KP kırdım mı, yoksa haklımıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mina0099

minik tatlı cadı annesi ❤️
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
341
288
53
öncelikle iyi geceler hanımlar. Bu akşam kv ve kp ziyarete gittik herşey normaldi yemeklerizi yedik felan sonra kızım ve kp oynamaya başladılar kucağında oynuyorlardı fln sınra bana ters gelen bir şekil almaya başladı oyunu (yazarken bile tuhafıma gidiyor konduramıyorumda) ama odada herkes odada eşim kv fln. Neyse bozuldum ben tabii bişdeyde diyemedim o an, neyse sonra kalktık eve gelirken kapıda kızımı öptü fln dudağından bu kez ben şok oldum binada kızıma hani ben sana demiştim kimseye dudağından öptürmüyorduk dedim o da dede öpmek yok fln deyince direk bende dudağından öğretmiştm yasaktı onu diyo dedim. Çıktık geldik.
Uyuyamadım kafama taktım kv aradım dedim birşey konuştnmuzmu evet baban çok kırıldı fln yaptı bana. Şimdi gerçekten ben mi kötü niyetli düşündüm de kırdım kalplerini, yoksa onlarmı haklı bilemiyorum. Delireceğim uyku tutmuyor

öncelikle iyi geceler hanımlar. Bu akşam kv ve kp ziyarete gittik herşey normaldi yemeklerizi yedik felan sonra kızım ve kp oynamaya başladılar kucağında oynuyorlardı fln sınra bana ters gelen bir şekil almaya başladı oyunu (yazarken bile tuhafıma gidiyor konduramıyorumda) ama odada herkes odada eşim kv fln. Neyse bozuldum ben tabii bişdeyde diyemedim o an, neyse sonra kalktık eve gelirken kapıda kızımı öptü fln dudağından bu kez ben şok oldum binada kızıma hani ben sana demiştim kimseye dudağından öptürmüyorduk dedim o da dede öpmek yok fln deyince direk bende dudağından öğretmiştm yasaktı onu diyo dedim. Çıktık geldik.
Uyuyamadım kafama taktım kv aradım dedim birşey konuştnmuzmu evet baban çok kırıldı fln yaptı bana. Şimdi gerçekten ben mi kötü niyetli düşündüm de kırdım kalplerini, yoksa onlarmı haklı bilemiyorum. Delireceğim uyku tutmuyor
Çocukların birinci derece yakınları da olsa dudaktan öpülmesine , yanlarında bez değiştirilmesine , mahremiyet dışı davranılmasına karşıyım.
Çok iyi yapmışsınız ...

Eskiler pek ince dusunemiyor kötü niyetli yaptığını düşünmüyorum ama yine de uyardiginiz iyi olmuş yerinde bir tepki vermişsiniz. Benim kpder iki sefer yatak odamiza girmişti tamirat için ben yaparım dedi daldı odaya. Kaynanamı uyardım özel eşyalarım var girmesin dedim kaynanmda uyardı heralde bidaha girmiyor.

Sizin daha sonra arayıp kırıldı diye sormanız dışında hatanız yok. Böyle yapınca kendilerini haklı görmüşler.

bence arayıpta bisi dedi mi diye sormanız bile garip kırılırsa kırılsın haklı olunca düşmeyin peşine kimsenin ayrıca anne baba da dahil kimse çocukların dudagindan opmemeli

Sizin daha sonra arayıp kırıldı diye sormanız dışında hatanız yok. Böyle yapınca kendilerini haklı görmüşler.
Aramamın asıl sebebi daha önceki oyun oynarkenki hareketindende rahatsız olduğumu belirttim. Mesela kızıma başkasının kucağındayken hoplama veya sallanma demiştim ama bu gün o da oldu dedim. Anlasın diye. Kv demde ben ordada farkettim bozulduğunu değiştin ama bişey dememiştim siz gidince konuştuk ben dedesiyim ne yapabilirimki demiş çok kırılmış hatta hiç kv onu daha önce böyle görmemiş fln. Benmişim hatalı gibi. Kırıla bilir ama bende rahatsız oldum. Dedim konu değiştirdi hmen

Dudaktan öpme konusunda haklısınız ama ondan önce neden irite olduğunuzu anlamadım..

Eğer bir önceki gerginliğini olmasaydı da aynı tepkiyi verir miydiniz?

Keske aramasaydiniz çünkü haklisiniz, size karsi tavirlarinda sogukluk oldugunu gorseydiniz hayirdir birsey mi var deyip konusu açılınca konusabilirdiniz. kv ve kp hala durumun ciddiyetinin farkinda degiller.

Eşimin yanında dahi kızımın bezini değiştirirken sırtımı dönüyorum. Haklısınız. Neler duyuyoruz o insanlar da 'aaa bu sapık bne evleneyim bunla bir de çocuk yaparız sapıklığını yapar' düşüncesiyle evlenmiyorlar. Elimden geldiğince kızımı korurum. İnanır mısınız 6-7 aylıkken evde yalnız bırakıp bir yere gidemedim yavaş yavaş yeniyorum. Eşim böyle düşündüğümü duysa kalp krizi geçirir herhalde sapık mıyım ben diye ama elimde değil 🤦‍♀️

Saçmalamayın lütfen! Ne demek dudaktan öpmek?! Ben evladımı annesi olarak dikkatli sevip öpüyorum dedesi ne alaka?! Herkes öğrenecek mahremiyet konularını!

Kendi babam bile oğlumun üzerini değiştirirken mesela göbeğini falan sıkıyor ‘baba yapma dışarda başka biri kötü bişey yapsa oyun sanar’ diyorum. Koruyun evladınızı, hepsi bilsin sınırını. Öz baba bile beler yapıyo çocuğuna...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X