Dün dedim zaten geçen sene beni evinizden kovdunuz sizin şansınız bitmişti benim için kp dedi ki ne olursa olsun ben buraya gelip gidicem şaka gibi bir adamkesinlikle tavriniz net olsun yuz verme
bak ilgilenmeyince nasil da gelmis kapina !
mutluluk huzur istyrsan bayramdan bayrma gidin selam verin oldu bitti
gelsin gitsin enguzel sekilde agirla utansa bariDün dedim zaten geçen sene beni evinizden kovdunuz sizin şansınız bitmişti benim için kp dedi ki ne olursa olsun ben buraya gelip gidicem şaka gibi bir adam
Canım kp her defasında geliyor ama kv gelmiyordu çünkü çok inatçı yaşlarına. Göre davranmıyorlar dün babamı aramış kp kızın bize kapıyı açmıyor diye dedim apartmanın zilini çalmış aşağıdan bizim de zilin sesi kapalı bende dedim ki babamı niye arıyorsun oğlunu arasaydın benim yanımda olan oğlun babam değildiye yani anlayacağın herşeyde beni kötü göstermeye çalışıyorlar bende zili duymadım babam diyince eşime baban gelmiş dedim eşim baktı aşağıda Yok çalmış hemen bırakıp gitmiş cafeye onla eşi olan oğlunu arayıpta demedi ben geldim sizin kapıdayım diyeCnm bak yaşlarını başlarını almış buyuk insanlar gelmişler kapına..Sakin kötü davranıp sürat Edip incitme..Cahillik etmişler şaka ediolarki ortam yumsasin diye.senin evindeyken kovar gibi davranma ama gittiklerinde mesafeni yine korursun.benim için onların adım atıp gelmeleri çok mutlu ederdi.
Evt bugünde bizim evdeler onlar bizim eve gelince yaşadığımız yer cennet onlarınki berbat bir yer gibi kendilerini acındırıyorlar ki buraya taşınsınlar diye :) (İzmir'de oturuyorlar ) düşünün artık 50 yıldır oradalar ama nedense orayı artık sevmiyorlar mış :) yani anlayacağım burda kalmak için bahaneler filan kendilerine yer etmeye çalışıyorlargelsin gitsin enguzel sekilde agirla utansa bari
ama sen ozel guer disinda gitme tavrini koymus olursun onlarda seni ezemeyeceklerini anlmis olurlar
kp yatili mi gelmisti ¿
oooffff isin zor bunlar sizinle yasamaya calisiyolar beraberEvt bugünde bizim evdeler onlar bizim eve gelince yaşadığımız yer cennet onlarınki berbat bir yer gibi kendilerini acındırıyorlar ki buraya taşınsınlar diye :) (İzmir'de oturuyorlar ) düşünün artık 50 yıldır oradalar ama nedense orayı artık sevmiyorlar mış :) yani anlayacağım burda kalmak için bahaneler filan kendilerine yer etmeye çalışıyorlar
Eşime dün dedim Allah onları bana muhtaç etmesin ama hangi çocuklarına ev araba verdilerse onlarda baksın diye (bir kaynım var evli ve ona ev verdiler ve araba aldılar bize hiç bişey Yok )oooffff isin zor bunlar sizinle yasamaya calisiyolar beraber
Allah kolylik versin
hep oyle olur zatenEşime dün dedim Allah onları bana muhtaç etmesin ama hangi çocuklarına ev araba verdilerse onlarda baksın diye (bir kaynım var evli ve ona ev verdiler ve araba aldılar bize hiç bişey Yok )
Kahvaltı sonrasi yemek falan yapın temizlik is guc .arada yanlarına gelirsin. Yani normal hayatına devam et onlar var diye biseyleri yarım bırakma .kitap al oku TV izle ne bileyim yani .ben artık misafir gözüyle bakmıyorum senede bir gelselerde evime ..He misafir olarak yemej çay faslı oluyor hergün ki gibi olmuyor ama islerimi aksatmiyorum samimi olmuyorumBugün dediğiniz gibi yapıcam konuşurlarsa cevap vericem seviyeli şekilde o kadar herkesin dedikodusunu yapıyorlar bunlar
Aynen canım çok doğruhep oyle olur zaten
bi tanidigim var babasina bakmis etmis evine vetrmis yeditmis icirmis
babsida gitmis kizini gondercegine baskisini hacca yollamis butun tarlalarini ewini gelinine birakmis
hucbursey yapmayinca kiymetli olunuyr sanirim
Aldım tlf tv karşısındayım hiç UmursamıyorumKahvaltı sonrasi yemek falan yapın temizlik is guc .arada yanlarına gelirsin. Yani normal hayatına devam et onlar var diye biseyleri yarım bırakma .kitap al oku TV izle ne bileyim yani .ben artık misafir gözüyle bakmıyorum senede bir gelselerde evime ..He misafir olarak yemej çay faslı oluyor hergün ki gibi olmuyor ama islerimi aksatmiyorum samimi olmuyorum
Anlamazlar çok yüzsüzlerben yeni sayfa açtım ve o sayfada siz yoksunuz deseydin, ama çokta yüzsüzlermiş nasıl anlıcaklar bilemedim
Konuşmuyorduk iki yıl önce bayramda haklı olduğum halde gittim 3 gün kaldım döndüm geçen sene yine bayramda gidip 3 gün kaldım sırf eşim in ailesi diye ama geçen yıl bayramda çok uğraştı sürekli laf soktu evinde istemedi kovulmuş gibi olduk eşimde kızdı adla bir daha gelmem dedi dün onlar geldi.bir kızım var canımCanim.seninkilerde cidden yuzsuzlermis bence umursama hic konusma soru sorarlarsa cvp ver senin cocuk varmi ve evlerine filan gidip geliyo musun ? Bnde kusum suan ama kv ve kp aramda bisi olmamasina ragmen ogullari yusunden onlar bi adim atti aslinda ama ben kesinlikle diye dusunuyoeum cok zor oluyomus gercekten
Git demedim canım eve geldiler dışarı çıkalım dediler yemeğe gittik eve geldik çay içtiler uyudular sabah kahvaltı yaptılar Sonra gittiler.... istemiyorum ama git de demem tabi bende misafireKapıma gelen misafire memnun olmasamda git diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?