Kozmetik :(

Adı sanı belli olmayan bu sayfalardan hangi akılla alıyorsunuz bunları yüzünüze sürüyorsunuz anlamam.Bir sürü zincir kozmetik mağazası var gidin gözünüz göre göre ordan alın.

ınternette gorunen
Ben bir fondotene 100 lira verirken ki en uygun eli yüzü düzgün ürün 50 liradan başlarken, bu seti 99 liraya almayı beklemeniz inanılır gibi değil.

Içinde bir sürü ürün var, bu kadar ürünün 99 lita olması mantıklı mi. Bugün bir fırça bile 15, 20 liradan aşağı degil. Siz bu ürünleri bu fiyata alıp bir de yüzünüzesürmeyi planlıyorsunuz. Cilt kanserine davetiye.

Adı sanı belli olmayan bu sayfalardan hangi akılla alıyorsunuz bunları yüzünüze sürüyorsunuz anlamam.Bir sürü zincir kozmetik mağazası var gidin gözünüz göre göre ordan alın.
Ya ben zaten kullandıgım makyajlar bellidir. Ben burda gorulen cogu urunu kullanmayı bilmem. Nasıl aldım bende anlamadım

Kuzum bunlar sahte.. oradaki bir fondötenin fiyatı bile sadece 100 150 den başlıyor. İade etme imkanin varsa geri gönder sürme yüzüne bilinmeyen seyleri

Ya bu kadar çok ürünü 90 TL ye alabileceğini nasıl düşünürsün ki bir sürü Gratis Watsons indirimi oluyor onu geçtim güvenilir internet siteleri var. Instagram ne yaa meediven altı yerlerde üretilen pis seyleri bide vergisiz satıyorlar haram para resmen size ders olsun çok da üzülmeyin bundan sonra düzgün yerlerden alın

Ben ılkkez sıparıs verdim. Burda gorunen cogu makyajı kullanmayı bılmem. Kullandıgım ruj lıkıt fondoten kapatacı. Yegenımın gazına geldım. Allah'tan salatalık çıkmadı. Ben olaya sonradan uyandıgımda mesaj attım hakkınızda baya sıkayet var dıye. Bana dedikı 10.20 sıkayet var oda nazarımız olsun. Bız ürünleri gonderıyoruz farkındaysanız o sıkayetlerde salatalık cıktı yazmıyor. :) sıparıs elıme ulastı mesaj attım busefer cevp bıle vermedi

Kuzum bunlar sahte.. oradaki bir fondötenin fiyatı bile sadece 100 150 den başlıyor. İade etme imkanin varsa geri gönder sürme yüzüne bilinmeyen seyleri
Iade yokta degısım varmis. İnan hıc ugrasmak istemiyorum kaybettim parayı varsayıcam. 2 yas cocogumla bıde bunlarla ugrasamam

Bunların hepsi sahte. Icinde cesit cesit zararli kimyasallar var. Surmeyin, baskasina da vermeyin lutfen. Cope atin. Iade alirlarsa verin ama hic sanmiyorum muhattap bulacaginizi.. indirimleri takip edin surekli indirim oluyor zaten. N e oldugu belli olmayan seyleri lutfen almayin bunlar hastalik saciyor.

Acılı şalgam içtim ustune :) yapcak bısı yok

Iade yok degısım var. Ama ugrasmak istemiyorum. Mesaj attım cevap bıle vermedıler. Urunu alana kadarmıs demekkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…