- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Of kadın olmak ne kadar zorHersey olabilir cnm kadın vücudu değişik ya
Benim annemde öyle öğrenmiş bizi canım hayırlı olsun...buraya yazdım kimse cevap vermedi ama akıntım hamilelikten miş❣ kimseye değil allah ım tek sana teşekkür ediyorum ❣❣❣
iyidir ne olsun aynı bea :)İyim kuzum sen nasılsın bakayım@yasemin773
evet benim de en büyük hamilelik belirtim üşüme ve aşırı gazdıBaya geçmiş adetin .. adet düzensizliğin var mıydı peki ? Ya benim bir diğer belirti de aşırı gaz olması aç karna bile cok rahatsız ediyordu .. birde göğüs ucunda ki noktalar baya belirgindi cnm ucu değil yan noktalar var ya onlar .. inşallah hamilesindir hayırlısıyla
Bişey yapmıyorum İnan kuzum bol bol eşimle kavga ediyoruziyidir ne olsun aynı bea :)
Nasıl gidiyo hamiş olma çalışmaları neler yapıyorsun
Şimdi bebek düşünüyor musun peki cnmevet benim de en büyük hamilelik belirtim üşüme ve aşırı gazdı
Eğer biraz daha bekliyim diyorsan bari aşılama vs. bişey dene çünkü senin oluyor yoksa hamile kalmazdınBişey yapmıyorum İnan kuzum bol bol eşimle kavga ediyoruznolacak böyle sonumuz ya hamilelikte olmuyor
evet her an beklemedeyimŞimdi bebek düşünüyor musun peki cnm ☺
Hamile misiniz simdiİnsallaah ya çok istiyorum bakalım hayırlısı sürekli akıntı oluyor koyu miktarı oranı ve renginssri inşallah vardır 3 buçuk sene bekliyorum
Cnm gaz sancısı Yumurtlamadan kac gun sonra basladıBişey yapmıyorum İnan kuzum bol bol eşimle kavga ediyoruznolacak böyle sonumuz ya hamilelikte olmuyor
Herkeste değişiyor belirti tabi ama inşallah istediğin gibi hanilesindirbende de aksamlari ozellikle bir sey yiyince mide eksimesi oluyor. mesela biraz once cennet hurmasi yedim nasil agridi ve eksidi midem rahatsiz etti.. bat a 4-5 gun var. akinti her zzaman oldugu icin gebelik olarak secemiyorum suanda biraz sarimsi koyu akinti var ama..
Canım rahim filmi çektirmeye karar verdim bakalım 10 güne onu çektireyim bakayım nasıl oluyor sonra allah büyük kuzum sen neler yaptın hiçEğer biraz daha bekliyim diyorsan bari aşılama vs. bişey dene çünkü senin oluyor yoksa hamile kalmazdın
Tahminime göre bir hafta sonra başladı cnmCnm gaz sancısı Yumurtlamadan kac gun sonra basladı
Hayırlısıyla inşallahh cnmevet her an beklemedeyimnasip...
YaaTahminime göre bir hafta sonra başladı cnm
Hadi hayırlısı canım inş hamilesindirYaabenim de bugun tam 7.günüm gaz sancısı da var sarı akıntı da var.. Hatta afedersiniz çiş yaparken bile rahatsız ediyor gaz sancısı batıyo gıbı sankı..
Rahim filmi çektir tabiki kalan oluyor ilk 3 ay ama doktor kontrolünde takip edin derim ben durumunu kaç senelik evlilikCanım rahim filmi çektirmeye karar verdim bakalım 10 güne onu çektireyim bakayım nasıl oluyor sonra allah büyük kuzum sen neler yaptın hiç ☺
İnşallah cnm herşeyden ümitleniyorım işte böyleHadi hayırlısı canım inş hamilesindir ☺☺☺
Canım inşallah bu duyguyu tez zaman da yaşarsın rabbim nasip etsinRahim filmi çektir tabiki kalan oluyor ilk 3 ay ama doktor kontrolünde takip edin derim ben durumunu kaç senelik evlilik
ilk bir yıl içinde korunmasız devam edersen olmuyorsa mutlaka doktor kontrolünde gitmeni tavsiye ederim ..
Ki senin oluyor sadece kontrollü olmanda fayda var
Ben napiyim bende belirsizlikten kurtulup tüp bebek denemeye karar vermiştik
Ocak 2020 de adetinin 2-3 günü gelin dediler devlette ona göre sanırım ilaçlara başlayacağım ..
İnşallah hayırlısı olur herkes
O duyguya hasretiz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?