Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz insani olarak kimsenin sizin evin yanına ev yapmasını istemiyorsunuz zaten. Adamın kendi yeri olsa da olmasa da istemiyorsunuzHayır biz değiliz. Az çok vereceğiniz cevabı tahmin ediyorum. Adamın yeri istediğini yapar birşey elbette diyemem. İnsani olarak ben olsam yapmazdım
Allah aşkına az mantıklı olun. Kaçak binaya nasıl pansiyon ruhsatı alacak adam? Yolu elektriği geçtim işletme açıyor.müşterek yerdir. kuzen dediğine göre ortak arazi iki binada kaçak.
anlatım şekliniz yüzünden tepki topladı çünkü.size ait bile olmayan yere yaptığınız ev yüzünden beddua bile ediyosunuz insanlara, ev yapsaydılar bile banane onu da istemem diyosunuz ama kendinize yer dikiyosunuz.he deseydiniz atıyorum " dededen kalma arsayı ortak kullanıyoduk ama habersiz (sanki pansiyon bi gecede dikildi , izin çıkartmak bile uzun sürüyo) böyle bir şey yaptı en azından birimizden birimiz mesafe koyardık ya da yapmazdık şimdi canım sıkıldı" tamam yine haklılık payınız vardı.Çözüm olmadığını biliyorum. Sadece üzüldüm hevesim kursağında kaldı bunu buraya yazmak istedim ama olay çok başka boyutlara gitti
Arkadaşlar kimse kimsrnin arazisinde birşey yapmadı. Herkes kendi alnında yaptı evini. Benim rahatsoz plduğum olay pansiyonun bize çok yakın olması. Yoksa kimse kimsenin malına mülküne konmadı.
Siz insani olarak kimsenin sizin evin yanına ev yapmasını istemiyorsunuz zaten. Adamın kendi yeri olsa da olmasa da istemiyorsunuzİmar hukuku diye bişey var bilginiz var mı, kpss ye hazırlanıyorsunuz ya o açıdan sordum.
Koskoca pansiyonu bir gecede konduramayacağına göre haberleri vardır muhtemelen.Ben sizi kısmen haklı buldum. Öyle ya da böyle ister dededen kalsın ister babadan, ister ortak tapu olsun ister ayrı eğer komşu kuzenimse izin almasını değil fakat haber vermesini beklerdim. Tabiki kendi kullanımına tahsis edilmiş araziye istediği şeyi yapabilir fakat nezaketen bir haber verilmesi yerinde olurdu bence.
Küçük şehirlerde vardır bu hep, mesela yan bina yeri arsadır inşaat başlar . herkes homurdanız işte ameleler gelecek toz pislik olacak olmasın yapılmasın. Ben işimi göreyim benim dışımda herkes mümkünse salak olsun .Malesef insanoglu bu sekilde. Bende esnafim haliyle bayramda seyranda yogunluk oluyor isyerinin onune arabalar parkediyor. Yandaki komsuyla ortak alanimiz var 3 araclik yer var . Gecen bayram müsterim oraya parketti diye kavga cıkardı . Kendisinin 1 arabasi var arabayi ortalayip parkediyorki benim müşterim parkedemesin diye. tamamen cekememezlikten. Valla esim birgün sehir dışındayken saglam bir kavga cıkardim polis geldi. sağlam bir fırça yediler.
ben olsam şöyle yaparım. tam pansiyona bakan yöne bir kümes yaparım kokudan deli olsunlar onlar.
Kandırıkçılık yapmış , dışardan bakınca ev içine girince pansiyon.Hücre evi mübarekKoskoca pansiyonu bir gecede konduramayacağına göre haberleri vardır muhtemelen.
Küçük şehirlerde vardır bu hep, mesela yan bina yeri arsadır inşaat başlar . herkes homurdanız işte ameleler gelecek toz pislik olacak olmasın yapılmasın. Ben işimi göreyim benim dışımda herkes mümkünse salak olsun .