- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 358
- 40
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
güzelde görünüyormus görselde ınternette gorunen
Ya ben zaten dedıgım gıbı o yazdıklarım dısında bilmem makyaj yapmayı. Yegenımın gazına geldım sanırm99 liraya bu markalarla birlikte boyle bir paket alamazsin ister başka siteden olsun. Yegenine gelenler de orjinal degil daha iyi görünen çakma ürünlerdir sadece. Bazilari orjinallarine daha yakin ambalajlaniyor.
Yüze sürülüyor bunlar nasil cesaret edip onunuze geleni aliyorsunuz hayret birsey, bunlari yuzume surecegime makyaj yapmayi birakirim ben olsam.
Hıc bilmiyorum ama ıyı gorunuyorlardı. Enazından bnmkınden ıyıydı. OBunlar merdiven altı, 100 liralara böyle bir set olmaz-olamaz. İçerikleri nedir, ne boyasıdır kremidir; sürmeyin yüzünüze Allah korusun, türlü türlü hastalığa, cilt bozukluğuna sebep olur.
fandatöni kullanma içine sinmediyse diğerleri için de bilmiyorum eğer başka seti güzelse onlardan al neden iade yok kkiEvet rujlar zatem berbat. Bıde cızıkler falan var. Eskı gorunuyorlar. Fondotende kıvamı tuhaf
Hıc ugrasamam :/ sadece akıllanırımgüzelde görünüyormus görselde
sikayet etme imkaniniz var mi
Ayy yok valla ugrasamam bıdaha. Zaten yazdım onlara cevap bıle vermeye tenezzul etmedılerfandatöni kullanma içine sinmediyse diğerleri için de bilmiyorum eğer başka seti güzelse onlardan al neden iade yok kki
 ınternette gorunen
Oyle mi valla atıcam ozaman. Ayıp ya. Ilk kez sıparıs verdim netten su hale bakİnstagramda “ifşa dolandırıcı sayfalar “var oraya mesaj atın yardımcı oluyorlar
Ya ben zaten dedıgım gıbı o yazdıklarım dısında bilmem makyaj yapmayı. Yegenımın gazına geldım sanırm
Hata sizde de var.Moralim cok bozukInstagramdan makyaj sıparıs ettım rezalet. Sankı defodan cıkarmıslar. Ruj kırık urunun bırı eksık. Asla ınternetten paylasıldıgı gıbı degıl. 4 gun bekledim heyecanla guzel bısı gelıcek sandım. İşin kotü tarafı ben far surmeyı bılmemkı. Ben lıkıt, maskara, fontoten, kapatıcı,ruj. Bıtek bunları kullanırım hangı kafayla aldım bilmiyorum :/ gercekten haram zıkkım olsun kandırıldım resmen
Avonun uyesym ama makyajlarını begenmıyorum acıkcası. Parfumlerını beğeniyorum. Bunları zaten kullanmam bilmiyorumda kullanmayı. Kardesım ıster buyuk ihtimal Ogrencıye hersey orjınal yeterkı ucuz olsun yada bedava olsun :) ona veririmbari avondan alışveriş yapsan 100 liraya 4 parça ürün alırdın simdi bu çakma ürünleri at çöpe gitsin bence yüzüne sürme hiç birini
büyük küçük kimseye verme onları bence at cildi bozar sonrası daha kötüAvonun uyesym ama makyajlarını begenmıyorum acıkcası. Parfumlerını beğeniyorum. Bunları zaten kullanmam bilmiyorumda kullanmayı. Kardesım ıster buyuk ihtimal Ogrencıye hersey orjınal yeterkı ucuz olsun yada bedava olsun :) ona veririm
Oylede attığımı bilse kıyametı koparır. Ben ona soylerım gerısı ona kalmış napabılırmkibüyük küçük kimseye verme onları bence at cildi bozar sonrası daha kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?