Saç Rengi ve Saç Boyama koyu sac mi acik sac mi ??

blueyes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
113
9
63
Slmm kizlarrrrr bugunlerde kafami kurcalayan bir soru var.normalde direk karar verip yaptigim seyi bi sefer oneri alarak sorasim geldi :)) su anda saclarim kullu kumral uzerine bebek sarisi balyajlar atlmis sekilde.bu halini hala cok seviyorum ama ben kendi ssc rengimi ozledim :KK43: isin kotusu de esim su anki sac rengimi seviyo ama bende koyu sacimi :KK43:( :KK1: cok kararsiz kaldim ve su an diplrrimi boyatmam lazim.hazir boyatmiskwn de kendi sac rengime donup uclari hafif sari kalsa mi duye dusunuyorum:KK46: albumum var fakat isterseniz buraya da eklerim siyah ve sari halini.simdiden tesekkurler.sizce hangisi o_O

Son düzenleme:
canım koyu saçtan sarı saça dönmek zordur,saç regini açtırmışken bir mühlet daha böyle kullanabilirsin.erkekler genelde sarı saçı sever sarı saç ınsana bir hava katar. ben de koyu rengı sana daha çok yakıştırmıstım ama bu rengi de kullanmaya devam edebilirsin bu renk de sen de güzel duruyor.

Canim tesekkur ederim oncelikle evet haklisin biraz daha kullanayim diyorum sonra tekrar bir huzun sariyo beni :) o zaman ben sadece diplerimi hallediyim bu hafta :)

kışa kadar kullanabılırsin bu rengı, genelde kışın daha koyu tonlar kullanılır kahveler falan. ama dedıgım gıbı madem saçının rengını açtırdın bıraz daha kullan bu saçı hevesını aldıktan sonra yavaş yavaş koyulaştırırsın.sarı saçın üstune dırek sıyah boya surulur mu bılemıyorum çunku bazen saç rengı kötü olabılır.bazı sarı saçları dogru boyamayınca saçta yeşılımsi bir görüntu olabıliyor.sarıdan kahveye sonrada sıyaha donebılırsın.

saçının rengine bayıldımmmmm diyebilirim bende uzun saçtan victoria secret kısa saç modeline geçtim ufuktada bebiş var :) hem kullanışlı hem karizmatik geldi ama renk olarak dipleri gelmiş ama fakirlikten boyatamamış çingeneler gibi geziyorum :))) bu renk cok vardı kafamda fakat adını öğrenebilir miyim ?bide benım su an kumral uclar sarı .... ıkı renk mı karıstırdın yoksa tek renge mı boyadın veeeeee benım fıkrım sana kesınlıkkkle sarı !!!!! yanı o tam sarıda degıl ama her ne ise o :)))) muhhteşem olmuş....

Canim benimmm oncelikle tesekkur ederimmmm fakat hangi sac rengimi soylwdigini tam anlayamadim :)

77995-1410773789-d55f555736bcaf5e21f3189ff685933f.webp

şimdi oldumu :))))) bal kopugumu ne tam da annayamadım numarasına kadar solersen sevınırım :)))

Slmm kizlarrrrr bugunlerde kafami kurcalayan bir soru var.normalde direk karar verip yaptigim seyi bi sefer oneri alarak sorasim geldi :)) su anda saclarim kullu kumral uzerine bebek sarisi balyajlar atlmis sekilde.bu halini hala cok seviyorum ama ben kendi ssc rengimi ozledim :KK43: isin kotusu de esim su anki sac rengimi seviyo ama bende koyu sacimi :KK43:( :KK1: cok kararsiz kaldim ve su an diplrrimi boyatmam lazim.hazir boyatmiskwn de kendi sac rengime donup uclari hafif sari kalsa mi duye dusunuyorum:KK46: albumum var fakat isterseniz buraya da eklerim siyah ve sari halini.simdiden tesekkurler.sizce hangisi o_O

Ben profilindeki koyu sacli halini görünce sari sacla seni hayal edememistim.
Ama sari sac inanilmaz yakismis. Sanirim birde lens takmissin ayri bir hafa katmis.
Bende Arkadaslarla katiliyorum koyu saci acmak cok zor ve yiptatici bu yüzden bence boyatmisken bir süre daha kullan.

Dehşet güzelsin, öncelikle bunu söylemeden geçemeyeceğim.Renk konusunda ise koyu kumraldan siyaha kadar olan renk aralığının sana daha çok yakışacağını düşünüyorum.

Ben profilindeki koyu sacli halini görünce sari sacla seni hayal edememistim.
Ama sari sac inanilmaz yakismis. Sanirim birde lens takmissin ayri bir hafa katmis.
Bende Arkadaslarla katiliyorum koyu saci acmak cok zor ve yiptatici bu yüzden bence boyatmisken bir süre daha kullan.
Canimm benimm oncelikle cok tesekkur ederim :) bu fotograftaki sacimda sacla4im once hepsi kullu kumrala boyanip aralara hafif balyaj atilmisti :)

Dehşet güzelsin, öncelikle bunu söylemeden geçemeyeceğim.Renk konusunda ise koyu kumraldan siyaha kadar olan renk aralığının sana daha çok yakışacağını düşünüyorum.
Zaten su anki rengim koyu kumrala dogru tatlim.aslinda kahverenhiye boyattim sonra baua acildi rengi en son hali kumrala dondu ben de anlayamadim :)

şimdi oldumu :))))) bal kopugumu ne tam da annayamadım numarasına kadar solersen sevınırım :)))
Tatlimmm cok tesekkur ederim guzel yorumun icin :) numarasini falan bilmiyorum ama ilk once saclarim kullu kumrala boyandi hepsi ve daha sonra aralara hafif balyaj atildi ve boyle bir renk oldu :) baya kullandim fakat su an koyu kumral hibi bir renkteyim zaten son fotografta belli :)

Guzelim bence siyah daha cok ortaya koyuyor seni koyu renk daha iyi

Bu rengi diyorsan koyu kumral diye, değil.9 tonlarında fln bu saç.ben sana şöyle güzel bir küllü koyu kumral saç resmi bulup ekleyeyim de ne renk kastettiğim daha çok anlaşılsın.Eminim siyah da çok yakışıyordur, gözlerin ve teninin beyazlığı patlıyordur ama siyahtan dönmek çok zorlu ve yıpratıcı bir macera olduğundan siyahtansa birazdan paylaşacağım rengi öneririm.

Bu rengi diyorsan koyu kumral diye, değil.9 tonlarında fln bu saç.ben sana şöyle güzel bir küllü koyu kumral saç resmi bulup ekleyeyim de ne renk kastettiğim daha çok anlaşılsın.Eminim siyah da çok yakışıyordur, gözlerin ve teninin beyazlığı patlıyordur ama siyahtan dönmek çok zorlu ve yıpratıcı bir macera olduğundan siyahtansa birazdan paylaşacağım rengi öneririm.
Yok zaten bu koyu kumral degil canim acik sari kullu kumral ve aralarda balyaj var

Back
X