• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens koyu Yeşil lenste en doğal marka hangisi?

Morgenstern

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
109
0
46
İzmir
Arkadaşlar doğal duran çok güzel lensler var...Çok beyaz tenliyim ve koyu yeşil inanılmaz duracağa benziyor.Lütfan (hazel değil) koyu çam yeşili lens tecrübeniz varsa paylaşır mısınız? rainbow dark green aradığım gibi duruyor ama emin olamadım..

ben rainbow dark green kullandım ve memnun kalmadım...dark greenlerin pupili rainbowun diğer renklerine göre extra geniş ayrıca..ve yeşilini de dibine girmeden göremiyorsun...üstelik genel görünüm olarak kahve gözleri siyaha çeviriyor ve gözün ferini alıyor resmen..tavsiye etmem..siyaha yakın sönük bir yeşil sonuç veriyor..
onun yerine solotica hidrocor verde daha iyi bence...hem rengi daha çok farkediliyor hem de pupili daha dar...rainbow dark greenden çok daha yoğun rengi var..

Son düzenleme:
güneşcim iyi biliyorsun.baktım gerçekten dediğin kadar var... Ama ben damar damar görünmeyecek gibi arıyorum solotica'nınkiler öyle mi...bi de böyle göze gazete kağıdı yapıştırmış gibi duranlar var ya böyle benek benek parlıyor.hatta sen demişsin kum serpilmiş gibi fln diye...öyle istemiyorum işte:9:

güneşcim iyi biliyorsun.baktım gerçekten dediğin kadar var... Ama ben damar damar görünmeyecek gibi arıyorum solotica'nınkiler öyle mi...bi de böyle göze gazete kağıdı yapıştırmış gibi duranlar var ya böyle benek benek parlıyor.hatta sen demişsin kum serpilmiş gibi fln diye...öyle istemiyorum işte:9:

canım hem dark green hem de verde kullanan birisi olarak ikisinden birini seç deseler kesinlikle verde derim...ancak koyu yeşil oldukları için yine gözün doğal parlaklığını biraz kesip gölgelediğini de eklemeden edemeyeceğim...yani dark greende sözettiğim etki bundada bir parça var ama dark green kadar değil...senin istediğin bu koyu yeşil tonları hangi marka olursa olsun biraz gözleri koyulaştırma ve ışıklarını kesme durumları var...ve tahmin edersin uzak mesafeden yeşil yeşil parlayıp kendilerini belli etmiyorlar..konuşma mesafesi boyunca yeşil gözlüsün sadece...ama gözünün dibine de girseler lens diyen olmaz...ışık vurunca gerçek gözümdeki sarımsı balımsı ışık yansımaları lensliyken olmuyor lensin rengi baskın geliyor...verdeyi şu an kullanıyorum...sana son hallerini de ekleyim..dark greenle karşılaştırırsın :34: dark green daha renksiz daha pastel ve daha siyahımsıydı..verdeler daha renkli ve trafik lambasındaki yeşil ışığın tonundalar...

canım o resimlerde kum dökmüş gibi nokta nokta gözüken resimler makro çekimden kaynaklı olduğu için öyle gözüküyorlar..gerçekte çok fazla belli olmuyor (kendi göz renginden çok uzak renkte lens seçilmezse tabi) verde koyu renk olduğu için kum tanecikleri görüntüsünün minimum olduğu bir lens canım..şayet buna rağmen de olursa sauflon all in one light solusyonu uzun süre kullanmaktan dolayı oluyor...gazete kağıdı yapıştırılmış gibi duran soloticalar da opak renkler dediklerimiz topazio, quartzo ve esmeralda renkleri..bunların dışındakiler daha gözle kaynaşan tipten :)
sana fikir olsun diye verdelerimin resmini ekliyorum :3: üzerine tıklayınca büyüyo resimler...

$v1.webp$v2.webp$v3.webp

Son düzenleme:
ayyy canım benim o kadar yardımcı oldun ki.:17::54: ben bir zamanlar hem freshlook mavi hem de all in one light solüsyon kullanıyordum.gözlerim,lensleri çıkarana kadar kıpkırmızı oluyordu... acemilik işte:1:

ben koyu kahveye dönük göz rengim var..esmeralda çok açık yani gözümün rengini çok açsın istrmiyrm..verdeler harika yani dark green e yakın(koyu yeşil ve hareli bir lens istyrmm lütfen önerilerinizi bekliyorum...çok acill tşkler öptmm hepinizi:54:

ben koyu kahveye dönük göz rengim var..esmeralda çok açık yani gözümün rengini çok açsın istrmiyrm..verdeler harika yani dark green e yakın(koyu yeşil ve hareli bir lens istyrmm lütfen önerilerinizi bekliyorum...çok acill tşkler öptmm hepinizi:54:

teşekkür ederim canım :)
ben dark green de kullandım..ve ikisini de kullanan birisi olarak verde onlardan daha güzel diyorum..
çünkü dark green gözleri koyu yeşilden ziyade siyaha dönük çok koyu kahveye çeviriyor ki benim gözlerim öyle koyu kahve falan olmadığı halde...ve böyle çok hafif bir yeşil yansıma ekliyor dark green önermem...
verdelerin yeşili dark greenden çok daha farkedilir şekilde..ancak çok da doğal bir yeşil diyemem..yakın mesafeden görünümü gerçek insan gözünde olmayacak kadar saf ve yoğun bir yeşil..ve ışığa göre renk değiştiren bir renk değil..yani fotoda nasıl görüyorsan reelde de hep öyle görünüyorlar..tonu değişmiyor..ama uzaklardan ben lensim diye bağırmıyor..yakından biraz sorun olabilir..ama bir çimen yeşili oluyor biraz iddialı...ve sadece koyu tonda saçlarla iyi duruyor..geçenlerde saçlarımı biraz açtırmıştım ve o saçıma göre koyu vede çok renkli kalmışlardı ve lens oldukları renginden çok belli oluyordu...

bir de hafif makyajlı verde resimleri koyayım..fikrin daha netleşir belki :)

whijc9.jpg

1zvo5w.jpg

9q9vm9.jpg

Son düzenleme:
:54::54:ama ben koyu yeşil istyrm..senin önericeğin ne olr tatlım...kararsız kaldım..ben hareli lensleri daha çok beğeniyrm.göze canlılık veriyor.haresiz olan daha cansız..tabi zevk meselesi..
ben grafite ve verde arasında kararsız kaldım..koyu çimen yeşili istyrm haresi yoğun olan..ama asla ben burdayım diye bağırmayan istyrm..sence cnmmmm...öptmm yanaktannn

:54::54:ama ben koyu yeşil istyrm..senin önericeğin ne olr tatlım...kararsız kaldım..ben hareli lensleri daha çok beğeniyrm.göze canlılık veriyor.haresiz olan daha cansız..tabi zevk meselesi..
ben grafite ve verde arasında kararsız kaldım..koyu çimen yeşili istyrm haresi yoğun olan..ama asla ben burdayım diye bağırmayan istyrm..sence cnmmmm...öptmm yanaktannn

yelendaacığım bu bendeki verdeler haresiz olan hidrocor serisinden..ancak doğal gözüm hareli olduğu için gerçek hayatta lensler de hareli gibi duruyor..yani çevresindeki hare siyah olmuyorda lensin yeşili gibi yeşil hareler oluşuyor...eğer senin gözünde de hare varsa ve belirginse hidrocor da sende hareli görünecektir :) :31:

yanlız yakından görenler bu yeşilin lens olduğunu malesef ki anlıyorlar zaten resimlerden de tahmin edersin...uzak masefeden renkli renkli parlayan bir lens değil...uzaktan ben lensim demiyor ama yakından baya baya diyor :)) ama tabi bir b&l gibi freshlook gibi iğrenç dokuda değiller..dokudan değil de rengin yoğunluğundan anlaşılıyor...insanlar gözleriniz çok güzel demiyorlar ama lensleriniz çok ilginçmiş çok değişik diyorlar...yakışmış diyorlar...böyle lens görmemiştim diğer lenslere benzemiyor diyenler de oluyor..eğer böyle tepkilere hazırsan sorunum yok diyorsan önerebilirim
nc ve charm serisi ise hareli seriler..ama bu rengin o serilerini kullanmadığım için yorum yapamıyacağım :) cor verdelerden hem memnunum hem de değilim..bazen çok beğeniyorum..bazen de gözüme çok cırt geliyor..açıkcası pek karar veremedim kendisi hakkında..ama pupil boşluğu görüntüsünün en az olduğu lenslerden birisi kesin olarak onu diyebilirim :)
canım grafite bulanık bir renk onu söyleyim..verdeler gibi saf ve net bir renk değil...:34:
canım bir de solotica dışında önereceğim..koyu yeşil olmayan ama koyu yeşil duran bir lens var...rengini sonradan değiştirmedilerse b&l nin starcolors II serisinde dark hazel diye bir renk vardı hareli...ismi koyu elaydı ama gözümde pastel bir koyu yeşil duruyordu...verdeler kadar aşırı yeşil değildiler..deneme şansın varsa optikçide bu renge de bakabilirsin canım..renk nispeten koyu olduğu için damarları diğer renkler kadar belli olmuyor..

Son düzenleme:
Back
X