Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKoyu saçlarımı yıpratmadan açtım(Resimli)
kuaförde yaşadığım için yanma olayını iyi bilirim o lastik gibi saçla dolaşmayı,herkesin zaten bildiğin birşeyi söylemsi sinirbozucu oluyordu,saçların neden öyle görünüyor yandımı vs. bu gerçekten işe yaradı
kuaförde yaşadığım için yanma olayını iyi bilirim o lastik gibi saçla dolaşmayı,herkesin zaten bildiğin birşeyi söylemsi sinirbozucu oluyordu,saçların neden öyle görünüyor yandımı vs. bu gerçekten işe yaradı
bugün watsona gittim boya almaya loreal çok çok açık doğal sarı aldım bu açıcıdanda alıcaktım ama yoktu aktardan kuru papatya aldım saçın rengini açıyomuş deneyen varmı hiç kızlar
bugün watsona gittim boya almaya loreal çok çok açık doğal sarı aldım bu açıcıdanda alıcaktım ama yoktu aktardan kuru papatya aldım saçın rengini açıyomuş deneyen varmı hiç kızlar
canım kuru papatyayı bende duydum ama denemedim hiç,hep ne kadar açabilirki diye düşünmüşümdür,sürekli yapmak bana göre değil,ben hemen sonuç isteyenlerdenim sanırım sabırsızım:26:
canım kuru papatyayı bende duydum ama denemedim hiç,hep ne kadar açabilirki diye düşünmüşümdür,sürekli yapmak bana göre değil,ben hemen sonuç isteyenlerdenim sanırım sabırsızım:26:
bende tvde duydum nette araştırıcam bakalım deneyenler varmı nasıl yapılıyomuş teşekkür ederim cnm...ama açıcısız boyamak istiyorum ben aslında acıcı saçlarımı çok kötü sertleştiriyo ve bakımsız duruyo haliyle yapay gibi 2kutu boya aldım yarın boyıycam kutudaki tutmaz biliyorum ama kötü renkte olmuyo beğendiğim güzel birenk oluyo bundan daha öncede akmış altın karamel saç rengimin üzerine üstelik 4 parmak kendi saçım çıkmıştı koyu renkti hollywod sarına boyadım lorelın güzel birenk çıkmıştı ortaya beğenmiştim ama çok çabuk aktı fazla kullanamadım boyanın kalitesindenmi yoksa benim saçımdanmı bilemiyorum ama palette altın karamele kendi saçım üzerine boyadım kutudakinin aynısı oldu aylarca kullandım şimdi yine lorel aldım palettede açık sarı yoktu kararsız kaldım napsam acaba:26: şimdi boyayayım 15 gün sonra falan tekrar aynı renge boyayayım diyorum nasılolur acaba:26: