Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyük bir bebek magazasına götür alacaklarının fiyatlarını şöyle üst üste koy belki durmunuz iyidir ama genede fazla masraf gibi göster belki birilerine aldırmaya ikna olur,
zamnınızda daralıyor cunku
büyük bir bebek magazasına götür alacaklarının fiyatlarını şöyle üst üste koy belki durmunuz iyidir ama genede fazla masraf gibi göster belki birilerine aldırmaya ikna olur,
zamnınızda daralıyor cunku
işinizi görecek kıyafetler varsa esyalar sizin zaten neden almayacaksınız kiMerhaba,
yaklaşık 1 senedir kv ile kp ayrı yaşıyorlar. eşim de kp ile görüşmüyor arada geçen bazı tatsızlıklardan dolayı. ve görüşmeyi de pek düşünmüyor.
benim ilk kızımın küçük kıyafetlerini ve başka kullanmadığımız şeyleri biz onların evinde yer var diye oraya koymuştuk. ihtiyaç halinde alacaktık. şu anda ihtiyaç hasıl oldu, yeniden hamileyim ve inşallah o da kız.
hal böyle olunca eşim o eşyalarımızı almak istemiyor, ikna edemiyorum. bir sürü tertemiz yepyeni kıyafet, hepsini yeniden mi alacağım??
bu durum çok canımı sıkıyor gerçekten.. ne yapacağımı da bilemiyorum..
siz arayın soyleyın largo yapsın farklı sehıde ısenızfarklı şehirlerdeyiz, izin verme değil tam olarak da o istemezken diyeyim, ben de yalnız gidip almak istemiyorum
Haklısınız, insan yep yeni şeyler varken neden yeniden masraf yapayım diye düşünür.
Ben olsam ben de aynı fikirde olurdum.
Ancak, eşim yenilerini almayı göze alıyorsa, zaten bu noktada da diretmezdim.
O zaman siz de yeni alışveriş listenizi yapıp yenilerini alın.
Eşinizle sorun yaşamaktansa bırakın giden eşya olsun diyelim...
Hamile halinizle de kendiniz sakın gidip almayın bence.
Gerek yok gereksiz tatsızlıklar yaşamaya, hele ki hamile iken.
Şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim.
siz arayın soyleyın largo yapsın farklı sehıde ısenız
sizin bebeğiniz olacagını bılmıyorsa ıhtıyacı olan bırıne dersınız:)
owww o zaman baya zor sizin durum:)5 yıldır hiç telefonla konuşmadık desem :)
owww o zaman baya zor sizin durum:)
belkı de esyalar orada bıle değildir
bu durumda sankı esınız haklı gbı
herkese teşekkür ederim yorumları için, galiba oradaki eşyaları unutmaya karar verdim. yarından itibaren bir eksik listesi hazırlayıp yavaş yavaş almaya başlayacağım.
sevgiler
Bence ihtiyaç listenin yap ama almak için acele etme.
Daha çoook var, belki eşin de ikna olur.
Boşuna neden para veresiniz?
teşekkür ederim yorumunuz için, moral oldu birden :) akışına bırakcam galiba, yoksa tatsızlık çıksa yine üzülen ben oluyorum
siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah