- 22 Mayıs 2010
- 1.653
- 2.346
- 658
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bunlar sahte ne yazık ki. Kryolan supracoloru tek başına 200 tl ye bile alamazsınız.Eki Görüntüle 2564141 Eki Görüntüle 2564141 bana gonderılen
Ben bu dedıgın markaları hıc duymadım zaten. Bı anlık gaza geldım sanırımBunlar sahte ne yazık ki. Kryolan supracoloru tek başına 200 tl ye bile alamazsınız.
Valla saka bı yanada. Belki psikolojiktır. Yuzum yanıyor sanki konu acmadan once yanmıyordu. Fondoten surdumSemt pazarlarında hep son model markaları satıyorlar o hesap olmuş
Orda deneyenleri görünce aklıma haberlere çıkanlar geliyor
Ben bir fondotene 100 lira verirken ki en uygun eli yüzü düzgün ürün 50 liradan başlarken, bu seti 99 liraya almayı beklemeniz inanılır gibi değil. ınternette gorunen
Ya ben zaten kullandıgım makyajlar bellidir. Ben burda gorulen cogu urunu kullanmayı bilmem. Nasıl aldım bende anlamadımAdı sanı belli olmayan bu sayfalardan hangi akılla alıyorsunuz bunları yüzünüze sürüyorsunuz anlamam.Bir sürü zincir kozmetik mağazası var gidin gözünüz göre göre ordan alın.
Ben ılkkez sıparıs verdim. Burda gorunen cogu makyajı kullanmayı bılmem. Kullandıgım ruj lıkıt fondoten kapatacı. Yegenımın gazına geldım. Allah'tan salatalık çıkmadı. Ben olaya sonradan uyandıgımda mesaj attım hakkınızda baya sıkayet var dıye. Bana dedikı 10.20 sıkayet var oda nazarımız olsun. Bız ürünleri gonderıyoruz farkındaysanız o sıkayetlerde salatalık cıktı yazmıyor. :) sıparıs elıme ulastı mesaj attım busefer cevp bıle vermediBen bir fondotene 100 lira verirken ki en uygun eli yüzü düzgün ürün 50 liradan başlarken, bu seti 99 liraya almayı beklemeniz inanılır gibi değil.
Içinde bir sürü ürün var, bu kadar ürünün 99 lita olması mantıklı mi. Bugün bir fırça bile 15, 20 liradan aşağı degil. Siz bu ürünleri bu fiyata alıp bir de yüzünüzesürmeyi planlıyorsunuz. Cilt kanserine davetiye.
Iade yokta degısım varmis. İnan hıc ugrasmak istemiyorum kaybettim parayı varsayıcam. 2 yas cocogumla bıde bunlarla ugrasamamKuzum bunlar sahte.. oradaki bir fondötenin fiyatı bile sadece 100 150 den başlıyor. İade etme imkanin varsa geri gönder sürme yüzüne bilinmeyen seyleri
Orjinal degil bunlar kopyalari o markalarin. Bir fondöten fiyatina tjm seti almistirsiniz buyuk ihtimal. Almadan farkina varsaydiniz keske. Yapcak bisi yok konuşun iade edebilirsenjz edin edemiyosaniz ustune su icip sineye cekilin. Yüzünüze cildinize yazik kullanmayın bu ürünleri.Eki Görüntüle 2564141 Eki Görüntüle 2564141 bana gonderılen
Adım gıbı eminim o kesinlikle loraelın fontotenı degil. Orjınalı degılEvet rujlar zatem berbat. Bıde cızıkler falan var. Eskı gorunuyorlar. Fondotende kıvamı tuhaf
Acılı şalgam içtim ustune :) yapcak bısı yokOrjinal degil bunlar kopyalari o markalarin. Bir fondöten fiyatina tjm seti almistirsiniz buyuk ihtimal. Almadan farkina varsaydiniz keske. Yapcak bisi yok konuşun iade edebilirsenjz edin edemiyosaniz ustune su icip sineye cekilin. Yüzünüze cildinize yazik kullanmayın bu ürünleri.
aynen okadar loreal kullaniyorum fondotenlerin hepsini bilirim böyle fondoteni yok lorealin ..Adım gıbı eminim o kesinlikle loraelın fontotenı degil. Orjınalı degıl
Iade yok degısım var. Ama ugrasmak istemiyorum. Mesaj attım cevap bıle vermedıler. Urunu alana kadarmıs demekkıBunların hepsi sahte. Icinde cesit cesit zararli kimyasallar var. Surmeyin, baskasina da vermeyin lutfen. Cope atin. Iade alirlarsa verin ama hic sanmiyorum muhattap bulacaginizi.. indirimleri takip edin surekli indirim oluyor zaten. N e oldugu belli olmayan seyleri lutfen almayin bunlar hastalik saciyor.
Ne bilim yegenım sagolsun gazına geldım azıcıkLorealin böyle bir fondoteni bile yok kandirilmissiniz ama bile bile kandirilmissiniz.. instagramdan ne oldugu belli olmayan uygun fiyatta kozmetikmi alinir?
Canım o zaman at gitsin, kullanma. Çok zararlı bunlarIade yokta degısım varmis. İnan hıc ugrasmak istemiyorum kaybettim parayı varsayıcam. 2 yas cocogumla bıde bunlarla ugrasamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?