mrb arkadaslar bı sorum var aranızda loreal ultra acıcı saç boyası kullanan var mı boyasız ve ıslemsız sacta kutunun üzerındekı rengı elde edebılıyormusuz bu boyayı deneyen arkadaslardan yardım beklıyorum bnde 5.1 e boyamayı dusunuyorum aranızda bu renge boyayn var mı
ben paletteyi kullanmıştım. sonuç güzeldi. koyu kahve- bakır saça uyguladım tarçın bakır çıkmıştı. açıcıdan sonra boya yapmadan öyle gezdim. ( evde kendimiz yaptık )
ben paletteyi kullanmıştım. sonuç güzeldi. koyu kahve- bakır saça uyguladım tarçın bakır çıkmıştı. açıcıdan sonra boya yapmadan öyle gezdim. ( evde kendimiz yaptık )
konu sahibi sizin bahsettiğiniz açıcıdan bahsetmiyor anladığım kadarıyla. hem açma hem de boyama işlemini birarada yapan boyadan bahsediyor. lorealin preference serisinde var bu boya. ultra açıcı küllü kahve ve ultra açıcı dore kahve diye geçiyor adları da.
Bir yıldır ultra açıcı serisinden 6.1 küllü kumrala boyuyorum saçımı ve sağlıklı saçlarımı mahvetti hem dökülüyor hemde saç telimi inceltti hiç boyanmamış saçınız için
bir daha düşünün.Üstüne kuaförde daha koyu bir renk yaptırdım ama tutmuyor. Hiç memnun kalmadım bu boyadan, renk olarak güzel hatta kuaförde bile belki elde
edemeyeceğim bir renk oldu ama saçlarımı yıprattıktan sonra rengin bir önemi yok diye düşünüyorum.
paylaşmak istedim..
tsk cnm bnm saclar koyu actırmaktansa bı denıyım dedım gercı bn o kadar acık bı renk kullanmıcam 5.1 daha koyu herhalde acıcı bı boya oldugu ıcın o kadar yıprattı of tereddütte kaldım şimdi
Ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi ama gittiğim kuaför bu boyanın dip boyan geldiğinde kullanabileceğin yani sürekli kullanabileceğin bir boya olmadığını söyledi
saç köklerini zayıflatıyormuş. Şimdiki aklım olsa saçıma boya sürmezdim yada uçlarını falan açtırırdım, kolay kolay kurtulamıyorsun çünkü..
neyse içini karartmıyım o kadar saçını boyayıp sağlıklı saçları olanlar var ama bende durum böyle maalesef..