Saç Rengi ve Saç Boyama koyu sac mi acik sac mi ??

Esmer halinizi bildiğim için, sarıya döndüğünüzü okuyunca nedense kötü olduğunu düşündüm. Hem siyahın çok yakıştığını bildiğim için size, hem de nedense sarı yakışmayacak teninize gibi düşünmüştüm ve fakat ikisine de uzun uzun baktım ikis de ayrı güzel gerçekten seçebilmek mümkün değil, sarı da doğal durmuş oldukça... Seçmek zor :=)

Esmer halinizi bildiğim için, sarıya döndüğünüzü okuyunca nedense kötü olduğunu düşündüm. Hem siyahın çok yakıştığını bildiğim için size, hem de nedense sarı yakışmayacak teninize gibi düşünmüştüm ve fakat ikisine de uzun uzun baktım ikis de ayrı güzel gerçekten seçebilmek mümkün değil, sarı da doğal durmuş oldukça... Seçmek zor :=)
Cok tesekkurler canimm yaza dpgru belki tekrar acarim su an koyu olsa dahi :)

Yaa ben bu acık kullu kumral ve aralara balyaj olayına bittim...fakat rica etsem son halini bi paylaşabilir misin ? Ne kadar koyulaşabilir ki saçın acaip metak ettim.haa bi de bu küllü kumral ve balyaj olayından sonra hiç boyattın mı sacını? Sormazsam olmaz burnun estetik mi :) barrbi bebekler gibi duruyosun :) sadece lenslerin var sanırım mavisi çok cırt .. az biraz dha koyusu harika olurdu bence ..

Back
X