• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köyde yaptığımız evin yanındaki pansiyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fuhusun ne oldugunu bilmedigim çok kesin zaten. Gelene sen geldin evli degilsin ama amacin fuhusmu yoksa sex mi diye sormaliyiz ozaman. Insanlarin kendi tercihi isteyen istedigiyle istedigi kabul eden otellerde istedigini yapabilir. Bizlerde istedigimizi kabul edebiliriz. Otel cok

Tamam en başta fuhuşun ne olduğunu öğrenmekle başlayalım o zaman :KK14:

Tamam en başta fuhuşun ne olduğunu öğrenmekle başlayalım o zaman :KK14:

Yok ben öğrenmiyeyim meslegim var . Sen detayli anlatiyorsun her detayini biliyorsun masallah sana plaket lazim. yetti bukadarı

sana meslek olarak öğren demedik ki neden aklına o geldi ?:işsiz:

Okadar cok yırtiniyorsunki fuhusta fuhus fuhusta fuhus biktirdınnnn. Buneya ayıp günah biktirdın. Mubarek gün soylemek istemiyeceklerimi soyletmeye calisiyorsun. Al sevgilini milyonlarca otelde yat kalk benden uzak olda.

Okadar cok yırtiniyorsunki fuhusta fuhus fuhusta fuhus biktirdınnnn. Buneya ayıp günah biktirdın

yanlış hatırlamıyorsam bekar insanların otelde birlikte kalamayacağını kaldığı taktirde otelin fuhuştan ruhsatının iptal edileceğini iddia eden sizdiniz. Hani bi ara kanun koyucu rolüne bürünmüştünüz ya. Siz allah bilir kaç kişinin günahını aldınız fuhuş yapıyor diye. Fuhuşun ne demek olduğunu bilmez ama fuhuş dair hukuk dersi veriyor. Hadi canım

İyi tarafından düşün. Elalemin geceliği iki yüz lira verdiği cennet köşesinde siz bedavaya oturacaksiniz:))
Siz burada yazanlara bakmayın. Kim olsa sinir olur. İnsan balkondan manzaraya baktığı alana bina dikince bile sınır olurlar, haklı olarak. Nice deniz gören evler daha on siralara başka binalar dikildi diye beton görür hale geldi.. kimsenin hoşuna gitmez.
Ama yapacak bir şey yok. Adam dede toprağını gelir kapısı yapmak istemiş. İnşallah geleni gideni olur da emekleri boşa gitmez.
O arsa size dededen/büyük dededen kalmadı mi? Sizin ne kadar dedenizse onların da o kadar dedesi. İster otoyol olsun diye devlete satarlar,ister pansiyon dikerler. Yapabileceğin en büyük şey ruhsatsiz pansiyon diye ihbar etmek olur,gerçekten eksik bir şey varsa ceza kesilir/kapatılır,yoksa yollarına devam ederler

Umutumut82 Umutumut82 beğeni tuşu beğenmediğimiz mesajlarda kullanmamız için var orda. Bizim mesajımızı biri beğenmedi diye tüm mesajlarını tek tek beğenmeyerek pasif agresif bir tepki göstermemiz için değil. Yakışıyor mu koca kadına bu hareketler? 😂

Yooo begendiklerimede begendim yaptim. Kisi kendinden bilir isi

4sene eğitimi alınıyor berberler odasına kayıtlı oluyorsunuz okul harici berberin yanında çırak olarak çalışıyorsunuz gittiğiniz okul surekli gelip denetim yapıyor bu kişi burada çıraklık yada kalfalık yapiyormu ise düzenli gelip gidiyor mu diye tabi ilerde dükkan açarım ustalık belgesi alırım derdiniz yoksa ,siz ve sizin gibiler eğitim almadan kaçak calisirsiniz ne uzattiniz bu konuyu gittiğin yerler vasatsa ne yapalım kurallara uyuyoruz gerekeni yapıyoruz bittti
hijyen kurallariyla denetimin alakasi neydi acaba
kuaföre bir tek saçimi kestirmek icin giderim onada gercekten hijyenik oldugunu bildigim yere gidiyorum
ben okula gittim ozel kursada gittim diyorum sizin gibiler egitim almadan calisirsiniz yaziyosun okuduğunu anlamada sorun yaşiyorsun sanırım
istersen ozelden belgelerimide gondereyim sana

yanlış hatırlamıyorsam bekar insanların otelde birlikte kalamayacağını kaldığı taktirde otelin fuhuştan ruhsatının iptal edileceğini iddia eden sizdiniz. Hani bi ara kanun koyucu rolüne bürünmüştünüz ya. Siz allah bilir kaç kişinin günahını aldınız fuhuş yapıyor diye. Fuhuşun ne demek olduğunu bilmez ama fuhuş dair hukuk dersi veriyor. Hadi canım

Sen haklisin sen evli olmadigin erkeklerle otellerde gez sen cok dogrusun. Bu arada günahi sevabi bilmeyen insan olsam senin gibilerini otele doldurup zengin olmustum. Haya var edep var. Fuhus fuhus diye yirtinacagina haya edep konusunuda arastir. Allah düsman basina evlatlarimizi korusun.
Ben saygi duyuyorum dedikce tepeme ciktiniz.

Sen haklisin sen evli olmadigin erkeklerle otellerde gez sen cok dogrusun. Bu arada günahi sevabi bilmeyen indan olsan senin gibilerini otele doldurup zengin olmustum. Haya var edep var. Fuhus fuhus diye yirtinacagina haya edep konusunuda arastir. Allah düsman basina evlatlarimizi korusun

:halay::halay::halay::halay::halay: hahahahhhahahaj

hangi kuaför okuluymuş arkadaşim o hijyen kuralları ögreten
ankarada aksam sanat okulunada gi
hijyen kurallariyla denetimin alakasi neydi acaba
kuaföre bir tek saçimi kestirmek icin giderim onada gercekten hijyenik oldugunu bildigim yere gidiyorum
ben okula gittim ozel kursada gittim diyorum sizin gibiler egitim almadan calisirsiniz yaziyosun okuduğunu anlamada sorun yaşiyorsun sanırım
istersen ozelden belgelerimide gondereyim sana
Tamam tatlım diğer arkadasla uzatmadik sen uzattin tamam aynı isteyiz işte derdin ne ben gerekeni yapıyoruz herturlu eğitimi var dedim sende almissan süper olur kolunda bilezik hesabı hadi iftar saati geldi benim işim var evde Allah a emanet olun Ban yemelim uzatmayalim

evet evet haklisin.
noldu 1 ay dukkanlariniz kapaninca acarken 1000 liralik hijyen paketi 300 liralik ates olcer almak zorunda kalinca saracak yermi aradiniz 😁
Yok ateş ölçer mecburi değil ama diğer ürünlere 500tl yi geçkin para harcadım tabii fiyatta yükseldi hayirli aksamlar

Tamam tatlım diğer arkadasla uzatmadik sen uzattin tamam aynı isteyiz işte derdin ne ben gerekeni yapıyoruz herturlu eğitimi var dedim sende almissan süper olur kolunda bilezik hesabı hadi iftar saati geldi benim işim var evde Allah a emanet olun Ban yemelim uzatmayalim
sizde allaha emanet olun

Ablacım imar kanunun nasıldır tam bilmiyorum ama akıl var mantık var, oteldi pansiyondu meskenlere uzak olmak zorunda. Yoksa millet nasıl evinde huzurla uyusun dinlensin? Belediyenin bu tip durumlara zaten izin vermemesi gerekiyor. Misal Alaçatı'da pansiyonların çoğu aynı mahallede, barlar da barlar sokağında. İstanbul aynı, turistik yerler var Taksimdi İstiklal caddesiydi bar eğlenceli müzik yerleri burda ama onun dışında insanların evlerinin yanına bar açıp sabah 4e kadar gürültü yapmak zaten saçma olmaz yani.
Bence burada bir yanlışlık var. Kadıköy'de ,Beşiktaş'ta çoğu barın üstü normal bina. Kaç kere ben girişte birami yudumlarken apartmana poşetli giren insan gördüm :)
Ayrıca Türkiye'nin kırk şehrini gezdim. Hiç de öyle evlerden ayrı bir mesken yeri diye bir çaba görmedim . Kayseri'deki otelim gayet sıkıştepiş bir mahalledeydi,karşımdaki balkonda çamaşır asmislardi. (Termal bolgeleri saymazsak) afyon ve Denizli merkezde de öyle,evlerle icice binalar. Bozcaada'da kaldığım bina Rum eviydi, aile karar almış odalarını kiraya vermiş,sağda solda normal aileler kalirdi , biz bahçede okey oynardik...
Büyük oteller, Karadeniz gibi zaten boş alanı çok yerler belki uzaktır meskene ama tüm turkiyede mesken dibi ev bulmak mümkün bence .
Booking 'den 'ucuzdan pahalıya' seçenegini seç, ne demek istediğimi anlarsın:KK75:

Ilerde kafani taslara cok vurarsin. :KK12:. Bu yazdigimi unutma.

Senin gibi insanları otele alır zengin olurdum demişssin de benim gibi insanlardan kastın? Beni tanımıyorsun nasıl insan olduğumu bilmiyorsun. Erkek arkdaşımla tatile gitmiş olmam beni edepsiz vs yapmıyor. Seni de gitmemiş olman edepli yapmıyor. İnsanların niyetini bilmeden yaflatamayı bırakın. Sizin gibi insanların küçüle küçüle yok olması gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X