Gebeliğe Hazırlık Koyu sarı akıntı neden olur adete 4 gün kaldı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da ara ara gelen bi hamileyim ben hissi var bide üç gündür afedersin idrarım turuncuya döndü benim idrarım hep sarıdır bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün 12. Günüm bitti acaba iğneden dolayı da bunları yaşıyor olabilir miyim diye de düşünüyorum

Canım iğnenin cok etkisi var ya hatta test yapsan iki çizgiyi bile görürsün düşün .. ama rabbim çabanı boşa çıkarmasın inşallah

Canım iğnenin cok etkisi var ya hatta test yapsan iki çizgiyi bile görürsün düşün .. ama rabbim çabanı boşa çıkarmasın inşallah
Valla canım kendime söz verdim cuma sabahı yapıcam diye cuma 15. Gün olacak o gğne çıkar artık diye düşünüyorum umarım iğneden değil de gerçekten hamileliiktendir

Valla canım kendime söz verdim cuma sabahı yapıcam diye cuma 15. Gün olacak o gğne çıkar artık diye düşünüyorum umarım iğneden değil de gerçekten hamileliiktendir
Umarım cnm 15. Günde çıkar kuzum ha bide ağır iş yapma kendini yorma eğer olmuşsa tutunması açısından cnm

Umarım cnm 15. Günde çıkar kuzum ha bide ağır iş yapma kendini yorma eğer olmuşsa tutunması açısından cnm ☺☺
Valla ağır iş yapmıyorum ama bu aralar sürekli misafirim olduğu için mutfakta çok zaman geçiriyorum mesela iki üç gecedir kısa kolluyla kapriyle yatıyorum çünkü başta çok üşüyüp yatıyorum gece aman Allahım bir sıcak basıyo ki uykudan uyandırıyo beni bende çözüm olarak yazlık geceliklerimle uyumaya karar verdim bakalım ne olacak sonuç cuma günü yazarım buraya mutlaka teşekkür ederim cevapların için

Ah ah bu misafirler basa bela bende o ay öğrendiğim gün misafir gelmişti yatıya Hayırlısı Artık cnm güzel haberini bekliyorum o zaman bnde teşekkür ederim iyi geceler

Ah ah bu misafirler basa bela bende o ay öğrendiğim gün misafir gelmişti yatıya Hayırlısı Artık cnm güzel haberini bekliyorum o zaman bnde teşekkür ederim iyi geceler
Belki de uğurlu geliyodur o misafirler teşekkür ederim canım inşallah yazıcam buraya

Gecikme hala devam mı ediyor bence hamilesin ya ☺
Evet hala olmadım kuşum. Dün çok fazla kasık ağrısı çektim. Test yaptım ama negatif. 2 defa bu kadar gecikme oldu bende. Birinde soğan suyu içmiştim. Birinde antibiyotik fitil kullanıyordum onlara bağlamıştım.
bilmiyorum neden bu sefer bu kadar gecikti. Geç döllenme olsa bu kadar uzun süre negatif görür müydüm acaba ya

Canım sana umud olsun benim bir arkadaş nerdeyse iki aylık hamileydi ne kanda çıkıyordu nede idrar da Bazen geç çıkar inşlalah şeninde öyledir alan ın izniyle

Canım sana umud olsun benim bir arkadaş nerdeyse iki aylık hamileydi ne kanda çıkıyordu nede idrar da ☺☺ Bazen geç çıkar inşlalah şeninde öyledir alan ın izniyle
Ay inşallah bebeğim yaa. Böyle beklemekte değişik oluyor

Canım sana umud olsun benim bir arkadaş nerdeyse iki aylık hamileydi ne kanda çıkıyordu nede idrar da ☺☺ Bazen geç çıkar inşlalah şeninde öyledir alan ın izniyle
Gizemm bi haftalık hamileyim akşam kçönve gebelik testi yaptım sonra kan testi yaptım bebeğim

Gebe olan arkadaslar bizlerede dua edin nolursunuz :) Rabbim bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Gebe olan arkadaslar bizlerede dua edin nolursunuz :) Rabbim bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Rabbim sana da hayırlısıyla hayırlı gebelik hayırlı bebek hayırlı doğum hayırlı Anne baba olabilmeyi nasip eder inşallah

Gizemm bi haftalık hamileyim akşam kçönve gebelik testi yaptım sonra kan testi yaptım bebeğim ❤
Ay ay ay maşallahh ne kadarsevindim Kuran rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ya değer kaç çıktı

Bize de nasip olacaktır elbet cnm sabır sadece Benim nerdeyse 2 yıl olacak inşallah en yakın zaman da hepimizin olacak

Ay ay ay maşallahh ne kadarsevindim Kuran rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ya değer kaç çıktı ☺☺☺
Değerim 37 çıktı yarın adet olmam gerekiyodu ama ben belirtiler üzerine dün test yaptım

İnşallah en yakın zamanda senin d ehabeirni alırız canım benim bilgilerin için çok teşekkür ediyorum

İnşallah en yakın zamanda senin d ehabeirni alırız canım benim bilgilerin için çok teşekkür ediyorum ❤
Ne demek kuzum benim rabbim daha güzel günlerini de görmeyi nasip etsin inşallah bu arada belirti yaz bakim bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…