Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu saçlarımı yıpratmadan açtım(Resimli)

Sulec

ELEŞTİRİYE AÇIĞIM..HAA DİNLEMEM O AYRI 😎
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
837
179
303
40
Merhaba arkadaşlar,4 yıldır koyu kahveye boyadığım saçlarım doğal olark siyah görünüyordu,sıkılmıştım ve hair plus sayesinde rengini açmayı başardım,tavsiye ederim.Açtıktan sonrada syoss fındık kahve'ye boyadım.Önce çok korktum kararsız kaldım yapıp yapmama konusunda ama başka türlüde açamazdım rengini,kuaföre asla gitmeyenlerdenim hiç bir konuda,yıllar önce saçlarımı yaktılar bu kezde yanarsa benim elimden olsun dedim ve sonuç çok hoşuma gitti,resim ekleyeceğim.

Son düzenleme:
$311959_4275375157981_835995711_n.webp $562702_4275381478139_123299816_n.webp hiç çekinmeyin benim gibi :49:

renk güzel tutmuş fakat tam homojen dağıtamamışsın, bazı yerler daha açık görünüyor,
belki resim yanıltıyor olabilir

renk güzel tutmuş fakat tam homojen dağıtamamışsın, bazı yerler daha açık görünüyor,
belki resim yanıltıyor olabilir
yok canım gördüğün doğru,özellikle yaptım onu,1 gün önce bir tutam saçı çok fazla beklettim sarı oldu boyayıncada biraz kırıldı rengi,hoşuma gitti,sıkılınca boyarım.

Sonuçtan memnun kalmana sevindim.Ama bir fikir istersen bence rengarenk görünüyor saçların tek renk olmamaış sanki aynı renkten bir kat daha boyasan daha iyi olacak gibi geldi bana.

Sonuçtan memnun kalmana sevindim.Ama bir fikir istersen bence rengarenk görünüyor saçların tek renk olmamaış sanki aynı renkten bir kat daha boyasan daha iyi olacak gibi geldi bana.
aslında rengarenk değil,bir tutam yeri sarı tonda,teşekkür ederim.çıtlarımı boyarken saçlarımı tekrar boyayabilrim:34:

Hair plus u kesinlikle tavsiye ediyorum ben saçımı hair pulustan başkasıyla açmıyorum ne karamel yapıyo ne turuncu en kötü ihtimalle koyu sarıda son buluyor daha koyu asla yapmıyor içinde koruyucuları var saçı yumuşak yapıyor kesinlikle ne bir kırık ne bir yanmışlık göremessiniz kendi konularımdan birinde tavsiye etmişliğim oldu yine ediyorum. ucuz olduğuna bakmayın pahalı açıcılara 10 basar. kesinlikle bi deneyin kendiniz karar verin

Başka hair plus kullanan var mı acaba? bend bi bakıyim bari sağda solda :)

Hair plus u kesinlikle tavsiye ediyorum ben saçımı hair pulustan başkasıyla açmıyorum ne karamel yapıyo ne turuncu en kötü ihtimalle koyu sarıda son buluyor daha koyu asla yapmıyor içinde koruyucuları var saçı yumuşak yapıyor kesinlikle ne bir kırık ne bir yanmışlık göremessiniz kendi konularımdan birinde tavsiye etmişliğim oldu yine ediyorum. ucuz olduğuna bakmayın pahalı açıcılara 10 basar. kesinlikle bi deneyin kendiniz karar verin
kesinlikle pahalı açıcalara 10 basar :49: ucuz olduğu için tedirgin olmuştum ama korktuğum gibi asla değil sonuç:34:

çok güzel olmuş saçların canım yalnız nasıl yaptığını anlatırmısın kaç dk beklettin saçında mesela içerisine bişey koydunmu başka bende kullanmak istiyorum ama çok tedirgin oluyorum yapamam diye.

Başka hair plus kullanan var mı acaba? bend bi bakıyim bari sağda solda :)
ben nette tesadüfen bir video'da gördüm,sonra burdada kullanan arkadaşlar olduğunu görünce cesaretimi topladım :16:araştır sende canım

çok güzel olmuş saçların canım yalnız nasıl yaptığını anlatırmısın kaç dk beklettin saçında mesela içerisine bişey koydunmu başka bende kullanmak istiyorum ama çok tedirgin oluyorum yapamam diye.
amaç koyu saçları açmaktı,yıpratmadan olduda,kutunun içinden çıkanları bir kapta karıştırdım iyice canım,başka hiç birşey eklemedim ve 20-25 dk arası beklettim saçımda panik oldum yakarım diye 30dk. bekletemedim yani düşünün.defalarca kat kat koyu kahwe ve kahweye boyadğım saçlarımda o kadar bekletmek yetti,siz ne daha az da bekletebilirsiniz.sürekli kontrol ettim ne kadar açıldı diye we hemen yıkadım.sonuçtan çok memnunum.kuzenimde yaptı ondada herhangi bir yanma,kopma,lastikleşme olmadı.

ben nette tesadüfen bir video'da gördüm,sonra burdada kullanan arkadaşlar olduğunu görünce cesaretimi topladım :16:araştır sende canım

ben daha önce bi kere öle kendim açmayı denemiştim. Ama hair plus değildi sanırım başka bişeydi.Aslında denerken baya çekindik. Bi de benim saçları siyahtı o zamanlar. Saçlarımı çok hafif kızıllaştırarak kahve yapmıştı. Belki biraz daha bekleyip ya da bir iki kere daha uygulasaydık olabilirdi. O zamanda saçım yıpranmamıştı o açıcıdan. Ama o kadar çok siyahtan dönmek için uğraşmıştım ki öncesinde. Korktum bi daha cesaret edemedim. Sonrada kuaföre gittim. Ve de bu yıl bir yıl içinde saçımı 3 defa açtırdım. :D

ben daha önce bi kere öle kendim açmayı denemiştim. Ama hair plus değildi sanırım başka bişeydi.Aslında denerken baya çekindik. Bi de benim saçları siyahtı o zamanlar. Saçlarımı çok hafif kızıllaştırarak kahve yapmıştı. Belki biraz daha bekleyip ya da bir iki kere daha uygulasaydık olabilirdi. O zamanda saçım yıpranmamıştı o açıcıdan. Ama o kadar çok siyahtan dönmek için uğraşmıştım ki öncesinde. Korktum bi daha cesaret edemedim. Sonrada kuaföre gittim. Ve de bu yıl bir yıl içinde saçımı 3 defa açtırdım. :D
saçlarında yıpranma falan varmı şuanda,1 yılda 3 kez maşallah :)

yok saçlarım gayet iyi durumda :D üstelik saçlarım çok da kısa değil yani :) Sadece bakım yapmak gerekiyo işte :) neyse bu rengimi şubata kadar kullanıyim sonra yavaş yavaş açmaya başlarım ben gene :D

Back
X