- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Bu gece erken uyudu sanırım kv kp vardı misafiri yorulmustur 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zövüşüyorduk ehehehehehheheBalayındayken telefonla ne yapıyordunuz diye mi sordular ?Zövüşüyorduk yarıda kaldı deseydiniz ya.hey allam nasıl insanlar varmış?
Hormonlu,gdolu gıdalardan mıdır nedir kayınpederler, kayınvalide kılığında dolanıyor artık.![]()
Çok haklısın Can'ım ❣Tam günah olabilir ama mecburuysan ve böle yaparak biseyler duzelckse günah olmaz . Ne mutlu sna bk razısın eşinden . Keşke gözlerini açıkta görseydi braz . Eşinin ailesini sevmesen bile sevmiş gibi yap çevremden gördüm biliyorum . Onları eşine şikayet etme kötüleme . Her ne kadar kötü de olsalar eşinin ailesi sonuçta . Kim ailesini atmış ki demi kuzum . Hem ne kadar eşini sürelsan ailesini de sewmelisin .semiye calsmalisin mutluluğunuz için .. mrk etme böle yaparsan sonunda kazanan sn olursn . Ve esin zamanla hatlarını görecek kndne çeki düzen verecektir ve sni kırmamaya çalışacaktır. Hatta belki ilerde onlardan uzak yaşam ya karar vericektr. Sn bol bol dua et ve sabr et Cnm . Allah mükafatını vercktr elbet. Esin bi hata yaparsa mesela onun direkt yüzüne vurma aaa sn böle yaptın deme onun hatasını örtmeye çalış. Ki yüz göz olmiyasiniz ve sürekli de olmasa öv onu . Sna güveniyorum Bn de . De ki esin de karım bna güveniyor inanıyor onun güvenini sarsmamam lazm desin .
Aynen ben de havluyu kafama sarar üstüme bornoz giyer ay kusura bakmayın uygunsuz yakalandık derdim.. dinsizin hakkından imansız gelirmiş..Bizimkinde cat kapi gelme huyu da var neymis oglununevine gelirken soracak miymis. He bi pazar günü iliskiye girerken caldi kapimiz...!! Benim ...... koca hicbi tepki vermedi. Hayir insan sakadan bi sey soyler haber verseydiniz diye, kirilirlar diye onu bile yapmiyor.
Ahahahahahahahahah güldüm vallaAnaaaaaa bana geliyor mu acaba ben işi bıraktığımdan beri hiç Mail'lerime bakmıyorum bazen benim koca Mail'imi kullanmak durumunda kalır görüyor mu ki gerçi sanmam Görse de bakmaz hassastır kadınsal bi mevzuya denk gelirim diye ödü koparşaşkın yaaa
Amin Can'ım ...Ayyy okudum da bunları çok şükür kv ile aramızda 1600 km var bizde böyle olur muyduk acaba. Gerçi benim eşim zaten hiç aynı şehirde yaşamak istemiyor mesafelidir ben eşimden daha sık ararım annesini babasını misal. Ama yakın olunca Nasıl olur bilmem. AllH yardımcın olsun cnm berbat bi durum
Bnde kafamın dikine gidiyodum bazen bu bu sefer gemiyim ddm nolcak bazı püf noktalar yakaladım uyguluym ve gayet memnunum . Hem bu söylediklerimi ilşki koçu söyledi . Sıkıntı olmaz aksine güzel şeyler olablir uygula ve bna dua et kuzumÇok haklısın Can'ım ❣
Allah razı olsun çok iyi fikirler verdin bana
Uygulayacağım inşaallah![]()
Kuzum konunun başında izlemeyi bırak var sağ üstte ona tıklaBn bilerek açtığımda bu sayfadan slmem lazımkonu sahibi kuzum @Pinkhouselife61 bi el at :0
Tamam datlumBnde kafamın dikine gidiyodum bazen bu bu sefer gemiyim ddm nolcak bazı püf noktalar yakaladım uyguluym ve gayet memnunum . Hem bu söylediklerimi ilşki koçu söyledi . Sıkıntı olmaz aksine güzel şeyler olablir uygula ve bna dua et kuzum![]()
Uzak olsun iyi olsunKesinlikle Böyle iyi tamam çevremizde pek insan yok aileler hep beraber bişey yapınca biz fotolardan bakıyoruz anca ama böyle uzak olmak gayet iyi benim kv de iyidir hoştur ama çok karışır herşeye bide kıskanır oğlunu feci suratı falan düşer bariz devamlı çekilmez yani şükürler olsun o 1600 km ye kızzzz![]()
Bi sknti veya kafana takılan bisey olursa bna sıralarsın elimden geldqnce yardmcı olurum hyatmTamam datlum![]()
Aynen valla çok hassastır özel hayat konusunda özellikle kadınlara karşı en sevdiğim özelliklerinden biridir.Ahahahahahahahahah güldüm valla
Senin Ada'm görse bilemodunda olur anlattığına göre
![]()
Ay evet valla burda senin konum gibi konuları okuyunca çok üzülüyorum ve sinir oluyorum rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallahUzak olsun iyi olsun![]()
![]()
Ballısın tadını çıkar
Vurdu gol olduuuuuuuuKp size yapışık yaşamak istiyor değil, zaten öyle!
Kusura bakmayin ama evlilik sorumluluğu almayan bir adamla evlisiniz.
Yani siz daha çok çekersiniz.
Çözüm yok.
İki kişilik ilişkiye aileyi dahil eden adam, adam değildir.
Yazık olmuş.
Ay evet valla burda senin konum gibi konuları okuyunca çok üzülüyorum ve sinir oluyorum rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Kp size yapışık yaşamak istiyor değil, zaten öyle!
Kusura bakmayin ama evlilik sorumluluğu almayan bir adamla evlisiniz.
Yani siz daha çok çekersiniz.
Çözüm yok.
İki kişilik ilişkiye aileyi dahil eden adam, adam değildir.
Yazık olmuş.
Ben öyle bişey yapsam 7 düvel duyarAynen ben de havluyu kafama sarar üstüme bornoz giyer ay kusura bakmayın uygunsuz yakalandık derdim.. dinsizin hakkından imansız gelirmiş..
Bi tanığımızın annesi hergün bi şeyler yapıp sabah akşam haftasonu demez çat kapı dayanırmış.. bigün damat delirmiş karısını sokmuş banyoya.. açmış kapıyı kızın banyoda müsait değiliz demiş.. kadın yer yarıldı içine girdim bidaha da o oldu misafir gibi gidip geliyorum diyomuş.. bu duruma düşene kadar bi düşünün işte pöfff... benimkiler çok hayırlıymış gibi akıl veriyorum size bi de :)) ben mesafe koyarak kurtuldum bu dertten tabi neler neler yaşanıyo da sonrasında bi yerlere varabiliyo insan...
Ay hiç girme zaten o toplara.. edepsizle uğraşmak zordur.. bende de aynı dert vardı bizimkilerin işi de ortak.. ve siyam ikizleri gibi yapış yapış iğrenç bi ilişkimiz vardı 2 ay başbaşa yemek yiyemedik eşimle.. balayında peşimize takıldılar ki o atraksiyonlara girmiyorum bile.. onlar başka yerde kaldı ama kene gibi hep peşimizdelerdi.. günde 3 kere annesi bikaç defa ablası eşimi arayıp dururdu sanki yıllardır görmüyolarmış gibi.. ama hiç seslenmedim ve eşim dellendiydi yaw balayındayız b.k mu var arıyolar deyip tel.i komple kapatmıştı..Ben öyle bişey yapsam 7 düvel duyar
Ve hersefer laubalilik yaparlar saçma sapan
Adetimi bile söylemiyorm ben gece bişe yapıcaz yapmıcaz anlamasın kimse diye ...
İma ediyorlar sinir oluyorum.
Ay hiç girme zaten o toplara.. edepsizle uğraşmak zordur.. bende de aynı dert vardı bizimkilerin işi de ortak.. ve siyam ikizleri gibi yapış yapış iğrenç bi ilişkimiz vardı 2 ay başbaşa yemek yiyemedik eşimle.. balayında peşimize takıldılar ki o atraksiyonlara girmiyorum bile.. onlar başka yerde kaldı ama kene gibi hep peşimizdelerdi.. günde 3 kere annesi bikaç defa ablası eşimi arayıp dururdu sanki yıllardır görmüyolarmış gibi.. ama hiç seslenmedim ve eşim dellendiydi yaw balayındayız b.k mu var arıyolar deyip tel.i komple kapatmıştı..
3 yılım böyle geçti ve kavgayla hiçbi şey çözemedim.. eşimin huyuna gittim.. ailesiyle alakalı kötü konuşmadım.. ama hep dua ettim ve birgün birbirlerine düştüler.. eşimin kalbi sıkıştı kendi ailemi aradım acile zor götürdük.. ve eşim sana çok haksızlık yaptılar yalan söylediler ve ben bunları bile bile annem ailem diye hep onu tuttum seni ezdim şimdi bu yaptıklarını ne? Mükafatım bu muydu?? Falan diye epey bağıra bağıra ağlayıp zırladı.. üstüne hiç alakam olmayan olay benim üstüme patladı ve eşim bu kız bi defa kötü konuşmadı sizin için cevap bile vermedi.. siz ana kız hem mesaj atıp hakaret ediyosunuz hem facede uluorta beddua ediyosunuz.. ana kız şişirip duruyonuz birbirinizi.. karımdan Allah razı olsun Allah için benim hatrım için sustu ama yeter dedi.. ve araya mesafe koymaya başladık..
eşim önce sen geliyosun benim için senden başka kimseden hayır yok bana önce kendi ailem diyo.. ve asla bunları diycek adam değildi.. ana kuzusunun önde gideniydi.. annesiyle elele oturan adamdı.. ben karşı koltukta o anasıyla yeni sevgili gibi.. sinir bozucu bi sürü şey işte...
Sabır ve dua.. Allah a güven dayan bak işin nasıl kolaylaşıcak.. inşallah sen de rahata erersin arkadaşım