansın lise kapansın. niye ben öyle istiyorum.

Kendi rahatları ve keyifleri dışında hiç bir şey önemli değil. Nasıl bu kadar kötü düşünebiliyorlar hiç anlamıyorum. Adamın çoluğu çocuğu aç kalsa mutlu olacak.

Bizim memlekette deniz kenarinda yerimiz vardi. Babamin bir akrabasi ekip biciyordu. yan tarafta kendilerinin hembizim araziyi hem kendilerinkini rahat rahat kullaniyorlardi.
Bu arada dünya kadar yerleri var. Annem babamda eksin nasilsa simdi ev yapma durumumuz yok diyordu. Seviniyorlardi bizimkiler sonuçta akrabayiz. Neyse yillar sonra bizde ev yapalum dedik. Annem babam emekli oldu. Ahhhh anammm yeri benimsemisler birtavir bur surat. Simdi bizim evin önünden geçerken düsman gibi bakiyorlar. Rahatlari bozuldu .

Bizim evin önü bir kısmı çocuk parkı bir kısmı spor aletlerinin olduğu park alanı. Şimdi ben desem ki bir sürü çocuk parka geliyor oynuyor şen şakrak sussunlar, insanlar geliyor spor yapıyorlar yapmasınlar gençler geliyor basketbol oynuyor oynamasınlar. Böyle bişey bu, bencillik yahu. Burada oturmasam camii yanında oturabilirdim lise yanında cafe yanında ne bileyim inşaat yanında vs vs. cami yıkılsın parklar sökülsün dükkanlar kapansın lise kapansın. niye ben öyle istiyorum.
Sen biliyordun orda park olduğunu diye bir cevap gelir şimdi. Sanki sonradan yapılsa müdahale edebilecekmişiz gibi.

Bizim memlekette deniz kenarinda yerimiz vardi. Babamin bir akrabasi ekip biciyordu. yan tarafta kendilerinin hembizim araziyi hem kendilerinkini rahat rahat kullaniyorlardi.
Bu arada dünya kadar yerleri var. Annem babamda eksin nasilsa simdi ev yapma durumumuz yok diyordu. Seviniyorlardi bizimkiler sonuçta akrabayiz. Neyse yillar sonra bizde ev yapalum dedik. Annem babam emekli oldu. Ahhhh anammm yeri benimsemisler birtavir bur surat. Simdi bizim evin önünden geçerken düsman gibi bakiyorlar. Rahatlari bozuldu .
Keşke pansiyon yapsaydınız 😂

Tamam, herkes kendi arazisine yapmış yapısını, anlaşıldı. Ama madem böyle hassiyetleriniz vardı, mahremiyet ve sessizlik istiyordunuz, gidip de arazinin sınırına yapmamalıydınız evi. Sonuçta diğer arazinin neresini, ne amaçla, ne zaman kullanacaklarını asla bilemezdiniz. Hayallerinizin yıkılmış olmasını anlarım ama yapabileceğiniz bir şey yok. Oysa evi yapmadan önce varmış. Eşeği sağlam kazığa bağlamak denir ya... Siz de o sınıra evinizi dikerken, gidip kuzenden izin almamışsınızdır. Bir de ayağınızı atınca onların arazisine bastığınıza göre, cidden tam sınır çizgisine yapmışsınız evi. İşte hatayı burada yapmışsınız.

Hayır biz değiliz. Az çok vereceğiniz cevabı tahmin ediyorum. Adamın yeri istediğini yapar birşey elbette diyemem. İnsani olarak ben olsam yapmazdım
Hayır onu söyleyemeyecektim. Siz hangi kafayla kendinizin olmayan araziye ev yaptırdınız, onu merak ettim. İnsanlar tapusuyla iskanıyla daire satın alırken bile her türlü ihtimali düşünüyor. Sizden kimse çıkıp demedi mi biz ne yapıyoruz diye?

Gürültü kanunu var yanında ev varsa hoperlörleri yüksek açamazlar söylersiniz uymazlarsa şikayet edersiniz köyün tepesindeki pansiyona da kimsenin geleceğini sanmıyorum anca tek tük kaçamak yapmak için tenha yer arayanlar gelir öyle bir şey sezerseniz onu da şikayet edebilirsiniz normalde pansiyon otellerde evllilik cüzdanı soruyorlar

Keşke pansiyon yapsaydınız 😂

Iyi fikir valla. :KK36: . Benim suanda yasadigim evin yanbahceside dugün salonu yazin cuma cumartesi pazar yıkılıyor.sahibi genc bir cocuk cok para yatirmis. Esim idare edelim diyor. gecen sene birileri sikayet etmis ,esime gelip sormuş abi senmi sikayet ettin diye. Gece 24.00 de bitirildigi sürece biz problem yapmayiz sen kafana kadar takıl dedi. Yazik yeni evli bebekleri var. Evet biraz rahatsizlik oldu ilk zamanlar. Ama alistık artik. Muzik baslayinca oglumla bizde evdeerik dalı oynuyoruz.

Hayır onu söyleyemeyecektim. Siz hangi kafayla kendinizin olmayan araziye ev yaptırdınız, onu merak ettim. İnsanlar tapusuyla iskanıyla daire satın alırken bile her türlü ihtimali düşünüyor. Sizden kimse çıkıp demedi mi biz ne yapıyoruz diye?

Yanyana iki arazi var, konu sahibi yandaki kuzenin arazisini de kendi bahçesi bellemiş. Evi de kuzenin arazisinin dibine yapmış ki bahçeden bolca faydalansın. Sonra adam gelip kendi arazisini istediği gibi kullanınca bahçemden oldum diye ağlıyor şimdi. Ev yaptığı yer kendi arazisi konu sahibinin.

Gürültü kanunu var yanında ev varsa hoperlörleri yüksek açamazlar söylersiniz uymazlarsa şikayet edersiniz köyün tepesindeki pansiyona da kimsenin geleceğini sanmıyorum anca tek tük kaçamak yapmak için tenha yer arayanlar gelir öyle bir şey sezerseniz onu da şikayet edebilirsiniz normalde pansiyon otellerde evllilik cüzdanı soruyorlar

3 sefer evlilik dişi misafir agirlayip tespit edildiklerinde fuhusa yardim yatakliktan ruhsatlari iptal ediliyor

Arazi tapusuz değil. Zaten eskisi gibi kafana göre gidip ev vs yapamıyorsu . gelip yıkıyorlar hemen yaylalarda vs olduğu gibi
Aynen bizim koydede öyle olmuş tapulu tarlaya küçük bir yer yapsan izin alacakmissin öyle olmuş artık heryer

Çok yanılıyorsunuz insanlar şehirden uzaklaşmak, temiz hava almak için dağ başına gidiyor. Biz gidiyoruz en azından.
Evlilik cüzdanı sormak da yasak, şikayet edebiliyoruz soran yerleri.

Anlaşıldı haksızım. Böyle bir şey için moralim bozulamaz. Dünyanın en kötü nşyetli insanı gibi hissettirdiğini için teşekkürler. Konunun yorumlara kapatılmasını istiyorum. Ne yapmam gerekiyor ?

fuhuş yapacak olana dağ bayır çok, biz çok gezeriz dağ bayır arabalar park etmiş olur genelde . ne olduğu malum. ben çok severim butik otelleri burnuda tütüyor hepsi. o kadar yer gezdim hiç ahlaksız bişeye denk gelmedim. çok uygun yerlerde de kaldım çok pahalı yerlerde de , fuhuş yapan görmedim.

Yanyana iki arazi var, konu sahibi yandaki kuzenin arazisini de kendi bahçesi bellemiş. Evi de kuzenin arazisinin dibine yapmış ki bahçeden bolca faydalansın. Sonra adam gelip kendi arazisini istediği gibi kullanınca bahçemden oldum diye ağlıyor şimdi. Ev yaptığı yer kendi arazisi konu sahibinin.
Nihayet esrar perdesi aralandı demek. Kaçırmışım o kısmı. 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X