Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kahveden dönüş???

rojdina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
212
1
96
Zonguldak
arkadaşlar bundan 2 ay önce saçlarımı koleston koyu kahve rengine boyadım fakat siyah bir renk çıktı...şimdi tekrar boyamak istiyorum yine kahve ama biraz daha açık ve yumuşak duran bir renk olmalı...sizce saçımı açtırmadan hangi renk boya uygulamalıyım?? yani diplerle uçlar farklı renk olsun istemiyorum...:çok üzgünüm:

koleston koyu kahve simsiyah oluyo arkadaşımdan biliyorum. o şu anda o rengin üstüne açık kahve boyuyo ama renkte kırılma bile yok.açılmadan zor zannediyorum renk değişimi.

kendin boyayacaksan bile boyanın içine karıştırılan o beyaz karışımı az karıştırmalısın kuaförler öyle yapıyo. ben mesela saçım için karışım yaptırıyorum boyatmadan önce .karışımın sadece %20 si o beyaz sıvıdan.

kendin boyayacaksan bile boyanın içine karıştırılan o beyaz karışımı az karıştırmalısın kuaförler öyle yapıyo. ben mesela saçım için karışım yaptırıyorum boyatmadan önce .karışımın sadece %20 si o beyaz sıvıdan.

ben tam anlayamadım yazdığını..nasıl yani peroksidini mi az karıştırıcam içine..benim saçım çok gür 2 kutu boya ancak yetiyor...yani şimdi ben 2 kutu boyaya 1 kutu peroksid mi karıştırıcam...o zaman saç rengim azda olsa kırılır mı?? yani böyle kuzguni siyah olmaktan çıkar mı...offf yaz bu boyaları yapanları anlamıyorum zaten koyu kahve nasıl siyah oluyor çözmüş değilim....:oklava:

evet ya bende sen gibi kahve renge boyadım saçlarım simsiyah ve açmaya çalışıyorum:sinifsinif:

bir bulabilsem nasıl biraz olsun rengini yumuşatabileceğimi...emin olun hemen paylaşıcam sizlerle..aslında kolestonun sitesi falan olsa yada danışma hattı arayıp sorabilirdim...saç rengini açtırmak dışında yapabileceğimiz bişey var mı diye....

evet...aradım wella'yı..netten sitesine baktım ve stüdyosuna telefon ettim...kadın bana koyu kahve zaten siyahın yarım ton açığıdır kuaförler hemen bunu farkeder ama tüketiciler farkedemiyor dedi..eğer yumuşak bir kahve tonu isterseniz ya orta yada açık kahveyle saçlarınızı boyamanız gerekiyor dedi....ayrıca hiçbirşekilde boyayla açamazsınız mutlaka kuförde sildirme yada açtırma işlemi yapmanız gerekiyor dedi..yani ben bu koyu kahve üstüne ne boyarsam boyayım açtırmadan bu siyahlık gitmiycek....off ben yine palettenin saç açıcısını alıcam herhalde....:çok üzgünüm:

4 ay önce sıcak çikolataya boyatmıştım,bayağı koyuydu siyah gibiydi.4 ayda açıldı rengi yavaş yavaş,2 hafta önce üzerine daha açık bir kahve rengine boyayıp gölge attılar bal köpüğü renginde,çok güzel oldu.

canım benimde daha önce saçım koyu kahveydi ilk boyadıında simsiyah oluo ama zamanla açılıoo ve ben onun üzerine çikolata kahve boyamıstımmm tutmustu çokta guzel olmustuu yani koyu kahvenin üstüne boya tutuo mrk etme :))

ama benim saçımda zerre kadar açılma ve akma yok hala simsiyah...ya ben anlamıyorum zaten sanki yağlı boyayla boyuyorum saçımı..insan saç boyarda 2 ayda zerre kadar açılma ve renk değişimi olmaz mı ya....:çok üzgünüm:

ama benim saçımda zerre kadar açılma ve akma yok hala simsiyah...ya ben anlamıyorum zaten sanki yağlı boyayla boyuyorum saçımı..insan saç boyarda 2 ayda zerre kadar açılma ve renk değişimi olmaz mı ya....:çok üzgünüm:

olacak...bende yazmıştım 4 ayda açılmaya başladı diye.Bak şimdi herkes saçıma bayılıyor,benim ki gibi yaptırabilirsin ,yazmıştım zaten,açılınca üstüne daha açık kahve ve üzerine çok sık attırmadan bal köpüğü gölge,çok hoş oluyor

cnm rengin acılmıyorsa şunu dene.Benim sacımda siyah forumda okudum siyah olan sacını sirke sayesinde kolaycacık acıyormuş kepek sorunu sebebiyle her banyoda sirke döküyormuş sacına.Bende uyguladım gecenlerde bir cay bardagı sirke döktüm sacımı siyahın altından kızılları cıktı hemen farkediyor.Devamlı kullanmak lazım tabi ben bir kere yaptım sonrada unuttum ama tekrar yapıcam şu siyah biraz aksın acıcıyla acıcam ne olursa olsun artık..
Ayrıca diger topiklerde okudum siyah sac acıcıyla acılmıyor diye ama tüm başlıkları okurlarsa acanlarda var.
Bizim sacımız siyah oldugu için sarı olmayacak o ayrı turuncu olacak onun üstünede güzel bir kahve yapabiliriz yok renk güzel oldu öylece kalır...

ya tamam açamadım komple ama simsiyah durmuorr ve ben artık ellemiyorum güzel duruyor sizde bakın istersernızz

content.php
buda saç rengimi açmadan önceki hali farka siz bakın

24052009011y.jpg
[/URL][/IMG] ŞıMDı OLDU SANIRIMM ıŞTE BUDA AÇMA ıŞLEMı YAPMADAN ÖNCEKı HALıM YORUM YAZARSANIZ SEVıNıRıM SAÇIMIN YIPRANDIĞINI DÜŞÜNMÜYORUM

Back
X