Kozlar acil yorum lütfen 🥺

yagizayaz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2022
41
17
3
36
Kızlar 21+4 gebeyim iki gündür karnımın üst tarafında batma oluyor bir hareket yapınca bir yere çarpmış gibi karının üst kısmına anlık ağrı gelip gidiyor doktoruma sordum artarsa kontrol edelim dedi çok korktum tedirgin oldum içim rahat değil hiç 🥺🥺🥺🥺

Kızlar 21+4 gebeyim iki gündür karnımın üst tarafında batma oluyor bir hareket yapınca bir yere çarpmış gibi karının üst kısmına anlık ağrı gelip gidiyor doktoruma sordum artarsa kontrol edelim dedi çok korktum tedirgin oldum içim rahat değil hiç 🥺🥺🥺🥺

Ben de yaşadım hatta zaman zaman hala ciddi canımı acıtır şekilde yaşıyorum. Çok şükür herhangi bir problemimiz yok

Korkup strese girmeyin doktorunuz aciliyet görse hemen çağırırdım dönem dönem ağrılar normal pozisyonu yola vs alakalı olabilir takip edin bakalım artacak mı

Back
X