Her defasında aynısı nı yapıyorlar inanki bıktım artık bugün eşimi aradım dedim babanlar geldi diye(( eşim eskiden ana kuzusuydu ama oda bıktı artık onlardan )) eşimde dediki yine moralimi bozmaya geldiler geldikleri gibi gitsinler diye eşime kızdım Sonra eşim normal davrandıAç tabiki yeni sayfa, eskiyi geride bırakın ve hatırlamayın, onlar da hatırlamazsa ne ala. Herşey iyi olabilir tıpkı bizim gibi. Ama eskiyle yaşarsan 1 arpa boyu ilerleyemezsiniz
Aynısını yapıcam ama benim kp ve kv o kadar yüzsüzler ki gülüp konuşuyorlar hiç bişey yokmuş gibi davranıp komşunun dedikodusunu bile bana anlatıyorlar cevap vermiyorum kafa sallıyorum bu defa da sessizim diye tepeme çıkıyorlarEvimde misafir eder üstüme düşeni fazlasıyla yapar fakat özele girmeden sohbet etmeden soru sorduğunda kısa ve öz cevaplar gitmek istediğinde kal demez kendime yakışacak şekilde ağırlar ve yolcu ederdim, ayrıca eşimin gözünde bu davranışımdan dolayı ben üstün olurdum ( bende kp ile 4 Yildir konusmuyorum, mecburiyetten yanlarina gidiyorum ve Sadece sorulana cevap veriyorum oda Bana Karsli eşim varsa kızım kızım diyor yoksa ortaya bile konuşmuyor)
Bugün konuştum içimdekileri döktüm çok sinirliydim ama yarın hiç muhatap olmayacamKovacak değilsin. Mecbur açıcaksın evini ama gerçekten kabul edilemez şeyler yapmışlarsa oldukça mesafeli ol rahat falan ettireyim diye de uğraşma
Eşimi aramışlar daha önce eşim demişki baba gelmeyin huzurumu bozmayın yeter artık yüzsüzler yine geldiler mesafe koyuyorum ben ama onlar herşeye gülüp konuşuyorlar sanki kankalarımmış gibi benle dedikodu yapmak istiyorlar cevap vermesem dahi anlatıyorlar ama yarın hiç muhatap olmamaya karar verdimAyni kitabi tekrardan okumazdım bem olsam. Koyduğunuz mesafede kalın .
Aman bizimkiler de öyle geçende konu açmıştım hatta o kadar olay oldu sanki hiç bir şey olmamış gibiler.Bende gıcık oluyorum bu duruma.Mesafe koyuyorum ama bir şekilde hayatımızdalar.Evleri yakın çünkü.Allahtan pek gelip gitmezler keza ben de öyleEşimi aramışlar daha önce eşim demişki baba gelmeyin huzurumu bozmayın yeter artık yüzsüzler yine geldiler mesafe koyuyorum ben ama onlar herşeye gülüp konuşuyorlar sanki kankalarımmış gibi benle dedikodu yapmak istiyorlar cevap vermesem dahi anlatıyorlar ama yarın hiç muhatap olmamaya karar verdim
Slm kk kadınları ....
sizlere bişey danışmak istiyorum kv ve kp ile aranız çok kötü olsa ve konuşmasanız onlara defalarca şans verip haklı olduğunuz Halde evlerine gitseniz (farklı şehirdeyiz ) ama onlar yine de size haksızlık yapsalar. Sizde bir yıldır görüşmeyi kesseniz ve artık asla konuşmam deseniz ... ve bugün aniden kapınıza gelip hiç bişey yokmuş gibi davransalardı tepkiniz ne olurdu.... bugün aradı beni kp ben cevap vermedim bide baktım gelmiş bizim oturduğumuz şehire ve kapının önünde !! ben içimdekilerin bır kısmını söyledim bana diyorki kp boşver Yen'i sayfa açalım dedim 5 yıldır hep Yen'i sayfa açıyoruz diyo ki boşver.... ne diyeyim şimdi ben bunlara dönüp dönüp aynı şeyleri yaşıyorum
Keşke bınlarda gelip gitmese huzurluydum bir yıldır ama artık yine hayatımdalar sabah ezanı okunuyor şimdi ama ben bu saate kadar sinirden uyuyamadımAman bizimkiler de öyle geçende konu açmıştım hatta o kadar olay oldu sanki hiç bir şey olmamış gibiler.Bende gıcık oluyorum bu duruma.Mesafe koyuyorum ama bir şekilde hayatımızdalar.Evleri yakın çünkü.Allahtan pek gelip gitmezler keza ben de öyle
Neler yapmadılar ki iftira ayırımcılık evlerine gittik bi daha gitmeyelim diye kv kendi çapında küçük oyunlar oynadı !!ama kp kvmi alıp zorla getirmiş belli çünkü en son ben kendime ev aldığım için kv kavga ediyormuş neden o Yen'i ev aldı bana da Yen'i ev alınacak diye :) şaka gibi bir kv dem var eşimde eskiden ana kuzusuydu ama annesinin gözümüze batırarak yaptığı şeyleri görünce nefret ettiAranizda ne yasandida bukadar kinlisin senle esin, bukadari fzla ama naptilar size bukadar ofke dolusunuz
Neler yapmadılar ki iftira ayırımcılık evlerine gittik bi daha gitmeyelim diye kv kendi çapında küçük oyunlar oynadı !!ama kp kvmi alıp zorla getirmiş belli çünkü en son ben kendime ev aldığım için kv kavga ediyormuş neden o Yen'i ev aldı bana da Yen'i ev alınacak diye :) şaka gibi bir kv dem var eşimde eskiden ana kuzusuydu ama annesinin gözümüze batırarak yaptığı şeyleri görünce nefret etti
Neler yapmadılar ki iftira ayırımcılık evlerine gittik bi daha gitmeyelim diye kv kendi çapında küçük oyunlar oynadı !!ama kp kvmi alıp zorla getirmiş belli çünkü en son ben kendime ev aldığım için kv kavga ediyormuş neden o Yen'i ev aldı bana da Yen'i ev alınacak diye :) şaka gibi bir kv dem var eşimde eskiden ana kuzusuydu ama annesinin gözümüze batırarak yaptığı şeyleri görünce nefret etti
kesinlikle tavriniz net olsun yuz vermeSlm kk kadınları ....
sizlere bişey danışmak istiyorum kv ve kp ile aranız çok kötü olsa ve konuşmasanız onlara defalarca şans verip haklı olduğunuz Halde evlerine gitseniz (farklı şehirdeyiz ) ama onlar yine de size haksızlık yapsalar. Sizde bir yıldır görüşmeyi kesseniz ve artık asla konuşmam deseniz ... ve bugün aniden kapınıza gelip hiç bişey yokmuş gibi davransalardı tepkiniz ne olurdu.... bugün aradı beni kp ben cevap vermedim bide baktım gelmiş bizim oturduğumuz şehire ve kapının önünde !! ben içimdekilerin bır kısmını söyledim bana diyorki kp boşver Yen'i sayfa açalım dedim 5 yıldır hep Yen'i sayfa açıyoruz diyo ki boşver.... ne diyeyim şimdi ben bunlara dönüp dönüp aynı şeyleri yaşıyorum
Bugün dediğiniz gibi yapıcam konuşurlarsa cevap vericem seviyeli şekilde o kadar herkesin dedikodusunu yapıyorlar bunlarBiz cidden yeni sayfa açtık ..artık özel günler dışında aramiyorum onlarda oğullarını arıyor sadece .senede 1 yada 2 kez gidiyoruz ailemle aynı sehirdeler. Orgutledikleri diğer çocukları da beni arayip sormazlar. Siz de evinizde misafir edin ,soru sormadan konusmayin,özel ve sosyal alaninizla ilgili soruları es geçip kahvaltı yemek temizlik çay derken gün biter ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?