Kozmetik :(

Karpuzlu araba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.336
548
29
Moralim cok bozuk Instagramdan makyaj sıparıs ettım rezalet. Sankı defodan cıkarmıslar. Ruj kırık urunun bırı eksık. Asla ınternetten paylasıldıgı gıbı degıl. 4 gun bekledim heyecanla guzel bısı gelıcek sandım. İşin kotü tarafı ben far surmeyı bılmemkı. Ben lıkıt, maskara, fontoten, kapatıcı,ruj. Bıtek bunları kullanırım hangı kafayla aldım bilmiyorum :/ gercekten haram zıkkım olsun kandırıldım resmen

ınternette gorunen

Eklentiler

• Screenshot_20191207-110507.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 1.276
aslında görebildiğim kadarıyla bilinen markaları koymuşlar. elinize ne geldi

Kusura bakmayin ama butun magazalarin kendi orjinal siteleri varken, koca koca magazalari varken gidip internet üzerinden ne oldugu belirsiz marka veya kişilerden ürün alip magdurum diyene de "ee haketmissin" diyorum ben.
En azindan guvenli ve sonradan muhattap bulabileceginiz sitelerden alisveris yapsaydiniz haram etmek yerine iletisime gecip telafisini isterdiniz.

the balm markası sanırım bir tanesi. o bile yeterince pahalı. hepsini 99 tl İMKANSIZ.
aslında duruma uyanmanız lazımdı. ben the balmdan indirimli bir ruju 35-40 indirimsiz 70 tl
Sonradan anladım ama ıptal etmek istemedım. Ses atmıstı wpten guvenmek istedim

the balm markası sanırım bir tanesi. o bile yeterince pahalı. hepsini 99 tl İMKANSIZ.
aslında duruma uyanmanız lazımdı. ben the balmdan indirimli bir ruju 35-40 indirimsiz 70 tl

Hicbirinin orjinal urun oldugunu dusunmuyorum. Fotograftaki sozde loreal fondotenin oyle bir ambalajini ömrümde gormedim. 3 kuruşa 10 ürün almak için ugraşan boyle olur.

Ya ilk defa yaptım. Yegenım sıparıs etmıstı ama onunkı farklı sıte. Hersey mukemmeldı. Bende bu sayfadan ettım. Etmez olsaydım

yegenım bunu sıparıs etmıstı aynısı geldi ve cok guzellerdı. Benım hatamda farklı sıteden sıparıs vermek

Ya ilk defa yaptım. Yegenım sıparıs etmıstı ama onunkı farklı sıte. Hersey mukemmeldı. Bende bu sayfadan ettım. Etmez olsaydım

99 liraya bu markalarla birlikte boyle bir paket a la maz sin ister başka siteden olsun nerden olursa olsun. Yegenine gelenler de orjinal degil daha iyi görünen çakma ürünlerdir sadece. Bazilari orjinallarine daha yakin şekilde ambalajlaniyor.

Yüze sürülüyor bunlar nasil cesaret edip onunuze geleni aliyorsunuz hayret birsey, bunlari yuzume surecegime makyaj yapmayi birakirim ben olsam.

Eki Görüntüle 2564144 yegenım bunu sıparıs etmıstı aynısı geldi ve cok guzellerdı. Benım hatamda farklı sıteden sıparıs vermek

Bunlar merdiven altı, 100 liralara böyle bir set olmaz-olamaz. İçerikleri nedir, ne boyasıdır kremidir; sürmeyin yüzünüze Allah korusun, türlü türlü hastalığa, cilt bozukluğuna sebep olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…