- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Bana da ara ara gelen bi hamileyim ben hissi var bide üç gündür afedersin idrarım turuncuya döndü benim idrarım hep sarıdır bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün 12. Günüm bitti acaba iğneden dolayı da bunları yaşıyor olabilir miyim diye de düşünüyorumİnşlalah hamilesindir canım bu belirtiler hamileliğe işaret bnde cok sarı kokusuz akıntı vardı hatta adet ağırsı da oluyordum ara ara ama bi baktım hamileyim tabi senden uzak kimyasal oldu sonuç .. rabbim kimseye yaşatmasın
Canım iğnenin cok etkisi var ya hatta test yapsan iki çizgiyi bile görürsün düşün .. ama rabbim çabanı boşa çıkarmasın inşallahBana da ara ara gelen bi hamileyim ben hissi var bide üç gündür afedersin idrarım turuncuya döndü benim idrarım hep sarıdır bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün 12. Günüm bitti acaba iğneden dolayı da bunları yaşıyor olabilir miyim diye de düşünüyorum
Valla canım kendime söz verdim cuma sabahı yapıcam diye cuma 15. Gün olacak o gğne çıkar artık diye düşünüyorum umarım iğneden değil de gerçekten hamileliiktendirCanım iğnenin cok etkisi var ya hatta test yapsan iki çizgiyi bile görürsün düşün .. ama rabbim çabanı boşa çıkarmasın inşallah
Umarım cnm 15. Günde çıkar kuzum ha bide ağır iş yapma kendini yorma eğer olmuşsa tutunması açısından cnmValla canım kendime söz verdim cuma sabahı yapıcam diye cuma 15. Gün olacak o gğne çıkar artık diye düşünüyorum umarım iğneden değil de gerçekten hamileliiktendir
Valla ağır iş yapmıyorum ama bu aralar sürekli misafirim olduğu için mutfakta çok zaman geçiriyorum mesela iki üç gecedir kısa kolluyla kapriyle yatıyorum çünkü başta çok üşüyüp yatıyorum gece aman Allahım bir sıcak basıyo ki uykudan uyandırıyo beni bende çözüm olarak yazlık geceliklerimle uyumaya karar verdim bakalım ne olacak sonuç cuma günü yazarım buraya mutlaka teşekkür ederim cevapların içinUmarım cnm 15. Günde çıkar kuzum ha bide ağır iş yapma kendini yorma eğer olmuşsa tutunması açısından cnm ☺☺
Ah ah bu misafirler basa belaValla ağır iş yapmıyorum ama bu aralar sürekli misafirim olduğu için mutfakta çok zaman geçiriyorum mesela iki üç gecedir kısa kolluyla kapriyle yatıyorum çünkü başta çok üşüyüp yatıyorum gece aman Allahım bir sıcak basıyo ki uykudan uyandırıyo beni bende çözüm olarak yazlık geceliklerimle uyumaya karar verdim bakalım ne olacak sonuç cuma günü yazarım buraya mutlaka teşekkür ederim cevapların için❤
Belki de uğurlu geliyodur o misafirlerAh ah bu misafirler basa belabende o ay öğrendiğim gün misafir gelmişti yatıya Hayırlısı Artık cnm güzel haberini bekliyorum o zaman bnde teşekkür ederim iyi geceler
Evet hala olmadım kuşum. Dün çok fazla kasık ağrısı çektim. Test yaptım ama negatif. 2 defa bu kadar gecikme oldu bende. Birinde soğan suyu içmiştim. Birinde antibiyotik fitil kullanıyordum onlara bağlamıştım.Gecikme hala devam mı ediyor bence hamilesin ya ☺
Canım sana umud olsun benim bir arkadaş nerdeyse iki aylık hamileydi ne kanda çıkıyordu nede idrar daEvet hala olmadım kuşum. Dün çok fazla kasık ağrısı çektim. Test yaptım ama negatif. 2 defa bu kadar gecikme oldu bende. Birinde soğan suyu içmiştim. Birinde antibiyotik fitil kullanıyordum onlara bağlamıştım.
bilmiyorum neden bu sefer bu kadar gecikti. Geç döllenme olsa bu kadar uzun süre negatif görür müydüm acaba ya
Ay inşallah bebeğim yaa. Böyle beklemekte değişik oluyorCanım sana umud olsun benim bir arkadaş nerdeyse iki aylık hamileydi ne kanda çıkıyordu nede idrar da ☺☺ Bazen geç çıkar inşlalah şeninde öyledir alan ın izniyle☺
Gizemm bi haftalık hamileyim akşam kçönve gebelik testi yaptım sonra kan testi yaptım bebeğimCanım sana umud olsun benim bir arkadaş nerdeyse iki aylık hamileydi ne kanda çıkıyordu nede idrar da ☺☺ Bazen geç çıkar inşlalah şeninde öyledir alan ın izniyle☺
Rabbim sana da hayırlısıyla hayırlı gebelik hayırlı bebek hayırlı doğum hayırlı Anne baba olabilmeyi nasip eder inşallahGebe olan arkadaslar bizlerede dua edin nolursunuz :) Rabbim bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Aminn Rabbim isteğen herkese nasip etsinRabbim sana da hayırlısıyla hayırlı gebelik hayırlı bebek hayırlı doğum hayırlı Anne baba olabilmeyi nasip eder inşallah
Ay ay ay maşallahhGizemm bi haftalık hamileyim akşam kçönve gebelik testi yaptım sonra kan testi yaptım bebeğim ❤
Bize de nasip olacaktır elbet cnm sabır sadeceGebe olan arkadaslar bizlerede dua edin nolursunuz :) Rabbim bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Değerim 37 çıktı yarın adet olmam gerekiyodu ama ben belirtiler üzerine dün test yaptımAy ay ay maşallahhne kadarsevindim Kuran rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ya değer kaç çıktı ☺☺☺
Kız bende iki gündür adet olamadım test bile yapmaya üşeniyorumDeğerim 37 çıktı yarın adet olmam gerekiyodu ama ben belirtiler üzerine dün test yaptım
Ne demek kuzum benim rabbim daha güzel günlerini de görmeyi nasip etsin inşallahİnşallah en yakın zamanda senin d ehabeirni alırız canım benim bilgilerin için çok teşekkür ediyorum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?