Çocukların birinci derece yakınları da olsa dudaktan öpülmesine , yanlarında bez değiştirilmesine , mahremiyet dışı davranılmasına karşıyım.öncelikle iyi geceler hanımlar. Bu akşam kv ve kp ziyarete gittik herşey normaldi yemeklerizi yedik felan sonra kızım ve kp oynamaya başladılar kucağında oynuyorlardı fln sınra bana ters gelen bir şekil almaya başladı oyunu (yazarken bile tuhafıma gidiyor konduramıyorumda) ama odada herkes odada eşim kv fln. Neyse bozuldum ben tabii bişdeyde diyemedim o an, neyse sonra kalktık eve gelirken kapıda kızımı öptü fln dudağından bu kez ben şok oldum binada kızıma hani ben sana demiştim kimseye dudağından öptürmüyorduk dedim o da dede öpmek yok fln deyince direk bende dudağından öğretmiştm yasaktı onu diyo dedim. Çıktık geldik.
Uyuyamadım kafama taktım kv aradım dedim birşey konuştnmuzmu evet baban çok kırıldı fln yaptı bana. Şimdi gerçekten ben mi kötü niyetli düşündüm de kırdım kalplerini, yoksa onlarmı haklı bilemiyorum. Delireceğim uyku tutmuyor
Sizin daha sonra arayıp kırıldı diye sormanız dışında hatanız yok. Böyle yapınca kendilerini haklı görmüşler.öncelikle iyi geceler hanımlar. Bu akşam kv ve kp ziyarete gittik herşey normaldi yemeklerizi yedik felan sonra kızım ve kp oynamaya başladılar kucağında oynuyorlardı fln sınra bana ters gelen bir şekil almaya başladı oyunu (yazarken bile tuhafıma gidiyor konduramıyorumda) ama odada herkes odada eşim kv fln. Neyse bozuldum ben tabii bişdeyde diyemedim o an, neyse sonra kalktık eve gelirken kapıda kızımı öptü fln dudağından bu kez ben şok oldum binada kızıma hani ben sana demiştim kimseye dudağından öptürmüyorduk dedim o da dede öpmek yok fln deyince direk bende dudağından öğretmiştm yasaktı onu diyo dedim. Çıktık geldik.
Uyuyamadım kafama taktım kv aradım dedim birşey konuştnmuzmu evet baban çok kırıldı fln yaptı bana. Şimdi gerçekten ben mi kötü niyetli düşündüm de kırdım kalplerini, yoksa onlarmı haklı bilemiyorum. Delireceğim uyku tutmuyor
bence arayıpta bisi dedi mi diye sormanız bile garip kırılırsa kırılsın haklı olunca düşmeyin peşine kimsenin ayrıca anne baba da dahil kimse çocukların dudagindan opmemeliöncelikle iyi geceler hanımlar. Bu akşam kv ve kp ziyarete gittik herşey normaldi yemeklerizi yedik felan sonra kızım ve kp oynamaya başladılar kucağında oynuyorlardı fln sınra bana ters gelen bir şekil almaya başladı oyunu (yazarken bile tuhafıma gidiyor konduramıyorumda) ama odada herkes odada eşim kv fln. Neyse bozuldum ben tabii bişdeyde diyemedim o an, neyse sonra kalktık eve gelirken kapıda kızımı öptü fln dudağından bu kez ben şok oldum binada kızıma hani ben sana demiştim kimseye dudağından öptürmüyorduk dedim o da dede öpmek yok fln deyince direk bende dudağından öğretmiştm yasaktı onu diyo dedim. Çıktık geldik.
Aramamın asıl sebebi daha önceki oyun oynarkenki hareketindende rahatsız olduğumu belirttim. Mesela kızıma başkasının kucağındayken hoplama veya sallanma demiştim ama bu gün o da oldu dedim. Anlasın diye. Kv demde ben ordada farkettim bozulduğunu değiştin ama bişey dememiştim siz gidince konuştuk ben dedesiyim ne yapabilirimki demiş çok kırılmış hatta hiç kv onu daha önce böyle görmemiş fln. Benmişim hatalı gibi. Kırıla bilir ama bende rahatsız oldum. Dedim konu değiştirdi hmenSizin daha sonra arayıp kırıldı diye sormanız dışında hatanız yok. Böyle yapınca kendilerini haklı görmüşler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?