- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.336
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
çok parçası varmış hepsi mi kalitesiz? ınternette gorunen
Evet rujlar zatem berbat. Bıde cızıkler falan var. Eskı gorunuyorlar. Fondotende kıvamı tuhafçok parçası varmış hepsi mi kalitesiz?
Aynencilde temas eden bu tip şeyleri internet üzerinden almamak lazım.
Sonradan anladım ama ıptal etmek istemedım. Ses atmıstı wpten guvenmek istedimthe balm markası sanırım bir tanesi. o bile yeterince pahalı. hepsini 99 tl İMKANSIZ.
aslında duruma uyanmanız lazımdı. ben the balmdan indirimli bir ruju 35-40 indirimsiz 70 tl
the balm markası sanırım bir tanesi. o bile yeterince pahalı. hepsini 99 tl İMKANSIZ.
aslında duruma uyanmanız lazımdı. ben the balmdan indirimli bir ruju 35-40 indirimsiz 70 tl
İade yok degısım variade edin hiç bekletmeyin elinizde
Ya ilk defa yaptım. Yegenım sıparıs etmıstı ama onunkı farklı sıte. Hersey mukemmeldı. Bende bu sayfadan ettım. Etmez olsaydımKusura bakmayin ama butun magazalarin kendi orjinal siteleri varken, koca koca magazalari varken gidip internet üzerinden ne oldugu belirsiz marka veya kişilerden ürün alip magdurum diyene de "ee haketmissin" diyorum ben.
En azindan guvenli ve sonradan muhattap bulabileceginiz sitelerden alisveris yapsaydiniz haram etmek yerine iletisime gecip telafisini isterdiniz.
Ya ilk defa yaptım. Yegenım sıparıs etmıstı ama onunkı farklı sıte. Hersey mukemmeldı. Bende bu sayfadan ettım. Etmez olsaydım
Eki Görüntüle 2564144 yegenım bunu sıparıs etmıstı aynısı geldi ve cok guzellerdı. Benım hatamda farklı sıteden sıparıs vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?