KP BİZE YAPIŞIK YAŞAMAK İSTİYOR !!

Yok anacim mesafeyi de kabul etmiyorlar. Yok neymis ben onlarin icine girmemisim, onlara karismamisim simdi de dedikleri bu. Zorla mi ya istemiyorum iste. Haftada 15'te bir ziyaretimi yapiyorum onlar da geliyorlar. Ama daha fazlasini istiyorlar. Kafayi yicektim bu zamana kadar gerci bitaz yedim de. Kac kere bu konudan tartistik esimle. Ben haksiz cikiyorum her defa.
Yakın oturunca haftada bir 15 te bir asla kabul etmezler.. Üç günde bir bile az geliyor uyuz oluyorum anlatamam:KK34:
Benim anneme haftada bir gidiyoruz bazen iki haftada bir.. Akşam arayıp iş var gelin diyor utanmadan! Kendin git yani uzak mesafe bide araçla gidiyoruz.. Gerisin geri tekrar dönüyoruz çağırdı diye.

Her çağırdıklarında giderseniz yakanızı bırakmazlar.
Eşinizin hayır demeyi öğrenmesi lazım.
Başka planlarımız var deyip geçiştirerek gitmeyi azaltın.
Ne yapacaksınız der.. Afedersin yatak odama kadar meraklılar.. Adet olduğumu bile söylemiyorum ki akşam bişe yapçaz mı yapmıcaz mı araştırmasınlar..
Perşembe akşamı sevapmış diye perşembe ordaysak mesela saat 11:30 gibi 12:00 gibi kalksak ta hee hemen eve gidin bu gün perşembe imaları duyman lazım kafa yedirir insana kv. Sanane benden zevkimin bekçisimisin?

Hahah benimki de pazar sabahı camımıza gelip bağırıyordu kalkın diye. Eşim bağırdı biraz ve vazgeçti. Ama hala sürekli arar bütün akşam. Çağırır. Daha az önce çıktı bizden pat diye gelir hep. Çok garipler. Kayınvalide ayrı bir cins, onunla ilgili yazsam roman olur.

Sabır sabır ve sabır...
Ahlaksız Adam! Ses vermeyin sizde evde yok gibi davranın ordan konuşsun konuşsun defolsun gitsin aptal!

Ne yapacaksınız der.. Afedersin yatak odama kadar meraklılar.. Adet olduğumu bile söylemiyorum ki akşam bişe yapçaz mı yapmıcaz mı araştırmasınlar..
Perşembe akşamı sevapmış diye perşembe ordaysak mesela saat 11:30 gibi 12:00 gibi kalksak ta hee hemen eve gidin bu gün perşembe imaları duyman lazım kafa yedirir insana kv. Sanane benden zevkimin bekçisimisin?

Kusura bakmayin oha diycem.
Yatak odasina karismak nasil bir mubasebetsizliktir agzim acik kaldi.

ciddi misiniz siz?
kardeşim iş kocanda bitiyor..git-me-ye-cek-sin bu kadar kp sana mı laf ediyor cevabı yapıştıracaksın ..orda durun benim anam da babamda siz değilsiniz bana laf söylemeye hakkınız yok sizin haddinizi bilin diye..sen bi sopayı göster bakalım.

aaa böyle rezil saçma bişey duymadım.
bir aile büyüğü nasıl böyle utanç verici imalarda bulunur gelinine karşı.
yuh yani.
ne biçim insanlarmış be.
hiç mi utanma yok.
ya adet ini filan da takip mi ediyolar bi de.
ay çok kızdım cidden.
ee eşinin tepkisi ne?
ancak o ferenleyebilir yapabilirse o da.

ciddi misiniz siz?
kardeşim iş kocanda bitiyor..git-me-ye-cek-sin bu kadar kp sana mı laf ediyor cevabı yapıştıracaksın ..orda durun benim anam da babamda siz değilsiniz bana laf söylemeye hakkınız yok sizin haddinizi bilin diye..sen bi sopayı göster bakalım.
Kendi kendilerine pratik olarak düşündüklerini bana yaptırmaya çalışıyorlar. Mesela benim evimde klima yok salonda takılacak yer yok yatak odasında da klima ben istemedim.. dün kp diyo ki "ben konuşuyorum konuştu oluyor (kim konuştun dedi bilmiyorum bu kadar olay oluyo ben ağzımı açmam genelde) neymiş efendim onlarda klima varmış ben gündüz gidecekmişim klimanın başında oturmaya yani serinlemeye bi kere akıl var mantık var ben üstümü bile çıkarmıyorum sizin yanınızda evinize gelip klimanın karşısında mı yatıcam!? Sa. Ben geldim klimada serinlemeye mi Dicem! Amacı bizi Oray'a bağlamaktan başka bişey değil. Eşim yemeğe oraya gelsin iyice alışalım yapışalım kalalım istiyor. Kv ye dedim ben evimde sıcaklanmıyorum üstümü çıkarıp geziyorum dedim. Gel burda yat gündüz yokum ben diyo kp. Ama öğlen yemeğe geliyo eve.! Gelip duş alıyo bazen uyuyo ben hizmetçilik mi yapıcam .. O bahaneyle çağrıp yapışacaklar anlayacağın.!
Şimdi kv nin bi akrabasının gelini annesinin evine yollamışlar "her akşam" yemek kv desinde hep beraber yeniyordu. Görümce gelin oğlu damat kv kp çocuklar.. Ona özeniyordu şimdi gördü Nasıl oluyormuş. Dedim günah gelini alsınlar gidip biraz rahat bıraksınlar akşamları falan. Haftada iki üç yeter ddim . Gelin haksızmış hep kusurabakma dedim hata tek taraflı olmaz ben inanmıyorum..
Sinir oluyorum ya ..
Kusurabakma uzun oldu biraz ..

aaa böyle rezil saçma bişey duymadım.
bir aile büyüğü nasıl böyle utanç verici imalarda bulunur gelinine karşı.
yuh yani.
ne biçim insanlarmış be.
hiç mi utanma yok.
ya adet ini filan da takip mi ediyolar bi de.
ay çok kızdım cidden.
ee eşinin tepkisi ne?
ancak o ferenleyebilir yapabilirse o da.
Eşim duyarsa bağırır , bazen güler erkeklik hoşuna gidiyo, ne diyo yaa bu diyo bana bende bilmiyorum gibi kafamı sallıyorum :KK12:
Geçen bana diyo ki aman ha ilaç falan kullanayım deme bak bişey yapmayın falan diyo zaten yapmazsınız diyo "ne biliyosun anne" dedim :KK57: böyle kaldı :KK70:
Ben daha istemiyorum dedim bi yıl düşünmüyorum dedim :cool: (halbuki hiç korunmadım) diyo ki ee isteyince olmazsa napçan ? Onu da Allah bilir vaktini o yazmış dedim. (Korunamadığımı bilmiyor)
Hastaneye bile gizli gizli gidiyorum hiçkimse bilmiyor sadece eşim ve ben (elhamdulillah) duysalar varya kafamı yerler noldu ne dedi nolcak şimdi bi daha NE Zaman gitçen köylülerden akrabalarına kadar duymayan kalmaz herkes beni konuşur çok dedikodu var aşırı.. Bi sır ver yedi memleket duysun :KK75:

Back
X