Kozmetik :(

Ya ben zaten dedıgım gıbı o yazdıklarım dısında bilmem makyaj yapmayı. Yegenımın gazına geldım sanırm

Ya ben zaten dedıgım gıbı o yazdıklarım dısında bilmem makyaj yapmayı. Yegenımın gazına geldım sanırm

Kimsenin gazina gelmeyin. 100 liraya 1 ya da 2 ürün alin gerekirse ama boyle seyleri almayin. O marka yazanlar (loreal, thebalm, supra) zaten orjinal degil degillerdir, diger paletlerin üzerinde yazan markalari da hiç duymadim gormedim ne olduklari belli degil.

İndirim filan takip edin gidin gratise filan gorevlilere filan sora sora alin hic anlamiyorsaniz.

Sadece kryolan fondöten kendi internet sitesinde 250 lira. Sadece bir fondöten. Siz o kadar malzemeyi 100 liraya alırken ne bekliyordunuz ki? Keşke gratis vb yerlerden indirim günlerinde drug store ürünleri almayı tercih etseydiniz zaten çok makyaj da yapmıyormuşsunuz. Cildinize sürdüğünüz ürünler konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor. Geri dönüşü olmayan şeyler yaşamak istemezsiniz siz de.

Ben bunların taklit ürünler olduğunu düşünüyorum nedense mesela orada Loreal fondoten var orjinali kimbilir kaç para bu kimbilir kaç para bunlar 1 milyoncularda satılan makyaj malzemeleri kalitesinde orjinal makyaj malzemeleri varken bunu alman hata olmuş

Hata sizde de var.
Makyaj malzemesi bakılarak alınmalı.
Belki alerjik tepki verecek cildiniz vs.

bari avondan alışveriş yapsan 100 liraya 4 parça ürün alırdın simdi bu çakma ürünleri at çöpe gitsin bence yüzüne sürme hiç birini
Avonun uyesym ama makyajlarını begenmıyorum acıkcası. Parfumlerını beğeniyorum. Bunları zaten kullanmam bilmiyorumda kullanmayı. Kardesım ıster buyuk ihtimal Ogrencıye hersey orjınal yeterkı ucuz olsun yada bedava olsun :) ona veririm

büyük küçük kimseye verme onları bence at cildi bozar sonrası daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…