Gebeliğe Hazırlık Koyu sarı akıntı neden olur adete 4 gün kaldı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
...buraya yazdım kimse cevap vermedi ama akıntım hamilelikten miş ❣ kimseye değil allah ım tek sana teşekkür ediyorum ❣❣❣
Benim annemde öyle öğrenmiş bizi canım hayırlı olsun

evet benim de en büyük hamilelik belirtim üşüme ve aşırı gazdı

bende de aksamlari ozellikle bir sey yiyince mide eksimesi oluyor. mesela biraz once cennet hurmasi yedim nasil agridi ve eksidi midem rahatsiz etti.. bat a 4-5 gun var. akinti her zzaman oldugu icin gebelik olarak secemiyorum suanda biraz sarimsi koyu akinti var ama..

Herkeste değişiyor belirti tabi ama inşallah istediğin gibi hanilesindir Hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim

Eğer biraz daha bekliyim diyorsan bari aşılama vs. bişey dene çünkü senin oluyor yoksa hamile kalmazdın
Canım rahim filmi çektirmeye karar verdim bakalım 10 güne onu çektireyim bakayım nasıl oluyor sonra allah büyük kuzum sen neler yaptın hiç

Canım rahim filmi çektirmeye karar verdim bakalım 10 güne onu çektireyim bakayım nasıl oluyor sonra allah büyük kuzum sen neler yaptın hiç ☺
Rahim filmi çektir tabiki kalan oluyor ilk 3 ay ama doktor kontrolünde takip edin derim ben durumunu kaç senelik evlilik
ilk bir yıl içinde korunmasız devam edersen olmuyorsa mutlaka doktor kontrolünde gitmeni tavsiye ederim ..
Ki senin oluyor sadece kontrollü olmanda fayda var
Ben napiyim bende belirsizlikten kurtulup tüp bebek denemeye karar vermiştik
Ocak 2020 de adetinin 2-3 günü gelin dediler devlette ona göre sanırım ilaçlara başlayacağım ..
İnşallah hayırlısı olur herkes
O duyguya hasretiz ..

Canım inşallah bu duyguyu tez zaman da yaşarsın rabbim nasip etsin bende de işte oldu ama sevincim 3 gün sürdü tabi buna da şükür kuzum elbet nasip olacaktır kaç yıllık evlisin bu arada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…