Gebeliğe Hazırlık Koyu sarı akıntı neden olur adete 4 gün kaldı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inşallah bu duyguyu tez zaman da yaşarsın rabbim nasip etsin bende de işte oldu ama sevincim 3 gün sürdü tabi buna da şükür kuzum elbet nasip olacaktır kaç yıllık evlisin bu arada ?
6 senelik evliyim devlete gittim tüp bebek dediler mecburen çok zor bir durum herkesin bir süre sonra patır patır çocukları oluyor ve sen cevap veremiyorsun

6 senelik evliyim devlete gittim tüp bebek dediler mecburen çok zor bir durum herkesin bir süre sonra patır patır çocukları oluyor ve sen cevap veremiyorsun
Üzme kendini lütfen allah büyük olur elbet dualarım seninle kuzum nasip olacaktır illa ki

Bende herkese dua ediyorum amin inşallah bir an önce seninde olsun tez zamanda
Diğer mesajlarını okudum geçmiş olsun eşin varikosel ameliyati mi oldu?
Amin canım bnde hep dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin özellikle böyle yıllarca bekleyenlere evet cnm hemde çift taraflı ameliyat oldu iki ay önce kuzum

Amin canım bnde hep dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin özellikle böyle yıllarca bekleyenlere evet cnm hemde çift taraflı ameliyat oldu iki ay önce kuzum
Bizimde bir sene oluyor ameliyat olalı maalesef gelişme olmadığı için tüp bebek tedavisi geçtik

Eşinde mi çift taraflı ameliyat olmustu cnm .. allah ım ya tez zaman da inşallah
Canım evet çift taraflı ameliyat oldu bir sene oldu doktor 6 ayda sayı ve morfolojide değişme gösterir demişti fakat 1 sene oldu gelişme göstermedi bu bir sene içinde vitamin vs kullanıldı ama fayda etmedi iğne kullandı oda fayda etmedi geri kalan 4 ayda bekledik bir hamilelik olmadı maalesef bu süre zarfında umutlarım tukendi 6 sene geçtiği için daha fazla beklemek istemiyordum hemen tüp bebeğe başvurdum inşallah hakkımızda güzel şeyler olur

Allahım cok üzüldüm vallah şimdi bende korktum ya önce ki sayıları nasıldı peki düşük muydu hep .. bakalım benim de eşim 1 aya test olucak allahım hepimizin yardımcısı olsun üzme kendini lütfen dualarım seninle tez zaman da inşallah

Canım ilk önce ben gittim doktora bütün her şeyim yapıldı hiç bir sorun gözükmüyor dedi sonra doktor dediki bir de eşin sperm testi versin verdik baktık doktor kötü dedi varikosel var mı birde ona bakalım dedi baktilar dopler çekildi evet varikoselden kaynaklı olabilir dedi doktor hemen ameliyat dedi biz hemen ameliyata gitmek istemedik başka doktora daha sorduk.
Başka doktora bütün testlerimizi götürdük. Doktor direkt varikosel var dedi sperm geçişini engelliyor olabilir dedi ameliyat olman gerekiyor ileri seviyede demişti bizde ikinci doktorumuz sözüne güvendik sonrasında bize vitamin tedavisj uygulayacağıni söyledi
Ameliyattan bir ay sonra test istedi yaptırdık evet bir tık sayılar ameliyattan sonra iyi gözüküyordu bu arada morfoloji %1 sayı 10 milyon ileri hareketlilik %6 hemen testten sonra vitamin desteğine başlandı sonra 3-4 ay sonra tekrar test istedi gene gidip test yaptık morfoloji %1 sayı 10 milyon %7 ileri hareketlilik doktor vitaminleri bırakırdı iğneyle başlattı onu kullandıktan sonra tekrar test istedi ameliyattan sonra yaklaşık 7 - 8 ay geçmişti iğnelerden gene faydasız kalmış morfoloji %1 sayı 10 milyon ileri hareketlilik %6 sonra artık biz kendimiz tedaviyi bıraktık zaten doktorun diyecegi şey tüp bebekti bizde 3 - 4 ay içinde tüp bebeğe başvurduk
Eylülde devlet hastanesine gidip başvuruda bulunduk bütün testler yapıldı bir kaç aya rapor çıktı
Ocak ayına gün verdiler ama morfoloji denilen şeyden dolayı ben olmadığı düşünüyorum
Sayı bir şekilde artabilir ama morfoloji kolay kolay düzelmiyor denildi

Aynı belirtileri yine yaşıyorum hadi hayırlısı inşallah
Canım benimde koyu sarı akıntım var hemde avcumun içi kadar falan geliyor bir korktum mantar mı diye ama kokusuz kaşıntısız ağrısız sadece sarı akıntı anlam veremedm inşallah gebelik belirtisidir dua edelim

Canım inşallah ben bu belirtiyi yaşadığım ay hamileydim Darısı basına ve bize inşalalh

Benimde adete 3 gün var dünden beri sarı akıntım var ama kokusuz adet oluyormuş gibi geliyo bakıyorum sarı akıntı bide üç dört gündür gece üşüyerek yatıyorum gece aşırı sıcaklayarak uyanıyorum bi de sadece sol göğsümün koltuk altı kenarından bi ağrı var ve taş gibi o ağrıyan kısım

İnşlalah hamilesindir canım bu belirtiler hamileliğe işaret bnde cok sarı kokusuz akıntı vardı hatta adet ağırsı da oluyordum ara ara ama bi baktım hamileyim tabi senden uzak kimyasal oldu sonuç .. rabbim kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…