koyu renk beyaz eşya mı beyaz mı????

rzy11092011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
39
0
86
İzmir
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var beyaz eşyayı görüntü açısından koyu gri yada açık gri istiyorum ama annem tutturdu beyaz olsun bişey bilioz da sölüoz kaç kişide gördüysem hep parmak izi pişman gri alanlar beyaz olsun diyor. koyu renk özellikle koyu gri kullanışlı mı siz memnunmusunuz (buzdolabı fırın bulaşık makinesi) yorumlarınızı bekliyorum

selam. Beyaz eşyaları inox olan arkadaşım var; hiç memnun değil. Her ne kadar özel solüsyonuyla temizlese de hep parmak izi kalıyormuş. Hele ocakta lekeler hiç gitmiyormuş. Ben de senin gibi gri almayı düşünüyordum ama bunları duyunca vazgeçtim. Siyahı bilemiyorum. Ama eğer oturacağın ev kendine ait olacaksa ve dekorunu sen yapacaksan siyahı düşünebilirsin.

bende gri aldım.. çünkü çok beğeniyorum beyazdan daha asil duruyor.. daha kullanamadım ama pişman olcamı sanmıyorum biraz dikkat ederiz nolcekkk....

Valla arkadaşlar bende ocak fırın damlumbazımı inox aldım buzdolabımı ve bulaşık makinamıda gri aldım. Benide korkutuyorsunuz böyle söyleyerek. Ama kendi evim olacak oturduğumuz yer onun için beyaz almak istemedim yaww

ne kadar kendi evimzde olsa ne igisi vvarki grile siyahın onu anlamadım ... sanırım bu gidişle beyaz alcam sevmiyorum ama kim uğraşçak ötekilerin parmak iziyle...

benim 3 lü setim inox .hiç kullanışlı değil.hep leke,devamlı elim de bez.(3lü set=inox gömme ocak,davlumbaz,gömme fırın)ama buzdolabımı gri aldım İNOX değil ama gri renk.çok memnunum.

valla ben de inoks aldım. buzdolabı ve bulaşık makinesi. gümüş boyalarda bez izleri kalıyor. ben siemens aldım. arkadaşım bosh kullanıo inoks buzdolabı. olmuyo dio. kızlar yani sizde on parmağınızı sokmayın kapısından açıp kaparsanız orda burda parmaz izi olmaz
ama gri ocakta probelem daha almadım. mecbur öle alıcam. ama kendi evim olsaydı cam ocaklardan yaptırırdım. leke derdi yok silmesi rahat

Görüntü olarak gri tabiki daha güzel. Ama beyaz da güzel. Ay çizilmesin ay parmak izi kalmasın diye ocağıma buzdolabıma bebek gibi bakmaktan sıkılacağımı yorulacağımı bildiğim için beyaz aldım beyaz eşyalarımı. Bosch marka. Aldıklarım solo çünkü mutfağım ankastreye uygun değil. İlla ankastre set almam gerekseydi de beyaz ankastre set alırdım.

evet ya beyaz ankastre almak en iyisi tşkrler

bütün eşyalarım inox. boyama olan gri değil yani. hepsi çelik. kimileri boyama kimileri çelik arkadaşım alırken dikkatli araştır. çünkü griler leke bırakıyor ama inoxlar bırakmıyor.6 aydır kullanıyorum hiç sıkıntım olmadı şükür....

canım benimkiler bosch. eğer istersen sana kodlarını da yazarım araştırırsın fiyatlarını felan. ben 2-3 ay araştırıp aldım. ve araştırmama değdi çünkü çok memnunum. hiçbirisinden şikayetim yok.

canım benim de kendi evim olucak ve ankastre olucak ama çok kararsızım yaa inox mu olsun gri mi yoksa beyaz ankastre mi?
çevremde inox kullananlar hiç memnun değiller en iyisi olsun beyaz olsun diyorlar ama hala kararsızım hem marka hem de çeşit konusunda

bende ankastre ocak ve gömme fırın alıcam inoxlardan ocak siyah camlı fırında gri ve siyah camlı parmak izi bıramaz etiketide var ve denedim parmak izi kalmıyor gerçekten ocak ve fırın 1.950 tutuyor alıcam hayırlısıyla.

benmde dolabım beko celik parmak izi bırakmaz.. bırakmıyorda cidden.. inş. evlenınce kullanıslıolur.

kızlar bende beyaz eşyalarımın hepsını aldım bekodan gri aldım inox deıl sanırm fakat beyaz almak ıstemedm şuan soylenenler canımı sıkmaya başladı ız kalır çızılır fılan

müebbet sevdam canım aldıklarımız aynı ben daha kullnamdım memnun olmana çok sevindim içim rahatladı sende güle güle kullan.

ben evimde zaten agırlık olarak beyaz kullanacagım için beyaz diyorum hem mutfak için bı renk düzei şecersen mesela ben mor renk hakim olsun istıyorum beyazla çok şık duracak ve bence beyazın modası hiç geçmez siyahlarda çok pahalı ve mutfağını sıkıcı bır yere dönüştürebilir :)):79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…